kilometr komentáře u knih
Knihy mistra napětí(??), se hezky čtou.Ale zhruba 100 stran před koncem,jim dochází dech.Strnulost a NUDA!!
Nejlepší kniha Ilony Borské a moje druhá nejoblíbenější.
TAHLE KNIHA MĚ MILE PŘEKVAPILA.BYLA TO PRVNÍ KNIHA OD TÉTO AUTORKY A VELMI MĚ BAVILA.
ŽIVOTNÍ OSUDY LADĚNY A KAMILY SE ČETLY JEDNÍM DECHEM.......
Společenská fikce světově proslulého francouzského spisovatele se odehrává převážně v sedmdesátých letech 20. století, ale končí o celá desetiletí později. Skupinka lidí shromážděných zcela náhodou ve sklepě středověké tvrze Malevil náhodou přežije výbuch atomové bomby. Námět mnoho slibující,ale ve výsledku nudící. Emanuel mi byl od začátku nesympatický a ve výsledku jde o zatím nejslabší knihu od tohoto autora. 40%.
" A smrti, té rozkurážené fence s umáčeným čenichem ztěžovali práci, jak jen to šlo -tam na tom malém kruhovém plácku za proraženou bránou se zvedali po ranách, na něž by jindy umírali..." 55%.
Líbila se mi obálka a tak jsem po čase přečetl zase něco "romantického". A celkově vzato, líbilo se mi to. 65%.
Kniha má pár hezkých okamžiků, které mě bavily, ale místy to bylo i zoufale prázdné vyprávění. Je asi dobře, že tento film nevznikl. 65%.
Má druhá přečtená kniha od této autorky a stejně jako ta první s hodnocením kolem průměru. Snad alespoň,že hrdinky tohoto příběhu našly, co hledaly. 55%.
Jejda, tak tohle bylo velmi špatné. Nad logikou příběhu jsem si málem ukroutil hlavu. Ta jedna hvězda je za obálku. 5%.
Knihu mi nadělil Ježíšek a tímto dárkem si u mě napravil reputaci z předchozích let. Pro fanoušky Kinga jde o knihu, která zaručeně potěší. 100%.
12 přečtená kniha od tohoto plodného autora a zatím suverénně nejhorší.10%.
Tak tento druhý svazek se mi nelíbil tak,jako předchozí. Své knihy vracím do knihovny včas (za celou dobu jsem zaplatil pouze 10 korun pokuty). A nefotím už nějaký čas. 59 přečtená "Kingovka". 60%.
Knihu jsem "potkal" cestou na vlak v jihlavské knihobudce.A kdo má takovéto knihy rád,ten se rozhodně nudit nebude,ale naopak se mnohé dozví. 85%.
Opět se musím pousmát nad vysokým hodnocením této knihy.Jako čtení pro děti na dobrou noc budiž,jinak to nestojí ani za buřt !! 10%.
"Když si uvědomím,jak dlouhé to vyprávění,které jsem právě dočetl,bylo,a vynásobím to šestnácti,krátké to tedy rozhodně nebude.Kdyby se z toho udělala normální kniha,byla by pořádně tlustá." 60%.
Pokračování je stejně čtivé,jako to před 20 lety.Chrochtal jsem blahem nad každou stránkou.Inu,Dumas! 90%.
Zatím nejslabší z dosud přečtených knih od tohoto autora.Váhám,jestli mám v této sérii pokračovat.Je to jak s hodnocením této knihy,tak na 50%.
Autor je zárukou velmi poutavého a zábavného čtení.A jelikož je mou 900.přečtenou na databázi,tak to oslavím tím,že s chutí a natěšením otvírám díl druhý.90%.
Při čtení této knihy jsem zavzpomínal na seriál O človíčkovi.A tak jako kdysi ten,líbil se mi i příběh o Udetovi.60%.
Hynek se ve svém snu stává vodníkem a se svým kamarádem se snaží udobřit si sumce.A jestli chcete vědět,co se pije ve vodnické hospodě,tak se začtěte a užijte si tuto rozvernou a milou knihu.75%.