Kikuse13

Skvělá knížka, čtivá a napínavá až do konce. Doporučuji

Knížka se mi líbila jako zatím všechny od Sandry. Doporučuji :)

Knížka mě bavila, konec překvapil. Je to moje oblíbená spisovatelka.

Kniha se mi líbila. Člověk celou dobu netuší kdo je vrah. Těším se na další knihy od této autorky.

I když nejsem milovnice výtvarného umění tak se mi knížka moc líbila. Byla to moje třetí knížka od Bussiho a stal se mým oblíbeným autorem.

Krásný příběh, těším se na další díly ze série Co když...

Krásný příběh. Doufám, že Lia Louis napíše ještě nějakou knížku. Ráda bych si od ní ještě něco přečetla.

Mě se knížka moc líbila. Byla to moje druhá knížka od tohoto autora a ještě mam doma půjčenou z knihovny Černé lekníny, už se na ní těším.

Mě se líbila, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Měla jsem pár tipů kdo je vrahem a jednim jsem se trefila. Těším se na Clonu.

Líbilo se mi to a i jsem se zasmála. Super je i recept na čokoládý průšvih. Moje první knížka od této autorky, ale určitě si přečtu i jiné její knížky.

Mě se knížka líbila. Sandra Brown je moje oblíbená spisovatelka a zatím nebyla žádná knížka, která by se mi od ní nelíbila.

Nemohla jsem se odtrhnout, zajímalo mě jak to bude dál. Určitě si přečtu knížku Ví o tobě.

Moje oblíbená spisovatelka. Kniha se mi četla dobře, měla jsem pár tipů kdo je vrah a jeden se mi potvrdil. Podle toho konce to vypadá na pokračování, tak uvidíme.

Přečetla jsem za 2 dny....úžásná...jak už tady někdo psal také jsem na knihu pořád myslela a četla když to šlo a ikdyž jsem věděla jak to skončí také jsem doufala, že si to Will ještě rozmyslí. Probrečela jsem celý konec a brečela jsem ještě chvilku potom....podle komentářů nejsem sama. DOPORUČUJI. Jsem zvědavá na druhý díl a na další knihy od této autorky.

Kniha mě bavila....doporučuji.....a jsem zvědavá na druhou knihu od této autorky

Hodně silný příběh, je mi líto Barbary... jak něco takového může někdo udělat a nechápu chování bratrů, že oba dva stáli na otcově straně i Paul, kterého otec bil. A matky, že všechno otci hned žalovala. Stojí za přečtení.