KnihoSny Online KnihoSny komentáře u knih

Dopisy, které nikdo nečetl Dopisy, které nikdo nečetl Iona Grey

Krásný romantický příběh, je tam láska které osud ne přál , je to z války hlavní postavy byly strašně skvělí:) Pak taky musím říct že i součastnost bylo fajn s postavami přišlo mi jako by se historie opakovala:* knihu moc doporučuju ona je skvělá :*

10.01.2023 5 z 5

Ústav Ústav Stephen King

Když jsem naposledy četla Misery tak knížka mě tak moc odradila ze jsem přestala Kinga číst pak jsem si pustila audioknihu Ústav ta jako za mě mě to zas pře světčilo číst další ten děj byl skvěj postavy dobře vykreslené postavy některým jsem fandila a některý sem měla chut profackovat knihu mohu doporučit :)

16.12.2022 5 z 5

Povznesení Povznesení Stephen King

Možná je to i na zamyšlení :) příběh se mi líbil konec trošku ukápla slza:) knihu jako jednohubku doporučuji ️

12.12.2022 4 z 5

Upálené Upálené C. J. Tudor

ty kokos je 3:03 rano a zrovna jsem dočetla tuto knihu a sem sakra v šoku jako wtf co to bylo???? teorii jsem měla hromadu ale toto bych nečekala sem úplně hotova z toho jak to autorka vymyslela knihu strašně doporučuju a celkově autorka je v každé knize překvapivá a doufám že zase neco vydá:)

25.11.2022 5 z 5

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Kniha,za mě asi super ne top:D četlo se to skvělé:) hlavní hrdinové byly no spíš bych řekla nevím jak zařadit ale určitě musím doporučit :)

11.11.2022 4 z 5

Playground Playground Lars Kepler

Sem plná dojmu toto mi moc sedlo Džasmín jsem si hned oblíbila ta myšlenka s přístavním městem je skvělá v cítila jsem se do její kůže nebo jsem zažila něco podobného (živý sen)kniha se četla sama moc doporučuju ️ strašně bych chtěla aby příběh byl delší ️

11.11.2022 5 z 5

Síla vzdoru Síla vzdoru Suzanne Collins

poslední díl už tak nepřevažuje ale i tak za mě super doporučuji:* Katniss je proste srdcovka:*

08.11.2022 5 z 5

Vražedná pomsta Vražedná pomsta Suzanne Collins

Toto já miluju hladové hry jsou moje droga za mě doporučuji nejdřív knihy a pak filmy :*

08.11.2022 5 z 5

Ve stínu černých ptáků Ve stínu černých ptáků Cat Winters

Hlavní hrdinku jsem si zamilovala️
Kniha je za mě strašně čtivé napsaná bavila mě dověděla jsem se i trochu něco víc o španělské chřipce také se mi líbila romantická linka mezi Shell a Stephanem️

15.09.2022 5 z 5

Doživotí: Autentické výpovědi doživotních vězňů Doživotí: Autentické výpovědi doživotních vězňů Luboš Xaver Veselý

knihu jsem zvolila do práce jako audio a za mě dobrý poslouchat myšlenkové pochody určitých vrahu knihu doporučuji líbila se mi.)

31.08.2022

Nasterea Nasterea Petra Stehlíková

No jak vám asi došlo nejdřív jsem slupla knihy a pak píší reakce na ně :D jsme u třetího dílu a hořím touhou po pokračování :D tato série bude u mě jasná top:) jen chci upozornit fantasy nečtu nebaví mě ale toto mi za to stalo:)

31.08.2022 5 z 5

Faja Faja Petra Stehlíková

No a jsme u druhého dílu :D a sem pořad hotová jako z prvního by mě zajímalo co paní spisovatelka bere nebo to chci taky :D protože to co ona vymyslela za svět se nedá popsat slovy než snad jen miluju to:*

30.08.2022 5 z 5

Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Já jsem z knížky
úplně hotová :D Strašně dlouho jsem se jí odolávala pak přišla krize tak si říkám vezmu do práce a uvidím a úplně mě odrovnala a donutila hned k druhému dílu Ilan je za mě vlastně záhadné dítě a 25cka mela jsem představy jak by pánové mohly vypadat o to lepší zážitek jsem měla knihu musím do poručit je prostě skvělá :* za mě česká autorka top

30.08.2022 5 z 5

Sběratel kostí Sběratel kostí Jeffery Deaver

Možná je první kniha od spisovatele na doporučený kolegine v práci a musím říct skvělá volba nebo poslouchám hlavne v práci ale detektiva Lincolna Rhyma sem si zamilovala ani sama poradne nevím proč ale prostě to tam mám doporučuji bezim hned na druhý díl:D

28.06.2022 5 z 5

Hora mezi námi Hora mezi námi Charles Martin

Vybrala jsem si knihu kvůli čtenářské výzvě myslím si že to byla skvělá volba Ben byl skvělí Ashley ty mě bylo strašně líto obou dvou jsem držela palce strašně moc čtení moc doporučuji ️️️

23.06.2022 5 z 5

Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

Tak tady ty pocity mám velké tak na začátek kniha mě úplně dostala:D nevěděla jsem co je realita a co ne:D Claire mi byla moc sympatická konec ten konec mi nedá spát jak je možný že sem to ne odhadla jako opravdu jsem si poslední kapitolu musela dát ještě jednou:D abych uvěřila:D asi takové pocity mám:D sama motanice

16.06.2022 5 z 5

Výjimeční lidé Výjimeční lidé Peter May

No jelikož mohu audio poslouchat v práci tak poslouchám co se dá a toto bylo velké překvapený za mě knihu doporučuji

11.06.2022 5 z 5

Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Tak toto byla jízda :D vůbec by mě nenapadlo že to nakonec bude jinak než jsem si myslela tech podezřelých je tak tolik že už jsem nevěděla komu věřit a konec bych ne odhadla a to jsem si psala kdo je z čeho obvineny:D

11.06.2022 5 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Ze začátku jsem si říkala že jim to patří že malé miminko se ne nechává bez dozoru.....Ale když pak člověk poslouchal dál a dál a začnou mu docházet věci tak pak se staví na stranu matky pak zas otce pak se to za mota a konec nikdo ne čekal :D teda aspon já ne :D

08.06.2022 5 z 5

Ti druzí Ti druzí C. J. Tudor

Super čtení moooc doporučuju moc moc ️

04.04.2022 5 z 5