kannibal28 komentáře u knih
Pán Borovička je skvelý spisovatel. Jeho knihy sú velmi zaujimavé aj poučné najme príbeh o kapitanovy Dreyffuovi tam sa čitatel dozvie aké špinavosti sa robia aj v súdnictve.
čo to malo byť nechápem, príbeh pekne blbý a nezaujimavý neviem či od tejto autorky budem ešte čítať niečo
Co dodať , príbeh 12 ročnej Mende ktorá zažila doslova peklo v krajine kde ludská hodnota nič neznamená. Je to strašné že sa to deje ešte v dnešnej dobe a už sa ani nečudujem prečo od tade tolko ludí uteká. Kniha sa lahko a dobre čítala a preto davam plný počet hviezdiček a hlavne doporučujem.
stará dobrá kniha nesklamala ma. Aj ked tie niektore názvy sa nedali zapamatať dosť dobre sa to čítalo.
nič moc chcel som si prečítať všetky dieli ale teraz neviem . Bolo to také nemastné neslané vobec ma to nebralo .Ešte sa rozhdnem či dám tomu šancu.
nedočkal som sa o bernardovi tapiemu ani o ovlivnovani zapasov asi to bude v inej knihe od tohto maníka toto je v podstate len o obrovských uplatkoch
prva kniha od tejto spisovatelky čo som čítal, až tak ma nechytila asi preto lebo mi to pripomenulo televiznu sériu csi ktoru nemusím ale dám jej ešte šancu ked sa dostanem k nejakej knihe od paťi
celkom normalna kniha aj ked som si uplne iný dej predstavoval ked som si ju kupoval
hargaš je velmi mladý slovenský spisovatel ktorý má určite velky talent len treba na nom ešte trocha popracovať. V tomto príbehu mi trochu vadilo že mafia naháňa mladého chlapca. Ale to bola len taká maličká chybička v kráse. Príbeh ma zaujal a učite mu dám ešte šancu ked niečo od neho vyjde
zaujimavý nápad s tima videami aj ked mi niekedy nepasovalikniha ma trošku sklamala lebo pod čislom 26 som si predstavoval dosť surovu brutalitu tak že taky slušný priemer
kto vie ako to bolo s kadial pochádzáme to asi nikdy nezistíme a možno nám to povedia navštevníci z vesmíru tí to asi vedia určite
dosť strán a dosť male pismenká to bolo na mna dosť ale jakž takž som ju prečital.
dobrá kniha aj ked ten konec som čakal brutalnejší podla komentarov proste na mna to nebolo až také brutalne.
ze začatku sa mi to lubilo ale už okolo 200 strany to trochu kleslo lebo to bolo podla mna zbytočne natahnuté kludne to mohlo mať o 100 strán menej a ten konec očakavany tak že dám 3 body
kniha ma nezaujala ešte že bola dosť krátka inak by som ju nedočítal