Kanimůra2 komentáře u knih
Dočetla jsem, protože jsem byla zvědavá na konec. Ale nepotěšilo mě to.
Jako detektivka slabý a Gita mě neuvěřitelně štvala.
Já jsem byla tentokrát dost zklamaná. Bála jsem se, že krev a jiné tělní tekutiny vystříknou přímo z knížky. Myslím, že tolik mrtvých v předchozích dílech nebylo. Klidně bych jich pár ubrala. Taky si neuvědomuju, že by v minulosti přišel (přišli) hlavní hrdina tolikrát do bezvýchodné situace a v poměru 1:5-7 z toho vyváznul bez jediného škrábnutí. Jak v americkém akčním filmu. Dočetla, ale nepotěšilo.
Krásná kniha.
Bylo jasný, že to špatně dopadne, několikrát jsem ji odložila, ne že by mě nebavila, ale nechtěla jsem číst to ošklivý
Krásně vykreslený charaktery. Moc se mi líbila
Já jsem se knihou moc nepotkala. Za mě přehnaně neuvěřitelné.
Lucy žije dost volným životem a najednou se začne starat o úplně cizí dítě. Proč? A těch věcí, co mi tam neseděly je víc.
Jinak autorka píše pěkně, čtivě. Udělám ještě jeden pokus
Líbí se mi jak autorka píše. První díl jsem trochu váhala, ale všechny hlavní hrdiny jsem si oblíbila.
Námět taky dobrý. Ale popis, jak se hlavní hrdina přátelí s bezdomovci mi přijde trochu moc. Já je nijak neodsuzuju, každý si žijeme jak nám bylo do vínku dáno. Ale navštěvovat je v jejich příbytku? Myslím, že tam by nevydržel člověk ani 5 minut.
Nebo jak Knihovník dostal práci? Vždyť je to kravina. Pokud byl bezdomovcem rok, tak by se ještě byl schopný zařadit. Pokud 5 let, tak už ho vidím, jak "vystřihnul" lososa. Kde ty léta trénoval? Vaření není jako jízda na kole. To se musí trénovat.
A konec mi přišel už opravdu moc. To si musela vybrat zrovna tyhle dva hlavní podezřelý??
za to, jak se mi líbí styl psaní dávám 3* a určitě přečtu ještě poslední knihu.
moje první setkání a ne příliš zdařilé.
Námět, prolínání minulosti a současnosti a styl psaní dobrý, ale kniha byla neuvěřitelně roztahaná. Kdyby měla o 150 stránek méně, dala bych plný počet.
Zkusím nějakou méně objemnou
já jsem asi četla jinou knihu než ostatní.
Ne a ne. Dočetla jsem jí, protože jsem chtěla vědět, jestli to opravdu dopadne tak, jak si myslím, ale velmi jsem se trápila. Celá rodina mi přišla poťapaná. Úplně nejdivnější byla sestra. Čemu vlastně pomohla?
Je pravda, že kniha trošku zaváněla červenou knihovnu. Všechno na růžovým obláčku. Jiná, že ty, které jsem od ní četla
Přesto se mi knížka líbila. Dle mě spisovatelka krásně píše, tak čtivě, příběh lehounce plyne.
Ač je paní Novotná má oblíbená spisovatelka, dávám tentokrát "jen" čtyři hvězdičky. Příběh mi přišel trochu natažený. Tam už nebylo koho podezírat... kdyby měl příběh o 50 stránek míň, dala bych plný počet.
Což mi nebrání v tom, že se těším na další knihu
Krásná kniha. Ostatně jako všechny knihy, které jsem od Paní spisovatelky četla. Do poslední chvíle jsem doufala, že konec se přeci jenom převrátí na lepší stránku.
Posledních pár stran mi přišlo tak dojemných, že jsem je prostě prolistovala. Neměla jsem sílu číst.
neurazí, neublíží. Musím se zamyslet, jestli budu s autorem pokračovat.
A plně souhlasím s předchozím komentářem
Já nemám ráda v příběhu nadpřirozeno, proto o hvězdičku méně. Ale jinak mě příběh zaujal a bavil. Krásně se to četlo
Kniha je čtivá a z krásného prostředí. Ale tentokrát mi to přišlo trochu moc červené
Moje oblíbená autorka. Ale druhý díl mě už tolik nepotěšil.
Ta Kréta mi tam nějak neseděla. Jinak je autorka skvělá. Krásné příběhy vždycky,
Kniha splnila přesně to, co jsem čekala. Romantiku, ale ne červenou knihovnu. Lehce se čte, doporučuju pro ty, kterým se tento žánr líbí
Mě se další vyprávění o Ondřejovi líbilo. Nevidím zhoršení. Sáhnu i po dalším díle
Úžasná kniha, mě se moc moc líbila. S klidným svědomím doporučuju
Já jsem kdysi četla od tohoto autora Hvězdy nám nepřály a moc se mi to líbilo. O této knize se to říct nedá. Pravdou je, že mě některé dialogy středoškoláků dost bavily. Ovšem hlavní hrdinka mi přišla cáklá (jinak to napsat neumím). A od poloviny jsem to prolistovala, abych zjistila konec. A ten mě taky nepotěšil.
Druhý díl už mě nenadchnul tak jako první, ale pořád dost na plnohodnotných 4 +
Určitě čtu dál.
Hlavní hrdinka mě neuvěřitelně štvala. Její rozhodnutí byla podle mého tak hloupá, že jsem přestala číst. A nijak toho nelituju.