kneslova komentáře u knih
Trochu s obavami jsem začala číst tuto knihu, neboť málokdy spisovatel udrží laťku svých děl stále nahoře. Moc se mi líbilo Bez naděje, ale Ztracené naděje už ne neustálým opakováním děje původní knihy.
Nu ale Život jedna báseň je příběh překvapivě dobrý a velice čtivý, prostě jsem ho přelouskla téměř na jeden zátah. Výborná kniha.
Řeknu vám, postavit celou knihu na popisování v jaké úpravě si uděláte nějakou část svého manžela.... opravdu originální téma, ale je to popisované tak barvitě, že to úplně vidíte před očima, to musím autorce přiznat. Ač se mi místy zvedal žaludek při popisu konzumace manžela, morbidní zvědavost mě hnala dál ke konci knihy.
Nu ničím dalším mě ten příběh nezaujal, ale i dnes zaháním z představ upečenou ruku....
Já souhlasím s komentářem přede mnou, pro mne velmi detailně popisné osudy zúčastněných, příliš mnoho politiky, přijde mi to jako kdyby autor do knihy začlenil každou významnou událost od 2.světové, Afganistán, islám, 11. září .... objemná kniha se spoustou informací, naštěstí poměrně čtivě napsáno, rozhodně si přečtěte...
Kniha tak mezi 3-4 hvědičkami, dávám méně hlavně kvůli tomu, že hrdinka mi nebyla vůbec sympatická, jinak se to četlo celkem dobře, ale nemělo mi to celkem co říci. Možná je to věkem.
Po přečtení této poměrně obsáhlé knihy musím říct, že toto byl pro mě nejlepší příběh z celé série. Famózní zvraty, napětí, švih. Tentokrát H.Hole byl ve skvělé kondici. Dokonalá detektivka, těsně v závěsu za ním je Sněhulák.
Ano, kniha má spád a děj letí stále kupředu, napětí graduje....od Sněhuláka samé výborné díly série Harryho H.
Nevím jak knihu hodnotit, proto hvězdičky nedávám, je to zajímavé z hlediska historie a také psychologie, uzavřená skupina 8 lidí nucených žít v těsné pospolitosti tak dlouhou dobu.
Ač nejsem milovnicí knih N.Sparkse, tak za tutu knihu dávám 5 hvězdiček, krásný, nepřeslazený příběh. čte se to opravdu moc dobře, výborná kniha do deštivého dne....
Vynikající kniha, čte se výborně, 80% knihy je nadprůměrné, ale ten konec mi tak trochu neseděl , tak za 4,5 hvězdiček.
Výborný thriller, velice čtivě napsáno, místy dost brutální, mnohem více než opěvovaná Vraní dívka, přitom nesrovnatelně lepší kniha. Tak za 4,5 hvězdiček.
Prostě příběh vás pohltí a nepustí až na konci.
Jak již zde bylo řečeno, humorně podaný příběh ženy a jejího rodinného života, prostě oddechovka na kterou brzy zapomenete.
Zvláštní kniha, řekla bych velký detektivní román. Za mne tak 4,5 hvězdiček. Trochu slabší začátek a hodně překombinovaný konec. Ale kniha je to svým způsobem výjimečná , kvalitní, perfektní propracování postav. Určitě doporučuji, nebudete litovat.
Velice dobrý thriller, zcela v tradici minulých knih od T.Stevens.
Nemohu jinak než udělit 5 hvězdiček. Dokonalá , mrazivá detektivka. Neuvěřitelný děj, strhující.
Nu za první půlku knihy dávám 5 hvězd, za druhou tři tudíž průměrem 4 hvězdičky a to myslím hodnocení knihy odpovídá. A ano, myslím , že Stoletý stařík je o něco lepší. Nicméně výborné čtení na dovolenou.
Nemůžu si pomoci, toto je pro mě dokonalá detektivka, má napětí, má spád, byla jsem celou dobu napnutá... Sympatický hlavní hrdina, výborně.
Když dávám 4 hvězdičky tak knize trochu ubírám. Pro mě mnohem napínavější a lépe čtivé než Zateplení. Výborná detektivka s prvky mystiky a tajemna, přitom velmi realistická. Přiznám se , že o pachateli jsem měla správné podezření, které jsem ale během dalšího děje opustila a přece to tak bylo.
Jak zde bylo řečeno, toto je typické lehké čtení, pohodové, vtipné. Na 5 hvězd to u mě není, ale nebudete se nudit a zasmějete se, co chtít víc...
Vynikající psychothriller , jako vždy od J. Katzenbacha. Skvělé čtení.
Skvělá kniha, jakých je málo. Pro mě druhá nejlepší od autorky, i když každá z jejích knih je nadprůměrná. Není k tomu co dodat, naprosto nádherná poslední kapitola, kterou jsem si přečetla 2x za sebou.
Tak jako v opravdovém životě se bojíte jedné věci, upínáte k ní všechnu svoji pozornost a obavy a starost a stane se něco jiného, co by jste nikdy nečekali a ani by vás to nenapadlo.