katkavasik2908

Chtěla jsem naladit podzimní atmosféru nějakou duchařinou a musím se pochválit, vybrala jsem dobře. Darcy umí skvěle psát a děj vás okamžitě vtáhne. Poslední stránky jsem hltala a doufala, že všechno dobře dopadne. V její sérii strašidelných domů budu určitě pokračovat. Doporučuji!

Nečtu moc thrillerů, proto s nimi nemám moc zkušenosti, ale tohle se mi líbilo. Od začátku jsem si myslela, že vím jak to dopadne. Konec byl však úplně jiný než jsem čekala. Moc se mi kniha líbila.

Už chápu co na tom všichni mají :D Opravdu skvělí příběh jsem ráda, že jsem si Harryho konečně přečetla :)

Analfabetka byla skvělá, ale nebyla lepší než Stoletý stařík. Rozhodně teď patří k mým oblíbeným knihám. Jonas vůbec nezklamal, bylo to příjemné a vtipné čtení. Děj rychle plyne a užívala jsem si knihu až do konce. Samotnou Nombeko jsem opravdu milovala, ale Holger 1 nebyl bohužel moc můj oblíbenec, ale dodal příběhu spád. A ke konci jsem si celou partičku oblíbila a dočkala se konce, který jsem chtěla.

Je to už dlouho, co kniha vyšla, ale já jsem se k ní dostala až teď. Strašně se mi líbila. Ten příběh Belly a Edwarda je neuvěřitelný. Celá kniha je velmi čtivá. Líbí se mi, jak autorka píše a rozhodně je kniha mnohem lepší než film.

Kniha je krásně čtivá a autorka mě nenechala ani nadechnout. Opravdu krásný příběh Abby a Travise. V půlce knihy jsem se bála zda autorka bude mít o čem psát dál, ale děj se opravdu nezastavil a byl stále zajímavý.

MOOOC se mi líbila :) autorka krásně píše a hlavní hrdinové se chovají aspoň rozumně, to mám ráda :)

Docela dobrý díl, ale předchozí byl lepší. Rozhodně v sérii budu pokračovat, ale toto byl zatím nejslabší díl ze série. Děj se pomalu rozjížděl a v některých částech mě příběh strašně nudil.

Strašně se mi líbí téma knihy. Občas hlavní hrdinku v některých rozhodnutích nechápu, ale to je asi moje chyba. Jsem, ale stoprocentně rozhodnutá sérii dočíst až do konce.

Po přečtení první kapitoly knihy jsem si myslela, že dál pokračovat nebudu. Charaktery obou postav mi přišli dětinské, ale dala jsem knize šanci. Po dokončení to nebyla taková katastrofa, ale stále jsem nesouhlasila s chováním Kadena. Byl občas zbytečně dramatický. Věci se dají řešit i jinak. Autorka píše pěkně a rychle děj plynul. Dialogy jsou zábavné a dodali hrdinům charakter. Nakonec jsem ráda, že jsem se do knihy pustila, ale nevím zda se do dalších dílů pustím.

Kiera Cass rozhodně umí psát, ale Siréna byla její nejhorší kniha, kterou jsem od ní četla. Začátek byl docela zajímavý, ale pak už jsem některé části přeskakovala. Hlavní hrdinka pořád jen fňukala a ty její ztrápené myšlenky se tam pořád jen opakovali. Konec mě nakonec, ale docela překvapil. Proto jsem nakonec dala knížce dvě hvězdičky místo jedné.

Dobrá volba do maturitní četby. I když byla knížka docela tenká, tak mě skoro každý den stačilo přečíst jen jednu kapitolu a už jsem byla zničená. Nevím proč. Ale i tak byla kniha hodně zajímavá a nutilo mě to číst dál :)

Tento druhý díl Selekce byl mnohem lepší než předchozí. Bylo tam více akce a překvapení. Ze začátku jsem Americu nenáviděla, nelíbilo se mi jak se rozhoduje. Ale pak jsem nenáviděla Maxona. Ale pak jsem je začala zase milovat. Tím chci říct, že ve mě ta kniha vyvolávala tolik emocí. A to si právě myslím, že by kniha dělat měla. Proto tuhle sérii miluji :)

Nuda. Už dlouhou dobu jsem nebyla tolik znuděná z knížky, jako je tahle. První díl byl krásný a druhý ušel, ale třetí je úplná zbytečnost. V knize se nic neděje a hlavně Lara Jean vůbec nedospěla je to stále ta naivní, otravná holka, u její osobnosti jsem čekala trošku změnu, ale nic se nestalo. Bohužel mi kniha zkazila celý hezký dojem ze série.

(SPOILER) Ze začátku byl příběh docela nudný, Prudence mi opravdu sem tam lezla na nervy, ale to se dalo občas pochopit. Spíš mne naštvalo konečné chování Quinta a obvinění Prudence. Jinak se kniha četla rychle a k letním čtení to úplně pasovalo. Ale čekala jsem toho víc.

Moc se mi tahle kniha líbila :) Nebyla tolik předvídatelná a příběh utíkal rychle. Ze začátku mi přišel svět víl takový zvláštní, ale nakonec jsem si oblíbila svět i postavy. Už teď se těším na další díl :)

Oproti prvnímu a druhému dílu, byl třetí díl nejlepší. S. J. Mass si našla místo v mém srdíčku a ode dneška se řadí mezi mé nejoblíbenější autory. V knize nenajdete část kdy jste se nudili. Opravdu děj plyne rychle a zvraty jsou dechberoucí. Celou dobu jsem nevěděla, jak se děj bude odehrávat, co se vlastně stane, co nového autorka vymyslí, ale vymyslela to výborně. Všechno dává smysl a jste tímto fantasy světem pohlceni. Občas jsem i zapomínala na čas a vžila jsem se do postav. Opravdu krása! Doporučuji brát serii Skleněný trůn všemi deseti! :D

Styl jakým je to napsané je opravdu super. Skvěle se to čte a příběh je napínavý, ale občas se mi zdálo, že to autorka až moc natahovala a u konce už jsem věděla kdo a co. Konec byl tedy pro mě jen potvrzení, že jsem se nemýlila, proto dávám knížce o hvězdičku méně :)

Kniha byla na mě asi až moc dlouhá a děj jsem si občas vůbec neužívala a konec pro mě nebyl ani moc zajímavý. I tak kniha byla skvělá a to hlavně díky tomu, jak autor krásně popisuje prostředí, postavy a ten vlastně život. Krásné poukázání na současný svět, který si neuvědomuje, jak strašné to bylo za války.

Napínavé a nápadité. Je to úplně něco nového a zajímavého. Ten svět, který autorka vytvořila mě pohltil. Takže rozhodně doporučuji! :)