knihomolka01 komentáře u knih
Je neuvěřitelné kolik vám toho kniha dokáže dát. Jedna jediná kniha vám dokáže otevřít oči a ukáže vám, kolik jste toho udělali špatně a kolik dobře. U téhle knihy zažijete smích, pláč a budete proklínat celý svět, ale přece jen stojí za to. Opravdu.:)
Knížka se mi líbila, děsila mě i bavila. Nicméně jisté drobnosti mi vadily, i když nebyly velké, ale na 5 hvězdiček to nevidím. Každopádně obal je fakt překrásný a těším se, až si přečtu další díl krásné Anny.
Tady asi není co dodat. Prostě další perfektní díl. Romantické scény byly úžasné a to samé platí pro akční scény. Během knihy jsem měla chuť řvát, brečet i se smát, jenom bych si přála aby už Clary konečně mohla být s Jacem a aby je už neprudili nějaký otravní démoni.:D
I tenhle díl se mi líbil. Jen mi někdy přijde, že jsou všechny ty starobylé bytosti a hrozivé příšery stejné. Nicméně se mi zase líbí, že v každém díle se objeví nějaká nová pozoruhodný postava, která je mi dost sympatická (samozřejmě kdyby nebyla na straně zla:D). V minulé knize to byl Machiavelli a tentokrát Billy The Kid.:)
Celkem zajímavé jen mi přišlo, že konec byl strašně předvídatelný.:)
I tenhle díl byl zajímavý, postavy nepředvídatelné a to samé platí pro děj, moc se mi v téhle knížce líbil Machiavelli, byl to tak fajn chlápek.:D No každopádně mě chvílemi dost štval Josh, ale to se stává.:)
Tenhle díl se mi hodně líbil, možná nebyl zas tak zajímavý jako minulý, ale pořád stál za to. Navíc jsem si konečně oblíbila Evanlyn.:D
Nejlepší dětská a zároveň děsivá knížka, co jsem četla. Ze všech dílů se mi nejvíc líbil asi tenhle, i když je pravda, že tenhle díl jsem četla jako první.:D I tak to ve mě zanechalo skvělé pocity a otevřené konce u téhle knížky mi vůbec nevadily. Dodávaly knížce ještě děsivější působení.:)
Úplně si nejsem jistá, co k tomu dodat. 1. díl jsem četla dávno a už si nepamatuji všechny podrobnosti, nicméně k tomuhle dílu mám jisté výhrady. Přišlo mi, že autorka zbytečně zašla do extrémů a z Faye udělala fakt zrůdu, naopak Cassie ta pokazila všechno na co jen sáhla. Když měla říct pravdu lhala, a když byla naštvaná, chtěla naopak říct pravdu. Adam mi nepřišel o nic lepší a Diana mě občas taky pěkně štvala. Přijde mi to prostě všechno zbytečně vyhrocené. :D
Opravdu nádhera! Neskutečná kniha, která není jen pro mládež, dokonce mi přišla v některých fázích dost drsná.:) Moc děkuji autorovi, že to loučení tolik nenapínal, nevím jestli bych zvládla se nerozbrečet.:D
Moc, moc, moc roztomilá a krásná knížečka, pro děti jako stvořená (i když dospělí by si ji mohli také přečíst).:) U děje jsem se smála a ilustrace byly úžasné.:)
Tahle kniha se mi opravdu líbila, sice jsem dala jen 4 hvězdičky, ale to bylo spíš kvůli maličkostem, které mi trochu vadily. Jinak fakt skvělý. Postavy úžasné. Asi jsem si trochu oblíbila Joshe a tak jsem mu trochu nadržovala no, ukamenujte mě. :) Navíc se mi líbilo, že v minulosti ty postavu opravdu existovaly, takže zde bylo skvělé propojení s legendami, a vůbec prostě historií.:D
Kniha mne nadchla, ne proto, že by byla optimistická (to ani náhodou), ale proto, že popisuje minulost, přítomnost a popisuje i budoucnost. Tahle kniha prostě dokáže nadchnout ve třech různých časech a to jsem snad v žádné knížce ještě neviděla.:) Vy snad ano?
Knihu jsem četla celkem dávno, a když bylo v té době léto a všude panovalo horko, mě při čtení tohoto příběhu běhal mráz po zádech. :) Čarodějův učeň je perfektní příběh a já doufám, že brzo shlédnu i film, na ten se totiž těším.:D
Díl skvělý, moc se mi líbil text na zadním přebalu knihy, tak trochu jsem si myslela, že zápletka bude zajímavější, ale tohle byla taky pecka.:)
Strašná sranda, prostě super oddechovka. Navíc je v knize spousta nezapomenutých hlášek.:D
Ano, možná se začátek četl trochu hůř, ale rozhodně se nedá říct, že by byl nudný. :) Tohle byla druhá kniha, která jsem od Londona četla a rozhodně nehodlám v čtení jeho knih přestat (jsou skvělé).:D
Nechápu tak nízké hodnocení, proto jsem trochu přehnala svoje hodnocení, ale já jsem prostě musela.:D Kniha si zaslouží mnohem víc, možná není bez chyb, ale celkově je moc dobrá. Příběh je skvěle vymyšlený, akorát se dost mění styl knihy. Mě se nejvíc líbily části s Parkerovou zlou částí. Bylo to přijemně děsivé.:D
NÁDHERA! Tobiasovi jsem nejdřív moc nevěřila, ale teď? Sakra já ho fakt miluju.:D Všechno jeho chování bylo krásně popsané a rozuměla jsem mu.:D Prostě další krásná kniha a já doufám, že autorka bude psát dál. Prosím, prosím.:)
Úžasné. Opět naprosto úžasné. Knihu jsem nikdy nemohla odložit, protože to prostě nešlo. Nemohla jsem jít spát s tím vědomím, že spím a zatím mi uniká příběh. Jediné, co bych vytkla je Teresa, která mi nebyla nějak sympatická, ale teď mě tak strašně zmátla a naštvala, že bych jí jednu vrazila, aby se už konečně vzpamatovala. A Thomasi sorry, ale ta holka je snad ještě horší než raplové a pan Nos.:D