Katt15 komentáře u knih
na knihu jsem se těšila, protože se mi líbil film. No... já se asi nikdy nepoučim, musím prostě dřív číst než koukat. Knižka mě celkem zklamala, nečetla se mi dobře. Čekala jsem víc.
hodně jsem se ztrácela,ale když to všechno začalo dávat smysl, byla jsem velice překvapená. Kniha se mi četla moc hezky a rychle. doporučuji k přečtení
jelikož je toto téma pro mě, protože mám sama syna s autismem, tak je mi tato kniha velmi ale velmi blízka. pro mě úžasné!
no tak tohle neneeee. Knihu jsem dočetla, ve své podstatě spíš z morálního hlediska vůči sobě, protože jsem prostě ještě knihu neodložila, aniž bych čtení dotáhla do konce. Ale nudila jsem se a modlila,aby už byl konec.
Určitě zajímavá kniha, nicméně to nebyl můj šálek kavy. Znovu bych po knize nesáhla,ale na dlouhé zimni večery...proč ne
za mě perfektní kniha. líbila se mi od první stránky! zaujalo mě střídání minulosti a přítomnosti. Dějová linka moc napínavá, skvěle napsané, propracované do detailu. určitě doporučuji k přečtení a od autorky zkusím ještě nějakou knihu.
silné, smutné, děsivé. jako mámě se mi to velice špatně četlo. Autorce patří můj největší obdiv. I když forma psaní se mi moc nelíbila, je to tak silný příběh, že jsem přestala naprosto dýchat. doporučuji k přečtení
Z této serie je tento díl pro me asi nejslabší. Kniha se skvěle četla, ale v jistých pasážích jsem očekávala jiný zvrat něž ten,který zvolila autorka a trochu me to zklamalo.
Kniha se mi velmi libila. Povahy hlavnich hrdinu super a moc se mi zamlouvalo, ze laska nebyla preslazena,ale vzajemne skadleni pres okno, vyvjejici se přátelství mi bylo velmi sympaticke. Jedine co mi tam nesedělo,byl unos v zaveru. Cekala jsem nejake napeti s princem. Např souboj. Jinak uzasny!
Krásné a romantické!začala jsem číst u večerního čaje a dočetla v jednu ráno. Už se těším na další knihu ze serie, kterou ale otevřu až zítra,nebo se do postele ani nedostanu.
Kniha se mi strasne moc libila, i kdyz závěr byl takový...pro mě jednoduchý. Určitě bych knihu doporučila.
I přesto, že kniha i příběh byli krásné, byla jsem hodně zklamaná. četla jsem vesměs první díl s odlišným závěrem, spoustu pasáží je stejných jako v prvním díle, jelikož postavy jsou hodně spolu. Byla jsem zklamaná, měla jsem pocit, že jsem se nic nového nedozvěděla.