kneslova kneslova komentáře u knih

Mlýn Mlýn Michal Vaněček

Toto je má první čtená kniha od pana Vaněčka a nutno dodat, že psát umí. Rodinné ságy nejsou můj šálek kávy, ale toto je povedená kniha. A nad charakterem hlavních postav se člověk musí s úctou sklonit.

08.12.2018 4 z 5

Čtvrtá opice Čtvrtá opice Jonathan Dylan Barker

Tři line příběhu - vyšetřovatelé, psychopatická rodina pachatele a jedna z obětí, navzájem pěkně propletené, místy humorné, místy nechutné, podle toho, kterou linii jsem četla. A za ten úplný závěr 5 hvězdiček

19.11.2018 5 z 5

Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

výborná detektivka, napínavá

22.07.2018 5 z 5

Slavík Slavík Kristin Hannah

Nemám ráda válečné příběhy a přesto tuto knihu musím ohodnotit 5 hvězdičkami, je velice dobře napsaná, příběh je silný, postavy skvěle zpracované, i atmosféra. Výborná kniha

01.02.2017 5 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Jak vidno, vysoce hodnocená detektivka. A já souhlasím, dobře napsaná kniha. Faktem, je, že znám i lepší a napínavější knihy. Ale čte se dobře, takové detektivky mám ráda.

25.11.2016 4 z 5

Tak to je, tak to bude Tak to je, tak to bude Sharon J. Bolton

Naprosto dokonalá kniha, napínavá, čtivá, četla jsem do půlnoci, nemohla jsem přestat. Autorka mě zatím nikdy nezklamala, výborná spisovatelka.,

26.10.2016 5 z 5

Zloba Zloba Chris Carter

Výborná kniha, skvěle napsaná se spoustou překvapivých zvratů, napínavá a docela dosti mi připomíná Mlčení jehňátek. Zajímavé, každopádně doporučuji ke čtení, nadprůměrná detektivka...

07.04.2016 5 z 5

Sítě Sítě Petra Dvořáková

Neměla jsem k této knize žádné očekávání, ale začetla jsem se a jsem spokojená, tři příběhy jako z ordinace psychologa a ze všech třech mrazí. Není to žádná oddychovka, prostě život. A tak dávám 5 hvězd, prostě mě to zasáhlo.

24.03.2016 5 z 5

Možná v jiném životě Možná v jiném životě Taylor Jenkins Reid

Velice se mi to líbilo, kniha je výborně čtivá, žádná nuda - kapitoly se střídají vždy jedné a druhé verze skutečnosti a obě jsou naprosto v pořádku a pravděpodobné... výborný nápad, dobré zpracování a nakonec se neubráním přemýšlení o paralelních vesmírech....

01.11.2015 5 z 5

Skála Skála Peter May

Zajímavá kniha, zvláštní příběh, velice povedený konec, syrová skotská divočina... tak za 4,5 hvězdiček, ale to nejde, každopádně, jdu na další knihu od P.Maye

08.04.2015 4 z 5

Dívka, již jsi tu zanechal Dívka, již jsi tu zanechal Jojo Moyes

Vynikající, opravdu je to kniha oprávněná být zařazená v edici Bestsellers. Další kniha od J.M. a zas skvělý zážitek. Příběh dvou žen ve dvou časových rovinách se propojuje, víc se nedá prozradit, je to pěkné, je to napínavé a byla jsem nadšená

19.01.2015 5 z 5

Život je příliš krátký Život je příliš krátký Abby Jimenez

To mě hodně bavilo tato kniha, je veselá a fakt dobře napsaná, hrdinové sympatičtí bez váhání 5 hvězdiček

27.01.2024 5 z 5

Kult Kult Camilla Läckberg

Nejlepší na této sérii jsou ti dva úžasni hlavní hrdinové . Jo , velmi slušná detektivka

03.01.2024 5 z 5

Mrtvé od Tichého jezera Mrtvé od Tichého jezera Leslie Wolfe

Dobře se to četlo, super letní čtení i detektivka dobrá 4-5 hvězdiček

18.07.2023 5 z 5

Pačinko Pačinko Min Jin Lee

Ač nevyhledavam rodinné ságy ani historické romány tahle kniha se mi moc líbila .. velmi čtivě napsáno , přitom tak věcně, stroze, neosobně bylo to zajímavé , dobré a moc knihu doporučuji

19.03.2023 5 z 5

Smrt v ledu Smrt v ledu Amy McCulloch

Nevím proč , tahle kniha mě nezaujala ,
Možná zfilmovaná by byla lepší

08.10.2022 3 z 5

Vražedná mysl Vražedná mysl Angela Marsons

Bezvadné , jako vždycky , dobra detektivka

25.07.2022 5 z 5

Nezvaný pár Nezvaný pár Sarah J. Naughton

Taková slušná detektivka, která by mě možná bavila více, kdyby knižní postavy nebyly více méně celý děj neustále opilí

11.06.2022 4 z 5

Chlapec z lesů Chlapec z lesů Harlan Coben

Na základě tak nízkého hodnocení jsem dlouho knihu odkládala. Ale je výborná , opravdu se mi moc líbila, páni na konci tolik překvapeni , sympatičtí hrdinové , proste super

24.12.2021 5 z 5

Nebezpečná láska Nebezpečná láska Kateřina Petrusová

Výborná oddechovka, sice je to mimo realitu, ale zábavné, skvěle se to čte, bavilo mě to

10.11.2021 5 z 5