KatkaHutyrová komentáře u knih
Moc pěkný román o mezilidských vztazích a o tom, že všichni máme nějaké to tajemství. Jsou ale tajemství, která mohou zničit život ostatním - dokonce i po Vaší smrti.
Předchozí knížka autorky se mi bohužel líbila o dost více, ovšem nemohu říct, že Den, kdy jsem tě ztratila je špatné čtení.
V knížce je spousta pasáží, které mají šmrnc a tempo, ale najdou se tady i úseky, kdy to trošku drhne. Knížka je hodně psychologická. Těm, kteří se rádi šťourají v lidské psychice a nevadí jim pomalejší tempo, se tenhle román bude určitě líbit.
Nějak nechápu ta nízká hodnocení zde, protože to bylo prostě skvělé. :-) Čtivé, plné zvratů a v závěru hodně napínavé. Úplný konec mě hodně překvapil.
Knížka bez zbytečné omáčky, která hned vtáhne do děje. Skvělé.
Krásná knížka! Příběh plný lásky, zrady i odpuštění! Nečekejte červenou knihovnu. Tajemství modrých dopisů je román o mezilidských vztazích, o umírání, o bolesti i naději. Autorka má vše dokonale promyšlené, příběh nemá žádná hluchá místa. Na konci mi i slzička ukápla - dokonalé!
C.L. Taylor opět nezklamala! Velice čtivé, napínavé a v závěru hodně překvapivé. Bavilo mě to moc, přestože mojí TOPkou od autorky i nadále zůstává NEHODA.
Myslím, že autorka píše spíše thrillery určené ženám - její knížky jsou hodně psychologické s ženskými hlavními hrdinkami. I Útěk je takový. Autorka má hodně čitelný rukopis, takže pokud jste už některou její knížku četli, a líbila se Vám, je pravděpodobné, že se Vám bude líbit i Útěk...
Úžasná knížka, ve které se inteligentním a milým způsobem potkává mládí a stáří. :-)
Hlavní hrdinka mi byla velice sympatická a chtěla bych s ní jít takřka okamžitě na kávu...
V tomto románu najdete spoustu krásných myšlenek a životních mouder, budete téměř váhat, zda si stěžejní myšlenky nepodrhat tužkou.
Jen ta obálka se moc nepovedla... :-)
Výborná kniha, která dokazuje, že i faktografická literatura může zaujmout a strhnout.
Dozvěděla jsem se spoustu zajímavého. Oceňuji, že se autor více než-li na historii, zaměřil na životní příběhy představovaných žen. Snažil se být co nejstručnější a knize přesto nic nechybělo...
Jedním slovem - skvělé! Čtivé, strhující a do poslední chvíle napínavé. :-) Od začátku víte, co se s holčičkou stalo, a přesto Vás autorka nenechá vydechnout do poslední stránky. Velice povedená kniha, bez hluchých míst a jakékoliv omáčky.
Čtení jsem si velice užila a doporučuji!
Moje první setkání s Laurou Walden - bohužel zklamání.
Knížka mě absolutně nechytla, připadala mi překombinovaná, a vadilo mi množství postav.
Nicméně netvrdím, že je Znamení osudu špatné... jen to není čtení pro mne.
Nedočetla jsem.
Výborné počtení! Nenáročný, ale čtivý a v závěru i překvapivý román ze současnosti. Určitě čtení pro ženy. Nějaká snaha o napětí tu je, ale fanoušky thrillerů nebo detektivek to podle mého soudu neuspokojí, na to je tady těch prvků příliš málo.
Já jsem se bavila a určitě se podívám po dalších autorčiných knihách.
Přečteno za tři dny! Vím, že tato kniha vyvolává rozporuplné reakce, ale já jsem naprosto nadšená. Velice čtivé a plné zvratů - knížku jsem odkládala jen velmi nerada, nebylo možné se od ní odtrhnout.
