KAREL6725 komentáře u knih
Přes všechnu snahu nedočteno. To by souhlasilo , že si King nepamatuje , že knihu napsal. Pes nakažený vzteklinou na 260 stran je moc. Reklama na americký lupínky nezajímá a sračky americké rodiny už vůbec ne. Nedostal jsem se ani přes půlku . Z toho co jsem četl od Kinga nejhorší kniha. Souhlasím kdyby to bylo kratší , jako povídka mohla to být bomba.
Tohle je klasika fantasy , když jsem to objevil v antikvariatu ani chvíli neváhal. Čteno kdysi dávno , když jsem s fantasy začínal. Čtení jsem si užil tak jako kdysi , tohle nikdy neomrzí. Doporučuji , krásné čtení , plný počet hvězd. Tohle je srdeční zaležitost jeden z nejhezčích příběhu , který byl kdy napsán. Někdo může namítnout , že od té doby vyšli lepší knihy a lepší příběhy, ale pro mě má Eddings svoje kouzlo.
Udělal jsem tu chybu , že jsem neobjednal Kolosáka , tak sbírám po dílech. Poděkování Comics Centru , že Conana vydala znovu , alespon takhle po dílech. Kolosalní Conan je přesný a vystižný název, tohle se musí vidět , fantasticka kresba. Velka spokojenost , plný počet hvězd. Už aby vyšli zbývajicí díly. Velké poděkování panu Kanturkovy , že Conana objevil pro českého čtenáře.
Než to vyšlo jako komplet neměl ani tušení , že taková kniha existuje. Propojení severské mytologie , kterou mám rád a už mám o ní něco přečteno tak že oriantce v knize kdo je kdo byla snadná. S bojujícimi anděli mě neskutečné bavila. Povídky kde hlavní devizou je Loki jsem si užil. Celková spokojenost, plný počet hvězd. Super odpočinkové čtení.
Tak že za mě nejlepší díl z celé serie. Červenák se knihu od knihy zlepšuje. Tohle se četlo samo dobrodružství v Krkonoších , vražda únos, pěnokazci, vše propleteno v jednom příběhu. Co víc si přát. Pokud mi něco vadilo tak otevřený konec, nezbývá něž počkat na další díl , dobrodružství v Plzni jak se budou další osudy Steina a jaroše vyvíjet. Za mě celková spokojenost, plný počet hvězd. Doporučuji.
Co napsat ja už byl nadšenej z Nádraží Perdido. Tak že od Jizvy podle předešlých komentářu jsem čekal stejnou kvalitu , snad ještě lepší příběh. Obojího se mi dostalo měrou vrchovatou. Jen slova nadšení a chvály , plný počet hvězd. Chci zkusit Krále Krysu tak uvidím. Doporučuji všem co nečetli.
Ze všech knih , které mám o templářích a křižových vypravách tak Rytíři Templu je nejlíp napsanou knihou o templářích. Fakta a historie popsaná velice poutavým stylem. Ani chvíli jsem se u knihy nenudil. Za mě plný počet hvězd. Doporučuji všem co se zajímají o historii a templaře. Čte se to jak napinávý historický román. Spokojenost.
První kniha od autora , kterou jsem četl. Co napsat , prostě líbilo, napinavý příběh , který jsem si užil od začátku do konce. Plný počet hvězd. Už jsem koupil Divný počasí tak uvidím co a jak. Doporučuji stojí za přečtení.
Nádherná kniha plná krásných fotografií. Manželé Dutcherovi ve své nové knize přibližují život Sawtoothské vlčí smečky. Českému čtenaři můžou být známy svoji dřívější knihou Vlci u naších dveří. Pro všechny co mají rádi vlky a zajimají se o jejich život , tak je tahle kniha povinnost. Tahle kniha se prostě můsí vidět. Za mě plný počet hvězd. Škoda , že takových knih nevychází u nás víc. Vlci.
Bože můj tohle je fantasy jak řemen. Velice milé překvapení a to z pera české autorky. Tehlé knize se nedá vytknout vůbec nic. Je to napínavé, vtipné , a především velice čtivé. Příběh Minangara a Cuchenana vás nenechá na chvíli vydechnout. Tohle se četlo samo jen slova chvály, plný počet hvězd . Vedle Králů Wyldu to nejlepší co jsem letos četl. Knížku mám od autorky podepsanou , děkuji a přeji hodně tvůrčích nápadů.
