klarence klarence komentáře u knih

Skryté okno Skryté okno Rachel Abbott

velmi dobře se mi četla, ale musím přiznat, že konec byl trošku zdlouhavější, ale jako oddechovka dobré

12.11.2018 4 z 5

Podvedená Podvedená Charlotte Link

měla jsem docela problém se do knihy vůbec začíst.. vlastně jsem s ní bojovala celou dobu,na začátku příliš mnoho linií,
občas zdlouhavý popis.. jinak příběh jako takový není vůbec špatny

05.11.2018 2 z 5

Selfies Selfies Jussi Adler-Olsen

Teda za mne docela zklamání na to , že mi byla doporučena. Na začátku příliš mnoho postav k orientaci vč několika zápletek. Docela jsem se musela nutit, abych knihu dočetla. Neříkám, že byla špatná, ale asi ji jen tak nedoporučím.

18.06.2018 2 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Kniha se docela dobře četla. Místy jsem měla problém s dialogy a jmény. ale za mne docela dobré

05.04.2018 3 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

za mě super, čtivé napínavé, udrží Vás ve střehu

05.03.2018 5 z 5

Stalker Stalker Lars Kepler

drsné , napínapínavé, ale výborné

09.05.2017 5 z 5

Dokonalý cizinec Dokonalý cizinec Renée Knight

No, kniha nebyla špatná, ale rozhodně bych ji nepřirovnávala k Dívce ve vlaku. Z mé strany krapet zklamání. asi jsem čekala víc.

24.08.2016 3 z 5

Za bílého dne Za bílého dne Mary Higgins Clark

Jako vždy super oddechovka.

26.05.2016 4 z 5

Železný plamen Železný plamen Rebecca Yarros

Za mne mírné zklamání o proti prvnímu dílu. Zdálo se mi to místy moc rozvláčné a někdy mi přišlo, že se děj moc natahuje. Párkrát jsem se ztratila v nových postavách a jejich spojenců. Ale celkově ano. Příběh s draky mne baví.

13.01.2025 3.5 z 5

Švábi Švábi Jo Nesbø

Na mne to bylo poněkud zdlouhavé. ale nebylo to špatné

26.09.2024 3 z 5

Vězeňkyně Vězeňkyně B. A. Paris (p)

Mám ráda tuto spisovaltelku, ale na začátku jsem trochu tápala ,o co vlastně jde. Místy trochu neuvěřitelné...moc shoda náhod. Vlastně i s hlavní představitekou, ale moc dobře se mi četla. Padla za jediný večer.

22.06.2024 3 z 5

Poslední dům v ulici Poslední dům v ulici Diane Chamberlain

Přiznám na mne těžší téma o rasové nenávisti .. ani se mi moc nechtělo o Ellie číst.. ale ta tomu dávala ten hlavní poklad.. závěrečné propojení na konci knihy. stálo za to :-)

14.06.2024 3 z 5

Jak svrhnout vévodu Jak svrhnout vévodu Evie Dunmore

Docela příjemná romantická oddechovka. na dovolenou super.

25.08.2023 3 z 5

Věrný čtenář Věrný čtenář Max Seeck

Kniha se docela dobře četla , ale během samotného příběhu jsem se krapet ztratila a místy to nedávalo to smysl, konec teda absolutně na prd.. useknutý a nevysvětlený.. a na konci si položíte otázku , kde mám pointu ?

06.08.2023 2 z 5

Celá v bílém Celá v bílém Mary Higgins Clark

Výborná oddechovka, oblíbila jsem si hlavní hrdinku. Dobře se čte , není to moc náročné.
Ráda si odpočinu, za mne ano.

20.02.2023 3 z 5

Pohřbené kosti Pohřbené kosti Lisa Regan

Docela dobře se to četlo, ale asi jsem se pak chvilku zacela ztrácet v postavách. Ale Josii mám moc ráda a určitě půjdu do dalšího dílu.

31.12.2022 3 z 5

Lucia Lucia Bernard Minier

Za mne mírné zklamání.. trochu jsem měla zmatek v lidech a část mi přešla trochu neuvěřitelná nebo spíš nedotažená. Luciu jsem si docela oblíbila. Vraha jsem od určité doby tušila. Celkově to ale stálo za přečtení.

06.12.2022 3 z 5

Terapie Terapie B. A. Paris (p)

Příjemné čtení po náročnějších detektivkách. Dobře se to četlo , konec nabral docela slušný spád. Konec mi překvapil.. díky těm teoriím :-)

30.11.2022 3 z 5

Temná hra Temná hra Andy Maslen

Četlo se to docela dobře. Hlavní postyvy mi sedly, tak za mne ok.

30.10.2022 3 z 5

Matčina panenka Matčina panenka Abby Davies

Tak tohle mne bavilo. Sice trochu neuvěřitelné , ale mělo to spád. Dobře se to četlo.

09.08.2022 4 z 5