katka134 komentáře u knih
Pěkně promyšlená vražda nepohodlného člověka, ale chybička se vloudila.
Spoiler :
Obě linie příběhu byly dobré.
Ta manželka to nakonec pěkně vymyslela.
Carella předvedl zase perfektní práci s přispěním svých kolegů.
Tentokrát jsem ale poslouchala audioknihu a to bylo obzvlášť zdlouhavé.
Hezký příběh.
Essie mi byla svou obětavostí velmi sympatická.
Když jsem četla tuto knihu poprvé zdála se mi nic moc. Ale s odstupem, možná protože už Hawese znám a mám ho taky ráda, ji považuju za další příjemnou detektivku.
Skvělý román, připojuji se ke komentářům níže. U tlustých knih si většinou přeju, aby už byl konečně konec. Ale s Tugumírem mi bylo tak dobře, že jsem se s ním těžko loučila.
Úžasná kniha, autorka skvěle propojila příběh fiktivního hrdiny s osudy skutečných postav.
A vůbec nepochybuji, že někdo jako Robin, stál po boku Lancasterů.
S chutí si zase někdy těch tísíc stran znovu přečtu.
A jsem zvědavá na volné pokračování
Strážci růže.
Pátrání skupiny amatérských detektivů bylo místy napínavé, ale častěji úsměvné.
Kniha se hodí do ČV 2024
Knížky pana Miniera jsou čtivé. Lucia začala zajímavě, ale vývoj děje v druhé polovině mě trochu zklamal. Zachránila to linka s Ovidiem.
Pěkná detektivka netradičně okořeněna přítomností duchů.
Pro Carellu to byl neobvyklý a určitě nezapomenutelný případ.
Další super detektivka se zajímavým námětem - smrt na jevišti. I Klingův případ byl originální.
Neobvyklá detektivka.
Škoda jen, že Rogerovo odhodlání nedosáhlo spravedlivého konce.
Můj tradiční dovolenkový návrat k 87.revíru. Je to prostě klasická detektivka.
Carellovu týmu zase jednou pomůže Ollií, i když svou svéráznou povahou, zajetý tým rozladí.
Zpočátku jsem chtěla při čtení přeskakovat, ale naštěstí mě osudy všech postav zaujaly a s napětím jsem knihu dočetla.
Krásně napsaný román o ženě, jejíž přesvědčení a hlavně víra byla pevná jak skála.
Povedená stará detektivka, se správnou detektivní dvojkou.
Příběh o odvážné holčičce byl lehce napínavý, ale pasáže o zápase mě neoslovily . Ovšem pro Trishu „přítomnost “ Toma byla v její situaci dost povzbuzující.
Tak to bylo překrásné čtení, moc hezky napsané.
Osudy všech postav jsou hodně zajímavé a pohnuté.
Ačkoli se Alexandra zdála být (nebo opravdu byla ) nesympatická, takový konec ji a její rodinu neměl potkat.
Moc hezky zpracovaná knížka o zahradničení.
Už jen samotné fotografie zeleniny lákají, hned se do toho pustit.
Krásný diář pro zapisování čtenářských zážitků, dojmů i plánů.
Lékařské schůzky tam psát rozhodně nehodlám.