klarence

v jednu chvíli jsem měla pocit, že jsem tuto knihu už četla, ale myslím, že mi to spíš připomínalo jeden z příběhů před tím. jinak se mi kniha dobře četla , možná pomalejší, ale mi to nakonec vyhovovalo a připomnělo mi to naši chatu a léto tam a i ty lidi, co ví o sobě ,,vše" .klidná, pohodová knížka , ráda si přečtu od autorky další.

vzhledem k tomu, že díly čtu na přeskáčku, jsem ráda, že jsem narazila na tento a vše to postupně zaklaplo do sebe, za mě čtivé, udrželo mne to ve střehu

kniha se mi velmi dobře četla, v části mi to přišlo poněkud nataženější, ale jinak docela napínavé.. již druhá kniha od tohoto autora a chystám se na zbytek :-)

Příjemná oddechovka , ze začátku je spíše popis vesnice a lidí ,až máte na chvilku pocit, že žádnou detektivku nečtete..ale za mne spokojenost , mám ráda tuto autorku

Krapet jsem měla problém s hlavním hrdinou, ale postupně jsem se začetla.. trošku jsem očekávala něco jiného, ale jinak příběh nebyl špatný

velmi dobře se mi četla, ale musím přiznat, že konec byl trošku zdlouhavější, ale jako oddechovka dobré

měla jsem docela problém se do knihy vůbec začíst.. vlastně jsem s ní bojovala celou dobu,na začátku příliš mnoho linií,
občas zdlouhavý popis.. jinak příběh jako takový není vůbec špatny

Teda za mne docela zklamání na to , že mi byla doporučena. Na začátku příliš mnoho postav k orientaci vč několika zápletek. Docela jsem se musela nutit, abych knihu dočetla. Neříkám, že byla špatná, ale asi ji jen tak nedoporučím.

Kniha se docela dobře četla. Místy jsem měla problém s dialogy a jmény. ale za mne docela dobré

No, kniha nebyla špatná, ale rozhodně bych ji nepřirovnávala k Dívce ve vlaku. Z mé strany krapet zklamání. asi jsem čekala víc.

Kniha se docela dobře četla, jen se nemohu zbavit pocitu , že tomu ještě něco chybělo. Konec byl takový překombinovaný. Ale jako oddechovka , dobré.

Za mne mírné zklamání o proti prvnímu dílu. Zdálo se mi to místy moc rozvláčné a někdy mi přišlo, že se děj moc natahuje. Párkrát jsem se ztratila v nových postavách a jejich spojenců. Ale celkově ano. Příběh s draky mne baví.

Mne se tato kniha moc nelíbila.. moc dlouhý začátek, který by se dal směsnat to méně stran.. S hlavní hrdinkou jsem si asi nenašla moc dobrý vztah. Konec byl tochu hodně useknutý o proti dlouhému začátku .. Najednou se dozvídáte věci , kteté měly být už někde v první polovině...
Místy nedovysvětleno.. ne , za mne to nebyla žádná pecka.

Mám ráda tuto spisovaltelku, ale na začátku jsem trochu tápala ,o co vlastně jde. Místy trochu neuvěřitelné...moc shoda náhod. Vlastně i s hlavní představitekou, ale moc dobře se mi četla. Padla za jediný večer.

Přiznám na mne těžší téma o rasové nenávisti .. ani se mi moc nechtělo o Ellie číst.. ale ta tomu dávala ten hlavní poklad.. závěrečné propojení na konci knihy. stálo za to :-)

Tak přiznám, že se mi to chvilkami zdálo zdlouhavé, ale postupně to začalo nabírat dech.. Podezření jsem v určitou dobu dostala, ale přesto stálo za to, vydržet až do konce. Jsou tam skryté detaily a to stálo za to vydržet.