KateTheBlogger komentáře u knih
Knížky od Kinselly mám ráda, ale u téhle jsem hodně bojovala s hlavní hrdinkou. Zkrátka a dobře mi nesedla a začala se mi líbit až v posledních několika kapitolách. Jinak děj mě zaujal, čekala jsem něco trochu jiného, takže jsem byla příjemně překvapená, že jsem zápletka neuhodla po prvních kapitolách. Příjemné letní čtení :-)
Knížka se mi četla skoro sama a bylo to velice příjemné čtení :-) Užívala jsem si všechny narážky jak na Harryho Pottera, tak i Johna Wicka a spousty dalších. Nejprve jsem četla "Miluju Tě. Já vím." , tudíž jsem věděla jak knížka skončí, ale to mi vůbec nevadilo. Dostala jsem přesně to, co jsem očekávala: pohlazení po duši a pocit, že všechno je fajn a kolem mě jsou duhy a jednorožci. Teda, pardon duhy a lamy!
Měli jste někdy pocit, že čtete knihu, kterou jste napsali? Já ano. A hádejte u jaké knížky :-) Knížka "Miluju Tě. Já vím." mě naprosto dostala. Všechny narážky na seriály, filmy i knížky se mi přesně trefily do vkusu. A postavu Avy jsem milovala. Nemůžu hodnotit jinak než maximálním počtem hvězdiček. Pokud milujte Star Wars, znáte původní seriál Sabrina, mladá čarodějnice, posloucháte rádi hudbu a znáte moderní Netflixovky, tahle knížka byla napsána pro vás.
Knížka se četla skoro sama. Bez váhání bych ji zařadila na seznam povinné četby pro každého knihomola.
Knížce se nelze upřít, že je čtivá. Ačkoliv víte, co se stane, protože je příběh předvídatelný, neodradí to od jejího přečtení.
Kniha krásně navazuje na předchozí díl a je to takové příjemné pohlazení po duši.
Já si nemůžu pomoc, ale Bella mě celou knihu neuvěřitelně vytáčela. Vadí mi, jak je vykreslena jako neschopná, neobratná, závislá a bez špetky sebevědomí. Jinak se knížka čte rychle a poměrně dobře.
Nejdříve jsem viděla film, takže jsem měla záitek z knížky velice poznamenaný hereckým "výkonem" K. Stewart. Nicméně v knížce je Bella vtipná, což mě příjemně přakvapilo. Příběh je neskutečná teen romantika, Bellino sebevědomí je veliké asi jako kostka cukru, což mě rozčiluje, ale knížka se čte dobře a rychle.
Kniha pro všechny uživatele internetu. Vlastně taková príručka moderního člověka, která pomáhá zorientovat se v online prostředí, které by měl každý znát.
Knížka kterou si musí přečíst každý fanoušek Harryho Pottera.
Knížka u které budete chrochtat blahem. Výbuchy smíchu během čtení a slzy smíchu jsou zaručeny!
Kniha ojednává o životě Edgara C. který uměl v hypnotickém spánku diagnostikovat nemoci, ačkoliv sám neměl žádné lékařské vzdělání. Byl hluboce přesvědčen, že má sloužit a pomáhat lidem a byl velice skromný. Jeho životní příběh se mi líbil, jen mi občas vadil styl, kterým je kniha napsaná. Velké množství jmen, ve kterých jsem se ztrácela a trochu styl pohádky.
Tři dívky, tři jiné životní příběhy, tři silné důvody proč spáchat sebevraždu. Knihu bych doporučila jako povinnou četbu všem. Nejenom dospívajícím a jejich rodičům. Kniha má důležité poselství a ukazuje, jak snadno přehlédnutelná mohou být zranění na duši.
Sex ve městě, kdyby byl mládeži přístupný. Žádný sex, spoustu alkoholu a mužů, kteří se mi víceméně spojili do jednoho. Nenáročná literatura na volné odpoledne.
Terezka píše o svém životě a o tom, že ne vždy je všechno růžové a zalité duhou. Knížka je neuvěřitelně čtivá. Přečteno během pár dní skoro jedním dechem. Pokud máte Terezku Salte rádi a sledujete ji na sociálních sítích, nebo čtete její blog, myslím, že si knížku zamilujete.
Knížka je roztomilá. To je nejvíce popisující slovo, které mě napadá. Příběh se mi líbil, bavil mě, ale celkově je to slabší knížka. Ale! Ocenila jsem hromadu narážek na Harryho Pottera :-)
Filmovou verzi nám skoro zpaměti, ale i přesto mě knížka zaujala- jelikož se od filmu velmi liší, příběh se odvíjel trochu jinak než jsem očekávala. Přečteno během pár dní, a rozhodně ne naposledy. Příběh o tom, jak se po veliké ztráté vrátit zpátky do života. Rozhodně doporučuji!
V příběhu byly vtipné odkazy a narážky, což mě bavilo, ale příběh samotný byl velmi předvídatelný. Trochu mi připomínal knížku "Všem klukům, které jsem milovala". Ačkoli se knížka čte snadno a rychle, myslím, že si na ni za měsíc nevzpomenu. Doporučuji jako oddechovku víkend.
Nejprve jsem viděla film, protože jsem netušila, že nějaká knižní předloha existuje. Jelikož Emily ve filmu ztvárnila Blake Lively, měla jsem její postavu o to radši. S tímto "předsudken" vůči Stephanie jsem se dala do čtení a můj názor na ní se během čtení nezměnil. Opravdu mě zklamal závěr, čekala jsem nějakou větší pecku, protože filmový závěr mě také zklamal. Ale kniha se četla dobře, je rozdelěna na vyprávění Emily, Stephanie i Seana a ještě o blogové posty Stephanie, která je máma blogerka. Jen jsem od knihy čekala víc.
Pokud Nejbarevnější kuchařka byla jízda, tak nevím jak popsat MEXIKO. Už když se mi dostala do ruky, tak mě naprosto uchvátil obal..když ho zahřejete mění barvu. Kniha je stejně barevná a šílená jako její autorka (v dobrém slova smyslu).