Kapitoly jsou krátké a děj velmi svižný. Autorka Vám nedopřeje oddechu a nutí Vás číst stále dál a dál. :-)
Rozhodně doporučuji, já jsem si Manžele maximálně užila.
Krásná knížka! Čekala jsem lehce předvídatelnou romantiku a konec z červené knihovny, ale byla jsem vedle jak ta jedle. :-) Pokud hledáte milý a vtipný příběh, který je sice napsaný lehce, ale má svou hloubku, sáhněte po této knize. Je to odpočinkové čtení, které se ovšem bude líbit i náročnějším čtenářkám.
Knížka o bolesti, ztrátě a naději, že se dá vždycky začít znovu... chce to jen vytrvat a nic neuspěchat.
Opět krásný, dojemný a na zvraty velmi bohatý příběh. Diane Chamberlainová nezklame.
Pokud jste četli její předchozí knížku - Dvojí život - a líbila se Vám, určitě budete nadšeni i z Utajené sestry. Čte se jedním dechem.
Velice silná, čtivá a krásně udělaná knížka o smutných věcech, na které bychom neměli nikdy zapomenout. Bohužel se občas bojím toho, že lidé jsou zkrátka naprosto nepoučitelní...
Taková ta příjemná, čtivá a milá pohádka pro pohlazení ženské duše. :-) Krásné čtení, které na dovolené (nebo chcete-li si opravdu odpočinout a udělat si třeba hezký víkend) určitě nezklame.
Děj předvídatelný, ale přesto dokáže Vysněná kavárna na zámku zaujmout. Románu nechybí šmrc.
Moc doporučuji!
Přátelé, toto je úžasná knížka!!! Jedna z nejlepších, které jsem letos četla. Je to velice čtivé, strhující a překvapivé. Je to knížka, která má spád a náboj a která svého čtenáře bez ptaní pohltí. Smekám klobouk a těším se na případné další thrillery autorek. Doufám, že jich bude spousta a už teď se těším, až si je přečtu.
Za mě skvělé počtení. Velice čtivé, krátké (ale přitom úderné) příběhy ze života. Líbila se mi propojenost povídek a hrdinek, s tím si autorka musela dát velikou práci.
Žádná extra chytrá literatura, prostě jen hezká knížka, která Vám zpříjemní víkend. Já jsem v tom našla vše, co jsem hledala a moc doporučuji. :-)
Velice pěkné, příjemné čtení se skvělou atmosférou. :-) Oddechovka, která Vás překvapí množstvím napětí.
Rozhodně doporučuji. Škoda, že tato kniha není příliš vidět. :-) Ale věřím, že si své čtenářky i tak najde. :-)
Velice pěkný, čtivý román pro ženy, který určitě nezklame. Moje první setkání s touto autorkou, ale jsem si jistá, že rozhodně ne poslední.
Knížka má spád, čte se jedním dechem. Konec do jisté míry předvídatelný, ovšem i tak si Planoucí eukalypty udržely mou poznost až do poslední chvíle.
Láska je tu jen jako milé koření, bez kterého by to nebylo ono. Čekejte i napětí a zvraty. Doporučuji!
Již několikátá kniha od této autorky... a rozhodně mě nezklamala. Román, ve kterém je trocha romantiky, hodně napětí a řada překvapivých zvratů. Žádná červená knihovna, nýbrž velice čtivé a povedené čtení pro ženy. Máte-li rádi dobrodružné příběhy s kapkou romatiky, vřele doporučuji. Příjemná jednohubka, která se čte úplně sama...
Výborné čtení, které naprosto splnilo moje očekávání. Neotřelý, velice čtivě zpracovaný námět. Knížka se čte opravdu dobře a jedním dechem, stránky Vám budou ubíhat jako nic. :-)
Závěr byl pro mě překvapivý a nečekaný.
Moje první setkání s touto autorkou... a určitě ne poslední.