KLADIK komentáře u knih
Pěkné líbilo jako ostatní knihy od autora. Jen škoda, že i tady byly zařazeny do děje liberální názory současného světa. To mě docela rozhodilo a musel jsem knihu na pár dní odložit. Jistě by to šlo i bez toho (můj názor). Jinak jsem rád, že žiji v Evropě né v USA. Ale doporučuji.
Zajímavá a inspirativní žena. Od této dámy si určitě brzy něco přečtu.
Po dlouhé době jednodechovka. Ke skutečnému zamýšlení mě vyzval každý rozhovor. Krásná kniha, krásné fotografie. Asi to chce ještě nechat uležet v hlavě než dokáži napsat nějaký smyslu plný komentář.
Opět jeden z návratů do dětství.
Ve starším věku opravdu trochu naivní možná až pohádkové, ale neva. Jen mám pocit, že by v dnešní době kniha jako nově napsaná asi nevyšla pro škatulkování národností.
Tak jak u prvního dílu! Otázky zní. Proč? Proč jsem tuhle skvělou knihu četl až teď? Proč jsem dal přednost jiným knihám? Jako malý kluk jsem chtěl být taky mušketýrem , ale díky filmům o nich. Další otázka zní. Kterým mušketýrem ze tří jsem chtěl být?
Měl jsem štěstí, že jsem se narodil v době kdy vycházely knihy pana Augusty.
Budu se rád opakovat! Krásný návrat do chlapeckých let s panem spisovatelem Augustou.
Krásný návrat do dětství spolu s Bílím Jaguárem (Janem Boberem) a indiány.
Celo sérii jsem přečetl během jednoho týdne. To se mi ještě nestalo. A navíc je to asi vůbec moje první knižní série v životě. Děkuji panu spisovateli za skvělé příběhy plné neočekávaných zvratů a nekonečně krásných souvětí. I když podezřívám hlavního hrdinu Petra Kukaně z Kukaně ,že to byl asi první člověk s komunistickými ideály, byť se děj odehrává před cca tři sta padesáti lety.