kilometr kilometr komentáře u knih

1000 věcí, co mě serou Vol. 1 1000 věcí, co mě serou Vol. 1 Attilla Bič Boží (p)

Jako jo,nápad to je dobrej,to se musí nechat.A je taky jasný,že věci co serou mě,nemusí srát tu blondýnku od naproti.Ale některý hejty jsou VTIPNÝ.A za sebe musím napsat,že mě více oslovovali hejty pana Attily.Některý ženský problémy chlap prostě nedá.Nic proti Achjo Bitch-párkrát si mě taky dostala.
Suma sumárum já se na Vol.2 těším.

01.11.2014 3 z 5

Dlouhá cesta dolů Dlouhá cesta dolů Nick Hornby

Začátek jsem hltal a moc se mi líbil.Od strany (něco málo přes 100)už to bylo v podstatě o ničem.Ale už jen za ten nápad,si to 4 hvězdičky zaslouží.75%.

17.10.2014 4 z 5

A hory odpověděly A hory odpověděly Khaled Hosseini

Nádherná kniha a zatím ta nejlepší,kterou jsem letos přečetl.100%.

24.09.2014 5 z 5

... a výstupy do údolí ... a výstupy do údolí Jan Pelc

Kdyby se Olin nechoval jako naprostý pitomec,dal bych mu o hvězdičku víc.Takhle bude rád,že ho nenakopu do koulí!
Vítej doma,Oline.70%.
P.S. Posílám tykadlo.Zdar.

28.08.2014 3 z 5

... a bude hůř ... a bude hůř Jan Pelc

Velmi zdařilý román,hlavně druhá část se četla skvěle.85%.

21.08.2014 4 z 5

Tichošlap Tichošlap Sylva Lauerová

Skvělá kniha.Zatím ji hodnotím jako překvapení roku.100%.

15.06.2014 5 z 5

Zabiják Zabiják Émile Zola

Skvěle napsaná kniha.Démon alkohol v plné síle.100%.

29.04.2014 5 z 5

Doktoři přejí lásce Doktoři přejí lásce Pavel Jansa

Zatím nejslabší kniha tohoto autora-Ordinace na papíře.35%.

29.04.2014 2 z 5

Povídky z jedné kapsy / Povídky z druhé kapsy Povídky z jedné kapsy / Povídky z druhé kapsy Karel Čapek

Netřeba něco psát,netřeba doporučovat.To se musí číst.90%.

27.02.2014 4 z 5

Barmské dědictví Barmské dědictví Geoffrey Archer

Sotva průměrný thriller,jehož největší slabinou je,že hlavní hrdina nemá moc velké charisma.50%.

07.02.2014 3 z 5

Tajnosti Renaty L. Tajnosti Renaty L. Pavel Jansa

Prapodivná(ale čtivá) kniha,která zaujme,ale neví,kdy skončit.Konec byl,no.....divný.60%.

24.01.2014 3 z 5

...a vyberte si ...a vyberte si Jan Pelc

Výborná povídková kniha,moc se mi líbila!!Některé povídky jsou skvělé.....100%.

24.01.2014 5 z 5

Oliver Twist Oliver Twist Charles Dickens

Tohle je opravdu lahůdka.Krásný příběh a výborně napsané postavy.Nelze jinak než doporučit.100%.

09.12.2013 5 z 5

Basket Flora Basket Flora Jan Pelc

Těžko zařaditelné dílko.Opravdu vtipné momenty se tu střídají s nechutnými.Nejvíc se mi líbila postava Stulíka.Četlo se to bezvadně a jako lechce brutální příběh to pobavilo nadmíru.80%.

02.12.2013 4 z 5

Chytrost nejsou žádné čáry Chytrost nejsou žádné čáry Michal Suchánek

Je to taková příjemná odpočinková kniha pro ty,kteří mají rádi humor S a G.Mě nejvíce pobavilo Derby a Co ženy(a muži)nikdy neřeknou.60%.

07.11.2013 3 z 5

Císařova poslední vůle Císařova poslední vůle Jan Bauer

Další dobrodružství Jakuba Protivy z Protivce a františkána Blasia,který opět "perlí".Dobře je vykreslen i král Václav IV.Zatím nejlepší díl série.100%.

01.11.2013 5 z 5

Perla Perla John Steinbeck

Výborná novela,kterou jsem přečetl za tři hodinky.100%.

11.10.2013 5 z 5

Byla kdysi válka Byla kdysi válka John Steinbeck

Velmi povedené dílko,které i tolik let po válce,dokáže zaujmout.85%.

07.10.2013 4 z 5

Puls Puls Stephen King

Ze začátku výborné,v závěru už to dost vázlo.Ale likvidace telefoňáků se povedla.A konec se mi taky líbil.70%.

30.09.2013 3 z 5

Jižní Amerika: z Buenos Aires na Machu Picchu Jižní Amerika: z Buenos Aires na Machu Picchu Petr Nazarov

Příjemná kniha,která Vám ukáže kousek světa.Nejvíce jsem záviděl P.N. účasti na fotbalových zápasech a nádhernou přírodu.
P.S. V dohledné době se do Jižní Ameriky nechystám.

31.07.2013 5 z 5