kasilka komentáře u knih
Krásně napsaná kniha, myslím, že každá žena si tam najde kus toho svého životního příběhu :)
Život je jak bonboniéra, nikdy nevíš co ochutnáš - přesně tento citát vystihuje tuto knihu (i podobnost z Forrestem Gumpem) :)
Kdo by mel zajem, prave jsem docetla neoficialni ctvrty dil napsany na zaklade knizni trilogie Strazci casu. Jmenuje se Pouto, je od Nancy Kralove a musim uznat, ze dil je vydareny, napinavy a doufam, ze se od Nancy dockame i jinych knizek :-) Vse konzultovala se samotnou autorkou a vice na: www.strazcicasupouto.blog.cz
Díl z celé série asi nejslabší, ale ty pasáže, co psal jako Jacob, to jsem se fakt nasmála. Hlavně jak na jeho myšlenky reagoval Edward :-D
SPOILER SPOILER.....ovšem, co se stala Bella upírkou a Jacob se "otiskl" do její dcery, to už šlo jen a jen z kopce, bohužel :-( jinak konec dobrý, všechno dobré :-)
Musím dát jen tři hvězdičky. SPOILER.......Po napínavém začátku, se děj začal ubíhat pro mě úplně špatným směrem. Warner? Opravdu? Copak si Jul nepamatuje, co všeho je schopný?? Největší charakter je pro mě pořád Adam. Jsem zvědavá na poslední díl :-)
Hrůza, další díly jsem ani nečetla....................... SPOILER...hrát si na otrokyni??? A zadarmo? Kdyby regulérně "šlapala" měla by z toho aspoň peníze :-)
Super, napínavější ještě než druhý díl :-)
Druhý díl se mi líbil daleko víc, a ten konec? Super, nemohla jsem usnout a těšila se na pokračování!!! :-)
Kniha má dobrý námět, je pěkně napsaná. Čekala bych ale trochu víc romantiky :-)
První díl byl sice lepší, ale taky jsem to četla bez dechu, těším se na zfilmování :-)
Nejdříve mě nadchl film, poté jsem se pustila do četby. Kniha je psána formou spíše pro mladší ročníky, ale i mně se moc líbila a nakonec jsem si koupila celou trilogii. Doporučuji :-)