katerina5544 komentáře u knih
Vyborna kniha. Spousta informaci a podanych ctive. Vrele doporucuji.
Dobra detektivka. Libila se mi. Doporucuji pokud mate radi styl Agathy.
Bavila mě. Klasická detektivka bez potoků krve. Půjdu na další díl.
Libilo. Je to pohodove cteni s happy endem. Doporucuji ;-)
Dorn nezklamal. Napinavy a ctivy. Zezacatku jsem se i bala ;-) nicmene pokud bych mela hodnotit jako serii tak za me nejslabsi dil, ta zapletka byla totiz uz v jednom filmu uplne stejna. Vic rikat nebudu udelejte si nazor sami ;-)
Kniha je fajn-doporučuji k přečtení. Postavy sympatické, hezký příběh. Spokojenost :)
Vynikajici, ctiva kniha, ktera me i neco noveho naucila :-) VRELE DOPORUCUJI!!!
Strasna slabota. Vubec me to nebavilo a nebylo to ani trochu vtipne. Velke zklamani.
Krasna knizka. Hlavni postava je uzasna. Je to hezky, mile a ctive psano. Vrele doporucuji.
Hezka knizka. Hlavni hrdina mi byl hodne sympaticky a bavilo me to. Doporucuji k precteni.
Nadherna knizka a specialne pro majitele jezevciku! Jsem rada ze jsem si ji koupila. Usmevne i smutne vypraveni jezevcika Enriqua se Vam dostane pod kuzi. Vrele doporucuji!!!
Moc se mi líbila a mohla by být i delší :) fakt si knížky Colganové užívám! Příjemné, milé, oddychové čtení a po něm se budete cítit prostě dobře :) doporučuji!!!
Zatím jsem od Colganové přečetla dvě knihy a jsem nadšená :) je to velice milé, lehké, příjemné čtení. A to já nejsem na romantiku :) Autorka prostě umí psát hezky. Těším se na další!
Úžasné počtení, Bertík je kouzelný, zasmála jsem se :-) mám doma taky takového :-D doporučuji, je to totální oddechovka! A pro jezevčíkáře absolutní nutnost!
Vyborna vec! Buldocice a jeji hlasky nemaji chybu! Vrele doporucuji! Pro zasmani a oddych.
Romány pro ženy čtu velice málo, ale tahle mě fakt pobavila, klobouk dolů. Je vtipná, čtivá a chytrá, není to žádný romantický patos. Hlavní hrdinka je rozmazlený spratek ale hrozně mě bavila. Chystám se na další díl. Tato kniha je jedna z těch, které budete číst znovu, protože je prostě fajn :-)