Katt15 Katt15 komentáře u knih

Ztracený vévoda z Wyndhamu Ztracený vévoda z Wyndhamu Julia Quinn

Nádherné a romantické. Mám moc ráda knihy od této autorky. Jediné co jsem si představovala trochu obsáhlejší byl závěr

21.01.2020 5 z 5

PS: Chybíš mi PS: Chybíš mi Winter Renshaw

Nádherná knížka, líbila se mi vic než první díl. Úplně mě to nevadilo políbit manžela:D

19.01.2020 5 z 5

Tanec s draky Tanec s draky George R. R. Martin

Hostina pro vrány Hostina pro vrány George R. R. Martin

Bouře mečů Bouře mečů George R. R. Martin

Střet králů Střet králů George R. R. Martin

18.01.2020 5 z 5

Dívka, která kopla do vosího hnízda Dívka, která kopla do vosího hnízda Stieg Larsson

díky za tuhle trilogii, díky ní vím, že mě může nadchnout i jiný žánr než romantika. užasné, propracované, nápadité!

Dívka, která si hrála s ohněm Dívka, která si hrála s ohněm Stieg Larsson

úžasné, ačkoliv jsem spíše na romány, tato trilogie mě jednoduše nadchla

Gabrielův Ráj Gabrielův Ráj Sylvain Reynard

Vzhledem k tomu, že toto je přesně typ četby, který mám ráda, byla jsem nadšená. třetí díl se mi líbil nejvíce.

Gabrielův Očistec Gabrielův Očistec Sylvain Reynard

druhý díl pro mě stejně krásný jako první! určitě knihy zůstanou v mé knihovně

Gabrielovo inferno Gabrielovo inferno Sylvain Reynard

za mě to byla taková jiná forma padesáti odstínů šedi,ale příběh jako takový se mi líbil podstatně víc, nepřeskočila jsem ani stránku! moc krásné

Hra o trůny Hra o trůny George R. R. Martin

když jsem četla první díl Her o trůny, měla jsem pocit, že až na pár vyjímek čtu scénář seriálu, ale pomohla mi pochopit jisté rodinné linie. ačkoliv na fantasy moc nejsem, díky seriálu jsem se rozhodla si pořídit všechny díly knihy a nezklamaly ani omylem. boží!

Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

četla jsem už před nějakou dobou,ale tato kniha ve mě hodně zanechala a stále si děj pamatuji. kniha je naprosto úžasná a pro mě nejsilnější kniha tohoto žánru, jakou jsem četla. určitě doporučuji každému přečíst

Miluj mě kdekoli Miluj mě kdekoli Jennifer Probst

druhý díl byl pro mě stejně krásný jako první. Líbila se mi rodinná zápletka a moc se těším, co nás čeká ve třetím díle.

Miluj mě jakkoli Miluj mě jakkoli Jennifer Probst

Přesně můj žánr, moje oddychovka, můj únik z reality. Moc krásné počtení!

Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

moje nejoblíbenější! pořád se k ní vracím, stále a stále, už od dětství. Nyní jsem ji potřebovala podstrčit dceři jako povinnou četbu, četli jsme ji spolu a já ji koupila její vlastní. Doufám, že si ji bude chránit, jako já tu svou a jednou pochopí sílu myšlenky.

Podraz Podraz Sandra Brown

Od této knížky jsem měla hrozně velká očekávání, ale nemohla jsem se začíst, začala mě bavit až když jsem se blížila k polovině. Závěr knihy byl pro mě nečekaný. Celkový dojem nebyl špatný a nelituji, že jsem si knihu koupila,ale asi si ji znovu neotevřu.

18.01.2020 3 z 5

Jedině s tebou Jedině s tebou Lisa Renee Jones

Dostala jsem od manžela celou trilogii jako dárek pod stromeček. Pro mě nenáročné čtení, kde ale nechybí absolutně nic. Láska, erotika, napětí, vzrušení, život i smrt. Pro mě byl nejhezčí první díl.

18.01.2020 3 z 5

Sama sebou Sama sebou Lisa Renee Jones