kniha komentáře u knih
Výborný psychothriller, který musíte číst na jeden zátah.
Nádherný lidský příběh o hledání sebe sama. O důsledcích rozhodnutí a vlivu na život našich nejbližších.
Knížka se dobře četla. Stálé napětí, nápadité zápletky. Těším se na další knížku.
Výborná knížka. Četla jsem ji už dřív a je pro mě nezapomenutelná. Překvapivý závěr.
Krásná knížka, příběh k zamyšlení. Jedna z těch, ke kterým se budu vracet.
Opět výborný díl. Mám ráda celou tuto sérii, která je pro mne velmi čtivě napsaná. Doufám, že bude hodně dlouhá.
Skvělá knížka, postupné rozpletaní příběhu, který neustále překvapuje.
Jsem nadšená každým dílem série o porodní asistentce. Mám pocit, že už ji za těch osm dílů znám. Všechny postavy prožívají své příběhy a já si moc přeji ještě spoustu dalších dílů. Pro mě velmi kvalitní čtení. Autorka dokáže pár větama vtáhnout do děje a styl psaní, vnitřní pocity a prožitky všech postav v knížce mě nutí stále otáčet stránky dál.
Opět výborně napsaná kniha. Těším se na každý další díl. Série o porodní asistentce se čte jedním dechem. Vše se správně dávkovaným napětím.
Výborná kniha. Přečetla jsem všechny díly a jsem nadšená. Dokonalé prolnutí jak profesního života, tak soukromého. Trápení, ale i radosti rodinného života. Jsem na této sérii závislá...
Výborná knižka, která nás nutí k zamyšlení jak nemoc ovlivní naše životy. O síle lásky, o každodenních starostech a radostech. O vztahu otce a syna, ale také o pochopeních, která přicházejí někdy až za pár let.....
Čtenář má možnost se dostatečně vžít do ponuré atmosféry thrilleru o psychicky narušené rodině a právě ta pozvolnost a překvapivé odhalování vám nedá ji odložit až do úplného přečtení. Já bych brala i další díl, protože kniha má celkem otevřený konec.
Výborná knížka s temnou zneklidňující atmosférou. Napínavá a mrazivá psychologická jízda. Skvělý autorův styl, který mě sedl a nutil číst.
Oba díly jsou výborné. I když jsem nečetla, myšlenkama jsem byla stále v příběhu a těšila se na každou další stránku. Velmi čtivě a poutavě napsané.