KaileyBlot KaileyBlot komentáře u knih

Cinder & Ella Cinder & Ella Kelly Oram

Moc krásná knížka, která mě chytla hned od začátku svým zajímavým, novým, ale přesto naprosto popelkovským příběhem. Chvílemi to bylo dost přeslazené, ale to k tomu prostě patří.

20.04.2019

Věž úsvitu Věž úsvitu Sarah J. Maas

Jedním slovem úžasné. Tato kniha mě dostala z čtecí pauzy a autorka udržela mou plnou pozornost až do samého konce. Asi jako pokaždé. Chaola zbožňuju už od prvního dílu série a tento díl mě tudíž neskutečně bavil. Moc moc moc doporučuji.

24.03.2019 5 z 5

Něco skutečného Něco skutečného Erin Watt

Naprosto skvělá knížka! Moc jsem si čtení užila, přestože je to na stejný způsob, jako spousta jiných knih. Tato kniha byla výjimečná stylem, jakým byla psána - poutavý a čtivý. Můžu vřele doporučit pokud hledáte knížku která vás zaručeně chytne.

13.12.2018 5 z 5

Čokoládový průšvih Čokoládový průšvih Petra Hülsmann

Hmm tahle knížka mi moc nesedla. Z celkových skoro 400 stran mě bavilo možná jen těch posledních 100. Prostě mi přišlo, že je to napsané tak nezajímavě a nějak se mi ani do čtení nechtělo. Ale zvládla jsem to a konec byl pěkný. No ale teda Isa mě neskutečně štvala. Chovala se hrozně dětinsky, někdy i hůř jak Merle, která na to má ještě právo. Co se mi ale líbilo bylo prostředí kuchyně a floristiky - takové celkem nezvyklé. No a čokoládový průšvih určitě zkusím upéct takže děkuji za nový recept!

16.09.2018 3 z 5

Ztracené světlo Ztracené světlo Jill Santopolo

Celou knihu mě celkem štvala a iritivala Lucy. Jakože na jednu stranu byla fakt blbá, ale na druhou stranu ji chápu. Tohle byl krásný příběh. A hlavně dokonale promyšlený a věřím, že dal spoustu let než byl kompletní, což si na tom dost cením. Přestože jsem nemusela Lucy, kniha mě bavila a když končila, opravdu jsem ji nedokázala odložit z ruky. Vůbec by mi nevadilo přečíst si pokračování, jak to se všema nakonec bylo.

02.09.2018 4 z 5

Deset malých nadechnutí Deset malých nadechnutí Kathleen A. Tucker

Bože to bylo tak úžasný!!! Už po anotaci mi bylo jasné, že není možné, aby mě kniha nebavila. Jediný, co se mi nelíbí je ta obálka, která podle mě může někoho odradit od čtení, což je škoda, protože tahle knížka je naprosto úžasná - je milá, vtipná a děsně čtivá jakože fakt hodně! A ten konec! To bylo tak nádherný a dojemný až mi ukápla slza no prostě nemám více slov pro to popsat, jak úžasné a originální to bylo! Úplně mi to v jednu chvíli vyrazilo dech. Takže moooc doporučuju. Už dlouho jsem nečetla takhle skvělou knížku, z které bych byla tak odvařená! Přejděte tu obálku a nebudete litovat!

03.06.2018 5 z 5

Stačí jen chtít Stačí jen chtít Joelle Charbonneau

V této knize nemůžete ničemu ani nikomu věřit. Bylo to záhadné a dost mě to bavilo. Jediný co mi vadilo bylo to, že jsem se často ztrácela ve vedlejších postavách, jelikož jich tam bylo celkem dost, ale celkově to bylo zajímavé čtení neochuzené o překvapivé zvraty - hlavně na konci. Kniha má dobrou myšlenku a je trošku kritická k dnešní závislosti na sociálních sítích a o tom, co jsme schopni udělat kvůli něčemu, co chceme. Co bysme mohli udělat.

30.03.2018 4 z 5

Jeden z nás lže Jeden z nás lže Karen M. McManus

Pěkná knížka, která mě držela napnutou až do konce, jelikož jsem knihu vůbec neprokoukla a to mě na tom bavilo. Bylo to opravdu zajímavé a poutavé čtení s překvapivým koncem. Můžu jen doporučit.

10.03.2018 5 z 5

Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

Další super díl série! Byl plný zvratů a akce - když se dlouho nic neděje, musíte počítat s tím, že se to za pár stránek změní. V tomto díle jsem si překvapivě oblíbila Lorcana a Manon, které jsem do nynějška moc nemusela. A ten konec byl epický! No co vám budu povídat - Maas je skvělá a odpovídají tomu její knihy! Hlavně tato série je opravdu vydařená.

04.03.2018 5 z 5

Calendar Girl 3 - Červenec, Srpen, Září Calendar Girl 3 - Červenec, Srpen, Září Audrey Carlan

Tak to byla jízda. Když pominu, jak je to naprosto nereálné, tak to bylo taky dost zhuštěné. Vlastně celá zápletka a vyvrcholení děje této série byla nacpána do půl knížky. Bylo toho fakt moc, co se stalo, což mi přišlo dost neúměrné k předchozím dílům. Ale četlo se to fajn.

27.01.2018 3 z 5

Poslední začátek Poslední začátek Lauren James

Skvělý, úžasný, dokonalý! Tato kniha je povinnost pro všechny, co četli první díl, protože bez tohoto dílu to vlastně nedává smysl a až po dočtení poslední stránky to všechno do sebe tak krásně zapadne. Knihy jsou hrozně čtivé a nutí číst dál a dál, protože prostě potřebujete zjistit jak se to vše vyřeší. Bylo to taky hodně poučné a zajímavé. Prostě na uvědomění si, že jen malý detail může ovlivnit celou budoucnost. Zkráceně - bylo to mocný! Jedna z nejlepších sérii, co jsem kdy četla!

