katslana komentáře u knih
Takový zlatý průměr. Neurazilo ani nenadchlo. Nápad prima ale nedotažené :-)
Knížka se četla úplně sama. Měla nápad i spád. Bea byla skvělá. Trochu "jiná" stejně jako já proto jsem se s ní naprosto stotožnila :-) Lisa je v tomhle přebornice :-)
Příjemná kniha,která nenadchne ani neurazí. Přečetla jsem ji za pár dní na dovolené. Jedním slovem oddechovka :-)
Víte, je mi 25 a asi jak jsem stará tak jsem blbá a přecitlivělá :-D U prvního dílu jsem si říkala,že to není nic pro mě. Druhý díl už byl dobrý a ten 3. ? Tam už to jelo jedno po druhém. Překážka za překážkou. Upřímně konec mě mírně překvapil ;-) Triologii doporučuji i starším ročníkům :-)
Tak toto bylo daleko lepší než 1.díl. Bylo to víc dramatičtější a čtivější. A konec jsem naprosto nečekala :-) Překvapil mě.
No asi takhle. Ty postavy mi přišly na svůj věk až moc vyspělé. Já takový dialogy nevedu snad ani ve svých 25 :-D První půlka mě vyloženě nudila ale překousla jsem to. Poslední čtvrtina začla být konečně o něčem a začlo to mít ko*le :-D Proto průměr za 3.
Milá kniha. Příjemný pár ani jeden mi nelezl na nervy :-D Cat byla baba od rány a Leo byl borec :-) Proběhlo i pár úsměvů. Bože a ta fretka. Chci ho domů :-)
Do půlky jsem s knihou bojovala. Ne a ne se začíst. Druhá půlka se už četla snadněji a poslední čtvrtka už stála za to :-) Celkově to nebylo špatné. Mírně předvídatelné :-)
Bylo to milé letní čtení. Démon teda Devon byl super. Kdo by si ho nezamiloval. Kathleen mě mírně rozčilovala svojí paličatostí. Zřejmě proto,že si jsme povahou podobné :-D Knížku doporučuji a těším se na Helen s.....;-)
Tak tato kniha mě úplně nezaujala. Přečetla jsem ji ale naštěstí je dosti tenká :-D Bylo to celkem o ničem.
Tak tohle bylo....dokonalý♡♡♡ Nečekejte žádný teror nebo thriller avšak city,pocity jsou popsány tak opravdově,realisticky až surově,že Vás kniha pohltí a nepustí. Já nemohla přestat. Smála jsem se i brečela a to se považuju za emočně plochou :-D Pro mě nejlepší kniha, kterou jsem četla.
Nebylo to špatné. U první časti jsem chvílemi přeskakovala. Ne a ne se začíst.Ke konci už jsem otáčela jednu stránku za druhou i slza ukápla. U přiběhu Sunny a J.T. už se četlo snáz. Byla jsem v obraze. Takže sumasumárum dobrý průměr :-)
Příjemná jednohubka.Klára se mi moc líbíla a Matouš? Miluju chlapy s humorem ♡♡♡ :-D
Knížka byla moc milá a hezká ale zároveň i trošku ostřejší ;-) ;-). Určitě se k ní zase jednou vrátím.
Krásná knížka. Zajímavé téma. Zpracovaní malinko kostrbaté, chvílemi jsem se ztrácela. Ale kniha si určitě zaslouží 4.5 hvězdy.
Elle tohle umí. U mě kniha za 5 je ta u které se směju. Né dámské chichi ale pěkně nahlas od plic. A to tahle knížka splňuje. Stejně jako návrh :-) Nejlepší scénka byla ve vaně :-D :-D Doporučuji všem :-)
Blakeiiiiiii!!! je borec. Přiznám se...zdálo se mi o něm :-D Jess mě moc neuchvátila :-D ale kniha jako celek byla fajn :-) Takže doporučuji jako bezva čtení na odpolední opalovačku.
Bezvadný. Knížku jsem hltala.Kdybych si ji nedávkovala tak jí schroupnu za 2 odpoledne. Bavil mě příběh(miluju hokej) i postavy. Garet mě dostal ačkoliv takové tipy nemusím :-D Hanna je borka ve všech ohledech. Takže jednoduše: Doporučuji všema 20ti.
Taková jednohubka. Asi zatím nejslabší,co jsem četla. Na začátku to bylo hodně hloupoučké-víc než obvykle. Ke konci už to bylo fajn :-)