KateTheBlogger komentáře u knih
Perfektní kuchařka po všech stránkách. Je to opravdu nejbarevnější kniha co jsem kdy viděla. Nádherné fotky, skvělá kompozice knihy. Velmi oceňuji i vegetariánské varianty receptů. Pokud milujete asijskou kuchyni, tuhle kuchařku zkrátka musíte mít!
Tuto knihu jsem si nemohla lépe načasovat. Pandemie korona viru a já čtu o šíleném géniovi, který chce virem spasit lidstvo. Jako vždy skělé čtení, Robert Langdon je můj oblíbený hrdina. Zápletka knihy se mi líbila. A opravdu hodně mě zasáhla ztráta Mickeyho...ale nebudu nic dalšího už prozrazovat. Pro fanoušky pana Langdona povinné čtivo!
Tak trochu trhlý roadtrip ženy před padesátkou. Ze začátku knížka nedává žádný smysl. A vlastně ani v průběhu čtení se to moc nezlepší. Střídají se střípky z minulosti s přítomností. Na úplném konci se příběh tak nějak uzavře a vše začne dávat smysl. Ale i tak to bylo celé takové zvláštní. Nejspíš prostě nejsem správná cílovka.
Dočteno a jdu uklízet. Jedna hvězdička dolů za knížky: ne, nebudu si z knížek vytrhávat listy s mými oblíbenými pasážemi a "zbytek" vyhazovat. Pokud si chcete uklidit ve své domácnosti, tato knížka je ten signál, který vás k tomu opravdu přinutí.
Příběhy Roberta Langdona mě zkrátka baví. Při čtení jsem se přenesla do Washingtonu, který jsem si následně přidala na seznam míst která chci navštívit. A nyní si ještě dohledávám informace o svobodném zednářství, protože to je organizace, která mě po přečtení fascinuje ještě víc než doposud. Pokud máte rádi symoboly, architekturu, dějiny a milujete Šifru mistra Leonarda, Ztracený symbol je pro Vás povinná četba,
Jsem devadesátkové dítě, takže mě knížka neskutečě bavila, protože to chvílemi bylo jako číst o sobě. Konec mě nicméně překvapil. Ačkoli jsem četla předchozí autorčiny knížky, nevěděla jsem nic o jejím životě. Oceňuji autorčinu odvahu upřímně psát o svém životě. A pokud jste devedesátkové dítě tak je tato knížka povinnou četbou!
Upřímně, od začátku mi nesedla hlavní postava (Rachel). Chápu, že to neměla lehké, ale i přesto to nebyla moje oblíbenkyně. Příběh ale byl zajímavý, čtivý, napínavý a jsem ve finále ráda, že jsem si knihu přečetla.
Knížce se nedá upřít její čtivost. Nicméně stále v ní vidím podobnost s Padesáti odstiny a Stmíváním (Seattle je zkrátka velmi oblíbené město mladých dívek). Vzorná holka potká kluka drsňáka, zamilují se do sebe, i když by spolu být neměli,... nic nového, ale i přesto jdu pokračovat ve čtení a těším se na třetí díl.
Nikdy jsem nečetla nic na Wattpadu, takže nemůžu posoudit,zda zrovna tato kniha vyčnívá. Četla jsem ji víceméně ze zvědavosti a kupodivu je velmi čtivá. Dějem i postavami připomíná Padesát odstínů, ale pro teen čtenáře. Zkrátka klasická romaňťárna, která je pěkně napsaná a nechybí ani pořádný zvrat na konci.
Já vlastně nevím zda se mi knížka líbila, nebo nelíbila. Čekala jsem od ní totiž něco úplně jiného, což jsem moc nedostala, i když vlastně... na posledních pár stránkách ano. Kniha je členěna do několika částí a kupodivu se mi nejvíc líbila ta první. Pak už jsem četla spíše z povinnosti a zvědavosti jak to celé skončí, ale nebylo v tom takové to pravé nadšení, kdy s vášní otáčíte každou stránku.
Knížka je čtivá a líbily se mi obě dějové linie. Oceňuji že autorka psala o padesátých letech minulého století a snažila se je přiblížit čtenářům, ačkoli je sama (stejně jako většina nás, jejích čtenářů) nezažila. Za mne skvělá knížka, která mne pohltila a bavila!
Knížka mě bavila. Sice jsem nejdříve viděla seriál, takže jsem si k postavám přidávala obličeje herců ze seriálu, ale můj celkový dojem z knížky to nijak nenarušilo. Příběh má spád, líbilo se mi prolínání vyšetřování a minulosti, i fakt, že jako čtenář nemáme ponětí co se vlastně vyšetřuje. Za mne mohu Sedmilhářky jedině doporučit!
Od prvního dílu je to neuvěřitelný posun...z malé holky se stala vysokoškolačka a nastávající nevěsta...ale proč ne. Do třetice všeho dobrého, přečteno během pár odpolední, příjemné oddychové čtení :-)
Mne prostě Jenny Hanová baví. Sice nejsem cílová skupina, ale je to pěkné oddechové čtení.
Chtěla jsem oddechovku a přesně tu jsem dostala. Ideální letní nenáročné čtení.
Thrillery obvykle nečtu, ale na knihu jsem narazila náhodou a zaujala mě popisem,tak jsem si řekla proč ne. A jsem ráda že jsem ji přečetla. Vlastně jsem ji spíš zhltla. Za mne skvělá knížka, která Vám nedá spát, protože budete pořád dumat kdo to je a konec? Paráda!
Jedna velká jízda. Kniha je zaprvé psaná velmi netradičně a zadruhé, téma kterým se zabývá, autobiografické prvky a veškeré události, ke kterým dojde jsou masakr. Pokud jste nadšenými fanoušky baletu, po přečtení nejspíš změníte pohled na ty krásné křehké baletky, které se vznáší po jevišti.
Kniha je jedním slovem: zvláštní. Fulghum je můj oblíbený autor,ale celá tato trilogie je velmi podivná. Postavy jsou zajímavé, zábavné, záhadné a čtenáře baví, ale po přečtení jsem taková rozpačitá. Nicméně, stejně jako u prvního dílu, oceňuji, že se děj odehrává v Praze.
Přečteno u snídaně. Oceňuji nápaditost příběhu, i to, že se celý příběh vešel na pár stránek, ale přesto byl velmi komplexní a bavil mě.
Já vlastně nevím co napsat, jsem z knihy taková rozpačitá. Celou dobu jse mpři čtení přemýšlela nakolik je kniha autobiografická a vlastně jsem většinou stála spíš na straně Mojmíra.