klara.franta klara.franta komentáře u knih

My Cooking Diary My Cooking Diary Kateřina Lustigová

Moje jediná kuchařka, kterou osobně vlastním. Super inspirace :)

04.08.2020 5 z 5

Letuška z economy aneb Co na Instagramu neuvidíte Letuška z economy aneb Co na Instagramu neuvidíte Petra Jirglová

Nejvtipnější kniha ever. Připravte se na udivené pohledy lidí okolo vás, když se smějete nahlas nad knihou. Super četba a navíc jsem si tuhle autorku zamilovala.

Losos v kaluži Losos v kaluži Markéta Lukášková

Super oddychová literatura, tahle kniha se četla skvěle.

04.08.2020 4 z 5

Uloupený život Uloupený život Jaycee Dugardová

Jedno velké wau! Je to težké čtení, nepřidává tomu ani to, že se něco takového opravdu stalo. Ale za mě super kniha zhltnutá jak nic.

An(n)a. An(n)a. Sára Báchorová

Jako chápu záměr téhle knihy, ale pro mě číst bylo trochu utrpení. Možná pro mladší ročníky.

04.08.2020 2 z 5

Houbařka Houbařka Viktorie Hanišová

Četlo se to skvěle, ale zklamal mě ten konec... Každopádně styl psaní autorky mě zaujal natolik, že si chci přečíst i další dvě knihy.

04.08.2020 4 z 5

Střevo není tabu Střevo není tabu Giulia Enders

Skvěla napsaná odborná knížka, která se díky jednoduchým praktickým přirovnáním skvěle čte a spoustu funkcí v těle si člověk tak umí dobře představit. Poučné a přesto i zábavné.

03.08.2020 5 z 5

Já, Simon Já, Simon Becky Albertalli

Čekala jsem od toho víc, díky tomu, že miluju ten film. Taková teenage oddychová literatura.

03.08.2020 3 z 5

Chlapec, ktorý myslí v obrazoch a vyjadruje sa kresbou alebo Sprevádzanie malého nadaného autistu Chlapec, ktorý myslí v obrazoch a vyjadruje sa kresbou alebo Sprevádzanie malého nadaného autistu Michaela Martinková

Krásná knížka ze života autistického dítěte, velmi mi pomohla přiblížit tento svět dětí.

03.08.2020 5 z 5