Kačí137 komentáře u knih
Mě se to četlo dobře. Je to čtivé, občas úsměvné, někdy sice nepochopitelné, ale drama musí být, ne?? Oddychovka. Splnila mé očekávání.
Spisovatelka si i v tomto příběhu jede svůj styl.Příběh se krásně a rychle čte, i když je takový jednodušší. Řekla bych, že trochu ztrácí takový ten její vtip a napětí, co měla dřív. I tak knížka nezklamala. Klasika. Agent FBI (či čeho dnes) a krásná a chytrá hackerka. Ona mu pomůže a on ji potom chrání.Nic komplikované, ale milé a čtivé. Oddychovka.
Super knížka. Krásně se čte. Přečetla jsem ji během dvou dnů. Paráda. Vtipné.Ty různé suché hlášky, fakt miluju. Líbí se mi,jak se vysvětlily různé nejasnosti a samozřejmě, pár nových přibylo :-) Julie je čím dál zajímavější. Mohla by mít samostatný díl, jako Andrea. Čí, dál víc mám ráda Romana. V tomhle díle byl skvělí. Těším se na další díl.
Když konečně vyšlo Dlouhé ticho, musela jsem přestat číst vše ostatní a s nadšením se vrhla do čtení nového dobrodružství Mercy a Adama. Ještě z prostředí Prahy :-). Je to paráda. Hrozně jsem se snažila šetřit si ji, ale stejně jsem ji měla během víkendu přečtenou.
Jelikož Mercy hned na začátku unesou, což není tajemství, děj knížky se střídá mezi Mercy a Adamem, který ji samozřejmě hledá. Obě linie jsou výborný.
Je to akční, vtipné, jasné. Super!
Ach jo a zase musím čekat na další díly :-(
Řekla bych, že poznávání hlavního hrdiny a samotného příběhu, je opravdu pomalé.Občas to je tak zamotané. Prolíná se tam hodně linií a zároveň se teprve učíte poznávat Peterovu práci.Vlastně jsem moc nepochopila, co bylo důležitější. Jestli vyšetření případu, nebo poznávání všech řek Londýna. Ale i tak je to zajímavá myšlenka a už jsem začala číst druhý díl.
Pěkné zakončení série. Četlo se to celkem rychle a bavilo mě to. Je to prostě psané pro mladší ročníky, takže takové milé ;-). Oddychovka.
Tenhle díl mě bavil úplně nejvíc :-) Paráda, výborná oddychovka.
Prostě Harlequinka. Přesně co jsem od knížky chtěla. Oddychovka. Jen mě mrzí, že ze začátku byla hodně vtipná a potom už tolik ne. I tak se knížka hezky četla a těm dvěma jsem fandila. Bylo příjemné, že hlavní hrdinka nedělá přehnané gesta a scény a je prostě normální.
Mimochodem, ta obálka je skvělá,dá se něco takového půjčit :-D
Souhlasím s názorem, že jsem se ztrácela ve všech ulicích a různých názvech, ale aby mě to úplně rušilo od příběhu, to zase ne. Prostě jsem ty názvy přejela očima a hned zapomněla.A nevadilo to :-). Příběh se krásně rozvíjí, je napínavý a zajímavý. Hlavní postava je taková normální, žádný šílený akční hrdina.Na konci se dalo snadno předvídat, kdo za všechno tahá nitky, ale ten důvod???
Určitě si přečtu i další díly,jen co mě popadne chuť zase na nějakou detektivku.
Milá, humorná detektivka. Knížka se hezky čte. Hlavní hrdinka pobaví a někdy jsem se v ní úplně viděla. Oproti temným detektivkám, moderní v dnešní době, je tohle takový balzámek na duši.
Potěší, pobaví a neurazí :-)
Musím si přečíst ještě "Kdo má pod čepicí", sice mi to při čtení tohoto dílu nevadilo, ale i tak jsem zvědavá, jak se Josefína poprvé seznámila s detektivem.
Knížka se dobře čte, je to taková nenásilná oddychovka. Příběh, plyne pomalu a lehce. Žádný krvák, ani nervák, jen příjemné pátrání hlavní hrdinky. Ale stačilo přečíst jednou ;-)
Owen je fajn, stále až příliš přímočarý, ale stále vtipný. Opět jsem se dozvěděla něco nového okolo jeho zvolení za Vyvoleného a zároveň mám spoustu otázek na další narážky ;-) Jsem zvědavá, co Larry zamýšlí s Julií.
Hej, a Franks?? No, tak ten nemá chybku. Asi se stane mou nejoblíbenější postavou. A ty jeho vtípky?? Kde se to v něm bere...?? :-)
Patří mezi mé nejoblíbenější. Příběh mezi Evie a Sebastianem se krásně rozvíjí už od začátku. Oba se snaží být co nerozumnější a jejich zamilování přichází tak přirozeně a hezky ;-) Zároveň je knížka i vtipná a krásně oddychová.
Skvělí, parádní :-). Knížku jsem přečetla během víkendu. Zed je skvělí. Líbí se mi jak přemýšlí. Jednoduše a nekomplikovaně ;-) Parádní akce, jednou jsem se teda lekla, už to vypadalo jako Tarantinovka, ale uuuuff, nakonec mi tam oblíbené postavy zůstaly.
Jen uznávám, že nejsem takový fanda do střelných zbraní a tak jsem technické popisy nadšeného fandy přeskakovala :-D. Zase jsem to měla rychleji přečtené!
Beru do ruky druhý díl!!
Souhlasím s Motokatty. Knížka nebyla špatná. Vlastně ten nápad byl dost dobrý. Jenže se z toho jaksi nic pořádného nevyvinulo. Škoda toho nápadu. Přitom má spisovatelka tak hezký styl psaní.
Už je to dlouho co jsem Společenství četla. Měla bych se k němu zase vrátit. Je to výborný fantas!
Pěkný, pěkný. Hrdinka je skvěla popsaná, není problém ji držet palce. Má hezký, suchý humor. Děj knížky se dost rychle střídá a je tam samé tajemno. Vlastně dočtete první díl a zjistíte, že nic nevíte :-D. Stále ty samé otázky a žádné odpovědi. To jsem zvědavá, co s tím spisovatelka udělá dál. Držím palce a podporuji české spisovatele!!
Asi je to pro mladší ročníky. Nebavilo mě to. Nudné,pomalé, zbytečně moc popisování okolí a postav. Nemá to spád. U tohoto případu bych řekla, že je lepší film, jak kniha.