katawo katawo komentáře u knih

☰ menu

Šikmý kostel Šikmý kostel Karin Lednická

Kniha, kterou snad ani netřeba představovat. Konečně se mi dostala do pořadí první část trilogie a nelituji jediného přečteného písmenka. Ač nejsem milovník historie jako takové, historické romány a především české se mi v takové podobě moc líbí a ráda si je přečtu. Můj otec pracoval přes 30 let jako horník. Myslím si, že jsem si nikdy plně neuvědomovala nebezpečí, které mu pokaždé hrozilo, až do čtení této knihy.

20.06.2024


Příběh slunečnice Příběh slunečnice Miriam Blahová

Někdo musí lásku
To vám byla taková nádhera. Já ani nevím, co napsat. Mě kniha naprosto dostala, pohltila mě obsahem, paní Kratochvílovou, Jakubem, Matějem, Evou, prostě všemi. Krásně propracovaný příběh, vlastně dva, nenásilné střídání dvou dějových linek...jedna z přítomnosti, druhá z minulosti. Prostě, pokud ještě váháte s přečtením této knihy, tak neváhejte.

10.06.2024 5 z 5


Gazely Gazely Patrik Hartl

Já prostě Hartla miluju a musím mít každou jeho knihu. Píše o normálních věcech, s humorem a já to tak mám ráda. Kniha nezklamala.

06.06.2024 4 z 5


Ghúl Ghúl Brian Keene

Tak první věc byla, že normálně bych si asi takovou knihu nekoupila. Jednalo se o společné čtení jednoho knihkupectví, tak jsem do toho šla. Jako můžu říct, že jsem četla větší pecky, ale fantazie se zde upřít nedá. Bohužel nevím, zda větší stvůrou byl Ghúl, nebo někteří dospělí. Kniha má odpich, čte se dobře, nic navíc není potřeba. Kdo se rád boji, bude spokojený.

06.06.2024 3 z 5