07.01.2018 5 z 5

První konec První konec Lauren James

Tato knížka byla o Kate a Mattovi, Kate a Mattovi a opět Kate a Mattovi a naprosto mě dostala - byla stejně krásná jako její název i zpracování uvnitř, myslím časovou osu a všemožné ozvláštnění. Úžasně vymyšlených několik proplétajících se dějových linií a poutavý, zajímavý děj. Přišlo mi to absolutně geniálně promyšlené a díky originalitě se mi to strašně líbilo. Nebylo to nic moc oddychového, je potřeba trošku u toho přemýšlet jinak bych se v tom ztratila. Vůbec mi to nevadilo a moc jsem si čtení této knihy užila. Jsem nadšená! Doporučuju! (Ehm ano jsem si vědoma toho, že jsem právě tuto knížku vychválila za pomoci mnoha přídavných jmen a příslovcí nejméně do nebes, ale ona si to zaslouží).

01.01.2018 5 z 5

Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen Audrey Carlan

Mě se to líbilo. Bylo to místy takové snové a vztahy mezi postavami dost nereálné, ale tak komu to vadí. Čtivé to bylo. Nejvíc mi sedl Wes - prostě dokonalost sama a konec března byl fakt krásnej a dojemnej. Určitě se těším na pokračování této série.

17.12.2017 4 z 5

Tahle píseň ti změní život Tahle píseň ti změní život Leila Sales

Po poměrně divném začátku to bylo fakt fajn. Pro mě moc netypické téma děje bylo super změnou oproti jiným knížkám. Prostě takové fajn průměrné čtení. Nejspíš mi příběh moc neutkví v hlavě, zato nějaké myšlenky ano.

26.09.2017 4 z 5

Navždy s láskou, Lara Jean Navždy s láskou, Lara Jean Jenny Han

Kouzelné. Když jsem dočetla předešlé díly této série, vždy jsem si řekla, že je to moc pěkný konec. A on to pořád ještě konec nebyl! Ne ten definitivní. Ne tento. A tento konec byl opravdu královský. Dokonalý. Tahle série byla úžasná, jedna z nejlepších, co jsem kdy četla! Mrzí mě, že končí, ale na druhou stranu mě těší, že skončila takto - je to ten nejlepší možný konec ze všech dílů.

31.08.2017 5 z 5

Škola dobra a zla Škola dobra a zla Soman Chainani

Tohle bylo... kouzelné a pohádkové. Ano, prostě jen taková jedna krásná pohádka... částečně. Chvílemi mě nebavila ale pak mě hned zase chytla. Trochu mi to připomínalo Harryho Pottera, sice jsem ho nečetla ale ten koncept školy, která se dělí na celky a k tomu různé školní soutěže... Ale jako bylo to pěkné, to zase nemůžu říct že ne - jednoduché a jako by se postavy nemohly rozhodnout, jestli budou stát na straně dobra nebo zla. Popravdě mě ale moc ani nezajímá, co se bude dít v dalších dílech. Prostě se mi tento díl líbil, ale stačil mi a nemám potřebu sérii dočítat.

25.08.2017 4 z 5

Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Pěkný příběh o dvou citově rozpolcených osobách a o tom jak dokáže být láska zrádná a nečekaná. První polovina knihy byla slabší, ale ta druhá půlka opravdu peckovní a čtivá. Chvílemi jsem si taky se Syd pobrečela nad tím jejich zapeklitým případem. Ale co si budem ona rozhodně brečela častěji! Když to teda shrnu byla to hezká knížka, ale zatím u mě teda víc zabodovala Odvrácená tvář lásky, co se týče Colleen Hoover.

18.08.2017 4 z 5

Láska podle Shakespeara: Sen noci univerzitní Láska podle Shakespeara: Sen noci univerzitní Georgina Guthrie

U třetího dílu mě opět překvapila čtivost této série. Zase me ta kniha chytla a vyplivla na konci úplně vyždímanou. To prostě byl konec a já se ptala cože to jak?, protože jsem chtěla ještě víc stránek, hlavně aby to neskončilo. Nádhera, pořád jsem se musela přiblble hihňat, protože to bylo tak krásný! A ten konec? Úžasný! Celá série byla skvělá... a pěkně návyková! Každým dílem se mi líbila víc a víc. Nejradši bych k ní použila všechna kladná přídavná jména, protože na ni prostě sedí!

04.08.2017 5 z 5

Koruna Koruna Kiera Cass

Ze začátku jsem se do děje nějak nemohla dostat - hlavně jsem si nepamatovala o co jde a tady se v podstatě přímo navázalo na předchozí díl a přišlo mi to taky trochu nudné. Pak od té poloviny to šlo a jsem nakonec ráda, že mám tuto sérii konečně celou dočtenou. Byla pěkná, ale jelikož jsem tenhle díl dočítala po nějaké době po Dceři už mi to nepřišlo tak super jako před časem. Takže za mě je rozhodně lepší přečíst si celou sérii najednou pokud to jde!

03.07.2017 3 z 5

Na hraně věčnosti Na hraně věčnosti Jessica Ann Redmerski

Oba dva díly byly moc krásné. Taková ochutnávka té vize dokonalého vztahu, který by chtěl každý zažít. Bylo to milé čtení, při kterém jsem se musela neustále usmívat.

11.06.2017 4 z 5