kneslova komentáře u knih
Toto je má první čtená kniha od pana Vaněčka a nutno dodat, že psát umí. Rodinné ságy nejsou můj šálek kávy, ale toto je povedená kniha. A nad charakterem hlavních postav se člověk musí s úctou sklonit.
Tři line příběhu - vyšetřovatelé, psychopatická rodina pachatele a jedna z obětí, navzájem pěkně propletené, místy humorné, místy nechutné, podle toho, kterou linii jsem četla. A za ten úplný závěr 5 hvězdiček
Nemám ráda válečné příběhy a přesto tuto knihu musím ohodnotit 5 hvězdičkami, je velice dobře napsaná, příběh je silný, postavy skvěle zpracované, i atmosféra. Výborná kniha
Jak vidno, vysoce hodnocená detektivka. A já souhlasím, dobře napsaná kniha. Faktem, je, že znám i lepší a napínavější knihy. Ale čte se dobře, takové detektivky mám ráda.
Naprosto dokonalá kniha, napínavá, čtivá, četla jsem do půlnoci, nemohla jsem přestat. Autorka mě zatím nikdy nezklamala, výborná spisovatelka.,
Výborná kniha, skvěle napsaná se spoustou překvapivých zvratů, napínavá a docela dosti mi připomíná Mlčení jehňátek. Zajímavé, každopádně doporučuji ke čtení, nadprůměrná detektivka...
Neměla jsem k této knize žádné očekávání, ale začetla jsem se a jsem spokojená, tři příběhy jako z ordinace psychologa a ze všech třech mrazí. Není to žádná oddychovka, prostě život. A tak dávám 5 hvězd, prostě mě to zasáhlo.
Velice se mi to líbilo, kniha je výborně čtivá, žádná nuda - kapitoly se střídají vždy jedné a druhé verze skutečnosti a obě jsou naprosto v pořádku a pravděpodobné... výborný nápad, dobré zpracování a nakonec se neubráním přemýšlení o paralelních vesmírech....
Zajímavá kniha, zvláštní příběh, velice povedený konec, syrová skotská divočina... tak za 4,5 hvězdiček, ale to nejde, každopádně, jdu na další knihu od P.Maye
Vynikající, opravdu je to kniha oprávněná být zařazená v edici Bestsellers. Další kniha od J.M. a zas skvělý zážitek. Příběh dvou žen ve dvou časových rovinách se propojuje, víc se nedá prozradit, je to pěkné, je to napínavé a byla jsem nadšená
To mě hodně bavilo tato kniha, je veselá a fakt dobře napsaná, hrdinové sympatičtí bez váhání 5 hvězdiček
Nejlepší na této sérii jsou ti dva úžasni hlavní hrdinové . Jo , velmi slušná detektivka
Dobře se to četlo, super letní čtení i detektivka dobrá 4-5 hvězdiček
Ač nevyhledavam rodinné ságy ani historické romány tahle kniha se mi moc líbila .. velmi čtivě napsáno , přitom tak věcně, stroze, neosobně bylo to zajímavé , dobré a moc knihu doporučuji
Nevím proč , tahle kniha mě nezaujala ,
Možná zfilmovaná by byla lepší
Taková slušná detektivka, která by mě možná bavila více, kdyby knižní postavy nebyly více méně celý děj neustále opilí
Na základě tak nízkého hodnocení jsem dlouho knihu odkládala. Ale je výborná , opravdu se mi moc líbila, páni na konci tolik překvapeni , sympatičtí hrdinové , proste super
Výborná oddechovka, sice je to mimo realitu, ale zábavné, skvěle se to čte, bavilo mě to