kneslova kneslova komentáře u knih

Entomologův odkaz Entomologův odkaz Peter May

Velice slušně napsaný detektivní příběh, není co vytknout

07.07.2018 4 z 5

Medvědín Medvědín Fredrik Backman

U mne zatím žádná z knih autora nepřekonala Muže jménem Ove. Tady jsem měla docela problém se začíst neboť hokej není mé hobby. Ale pravda, že od půlky je to už jiná káva.

06.07.2018 4 z 5

Poslední neandertálská žena Poslední neandertálská žena Claire Cameron

Kniha je velice zajímavá, jsou v ní dvě dějové linie - příběh neandrtálské dívky a archeoložky, která vykopává její kosterní pozůstatky. Svět neandrtálců je sugestivně popsán, za mne 4-5 hvězdiček

02.07.2018 4 z 5

Pokrevní sestra Pokrevní sestra Jane Corry

U mne je tato kniha na 5 hvězdiček, čtivě napsaná, zejména Kitty a její duševní život je velice dobře zpracován. Našly by se výhrady, dosti nepravděpodobné jednání mužských postav v knize, ale já jsem se bavila, příběh mě zaujal

03.06.2018 5 z 5

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Výborný psychothriller, dobře napsáno. Myslím, že když máte pocit, že se nemůžete spolehnout na vlastní paměť tak to je pěkně stressující a zde mistrně popsáno. Nu pachatelé byli velmi pravděpodobní, ale super. Skvěle se čte

08.05.2018 5 z 5

Měsíční údolí Měsíční údolí Melanie Gideon

Moc se mi kniha líbila, skvělý nápad a krásně zpracovaný příběh, ano, jak tu někdo napsal, je to pohádka pro dospělé, a je výborně napsaná, nejvíc se mi líbily části z Měsíčního údolí, velice sympatičtí hrdinové a vůbec - krásná kniha

25.04.2018 5 z 5

Milovala jsem život Milovala jsem život Abby Fabiaschi

Moc dobře napsaná knížka, čte se skvěle, bez hluchých míst. A všichni tam jsou neuvěřitelní sympaťáci. Konec až tak překvapivý pro mne nebyl a líbil se mi.

10.04.2018 5 z 5

Když jsem tě ztratila Když jsem tě ztratila Kelly Rimmer

Hezká knížečka, dobře napsáno, také jsem nějak na začátku přešla, že Leo je černoch. Jeden z lepších románů pro ženy.

04.03.2018 4 z 5

Pláč Pláč Helen FitzGerald

Tak jak bylo napsáno přede mnou překvapivě dobrá kniha, čtivá, stojí na zajímavé psychologii zúčastněných postav. Opravdu doporučuji

02.01.2018 5 z 5

Budu vším, čím mě chceš mít Budu vším, čím mě chceš mít Mindy Mejia

Dobře napsaná kniha, děj plyne a bavilo mě to, zas po nějaké době kniha, které mohu dát 5 hvězdiček

01.10.2017 5 z 5

Dívky z trajektu Dívky z trajektu Lone Theils

Ne vyloženě špatná, ale průměrná kniha, řekla bych i ne příliš uvěřitelný děj za mne do edice bestseller ani ne, ale na přečtení a odložení proč ne

10.09.2017 3 z 5

Hovor se smrtí Hovor se smrtí Chris Carter

Řekla bych typická detektivka od Ch. Cartera, tedy velice čtivá i když podobná těm ostatním, za postavu pana J. dávám 5 hvězdiček

07.08.2017 5 z 5

Nebudete se bát ničeho zlého Nebudete se bát ničeho zlého John Searles

Těžko jsem se prokousávala začátkem, ale pro tuto knihu platí, čím déle čtete, tím se to zlepšuje. Tak trochu nevšední téma , ale jo, pusťte se do toho...

15.07.2017 4 z 5

Až budu bez tebe Až budu bez tebe Kelly Rimmer

Výborně napsáno, skvěle se čte , ale s knihou Než jsem tě poznala je o třídu níž - pro mne

04.06.2017 4 z 5

Smrt v zádech Smrt v zádech Harlan Coben

Po nějaké době zas pro mne nadprůměrná kniha: vynikající od prvních stránek, zápletka, napětí všechno dokonalé z mého pohledu, jedna z nejpovedenějších knih autora. Prostě výborné čtení

21.01.2017 5 z 5

Oceán na konci uličky Oceán na konci uličky Neil Gaiman

Nádherná kniha, až z ní bolí u srdce..

07.01.2017 5 z 5

Přítelkyně smrti Přítelkyně smrti Bernhard Aichner

Výborně napsáno, trochu morbidní, to určitě ano. Velmi povedená kniha, snad to není ani v tom námětu, ale prostě skvěle napsáno, nemohu dát míň než pět hvězdiček.

04.09.2016 5 z 5

Uvnitř mé hlavy: Co když jsem si tě vymyslela? Uvnitř mé hlavy: Co když jsem si tě vymyslela? Francesca Zappia

Je to moc pěkně napsaná kniha, která mě vzala za srdce. Ano, já ji považuji za skvělou i s hlavními hrdiny příběhu.

24.06.2016 5 z 5

Vážka Vážka Michel Bussi

Zaujal mě námět knihy, ale řeknu vám, to zpracování mě celkem zklamalo, nuda, šedý průměr...

07.06.2016 3 z 5

Bez slitování Bez slitování Tim Weaver

Já musím souhlasit s komentářem pode mnou. Výborná zápletka a příliš překombinovaný závěr. Jinak se mi kniha dost líbila, skvěle se čte a to natolik, že dám 5 hvězdiček. Taky mne znervózňovalo, že vyšetřovatel je tak fyzicky bezmocný oproti silnému padouchovi. Ale jak říkám, výborný nápad, dobré čtení

04.04.2016 5 z 5