Tak nevím jestli jsem četl stejnou knihu jako všichni přede mnou. Takže třetí díl od pana Sandersona dopadl přesně jak Hostina pro vrány od Martina , prostě kniha o ničem. Neskonala nuda, dočteno s donucením. Tohle má mít deset dílů , bože a o čem to bude , když už třetí díl byl utahaný . Jaký čtvrtý díl , na ten si pokud vím vzal dva roky a než to vyjde tady , tak minimalně tři roky a než to dopíše celý tak budu po smrti. S Rošarem to jde z kopce , škoda peněz za knihy. A jaký vrchol fantasy nic takového se nekoná. Pokud by jsme se chtěli bavit o vrcholu fantasy , tak jedině v případě pana Eriksona a jeho Malazské říše , který na rozdíl od pana Martina celou ságu dopsal a každým dalším dílem se zlepšoval což se o Rošáru nedá říct ani omylem. Tohle byl velký knižní omyl nikdy více.
Jako dítě jsem cirkus nesnášel. Když jsem četl Letopisy zlomu tak jsem mu přišel na chut. Poslední číslo je nadčasová kniha, vyličení temné budoucnosti tématem cirkusu je kruté, čtivé, brutální , plné akce. Tohle se četlo samo ,kniha mě vtáhla do děje a už nepustila. Už dlouho jsem nečetl něco tak dobrého. Doporučuji rozhodně stojí za přečtení. Už se těším na další díl, doufám , že autorka udrží ve stejné kvalitě. Plný počet hvězd. P. S. Hlavně neřešte jestli se dá cirkus naložit na čtyři nákladaky a postavit za deset hodin. Fakt je to úplně o ničem jiném.
Od té doby co brněnský Host vydal Naslouchače pozorně sleduji tituly ktéré vydavájí. A v případě Ve stínu hvozdu , se opravdu vyplatilo. Nádherný pohádkový příběh s prvky fantasy. Spadám do starší generace čtenářů , ale kniha se mi líbila moc. Pěkný , dojemný příběh , který působí jako balzam na duši. Doporučuji , rozhodně stojí za přečtení. Dovolím sei napsat , že se bude líbit i starším čtenářům, kteří mají radi dobré příbehy. Čtivé velmi.
Moje první kniha od autora na zkoušku. Co napsat , snad , že líbilo. Asher vytvořil , svět , který je opravdu fantastický , takový celý šílený, ošklivý až je krásný. Jak už tady někdo napsal v žádné jiné knize jsem se zničím podobným nesetkal. Rozhodně nejsem zklamán a proto plný počet hvězd. Uvidím jdu číst Cestu Sabla Keeche. Třeba ještě od autora nějaké knihy dokoupím.
Moje první kniha od autora , kterou jsem četl. Mohl jsem si nohy ušoupat , abych knihu sehnal, proto díky Elysion za druhé vydání . Moc pěkné povidání o vlcích , o přírodě, o toulání . Vše napsáno krásnou , čtivou formou. Doporučuji , nádherná kniha. Plný počet hvězd. P. S. Doufám , že vyjde druhé vydání knihy Vlci přicházejí s větrem - nemám. Vlci.
Od autora čteno vše co se týká Napoleonských válek. Proto velké překvapení, že autor napsal knihu ze starověku. Tohle téma mě bavilo už na škole , tak že tohle se četlo samo. Velice poučné a zajímavé čtení doplnil jsem si vzdělání. Za mě plný počet hvězd. Doporučuji rozhodně stojí za přečtení.
Od autora přečteno vše co napsal. Hynek Tas z Boru oblíbená postava. A jak to vypadá tak inspektor Prevít bude další. Velice milé překvapení, že autor vedle historických knih dokázal napsat tak zábavnou detektivku. Už jsem předobjednal další díl. Za mě plný počet hvězd, skvělé čtení. Doporučuji.
Velmi povedený historický román, z období Spartakova povstání. Od autora jsem četl knihy z žánru fantasy. Proto jsem nad koupi knihy nepřemýšlel. Musím napsat , že kniha nikde nepokulhává a děj se žene dopředu. Drsné , čtivé. Doporučuji. Plný počet hvězd.
Nádherná kniha, velice zábavný příběh, zajimavé postavy. Plný počet hvězd. Doporučuji. A doufám , že vyjde i pokračování Blood Rose. Tuhle knihu jsem si náramně užíl.