kojak111 kojak111 komentáře u knih

Hvězdný prach na cestách Hvězdný prach na cestách Arny Šrámek

Závěrečná kniha cestopisné Trilogie šesti kontinentů nabízí opět v deseti pestrých kapitolách zážitky z poznávacích cest po různorodé paletě zemí všech šesti kontinentů. Každá kapitola nabídne příběh jedné absolvované trasy, z nichž si každý čtenář dokáže najít to, co jej nejvíc zajímá. Jednotlivé kapitoly jsou samostatnými texty, nenavazují na sebe a je možné je číst v libovolném pořadí, stejně jako u obou předchozích dílů tohoto poutavého cestopisu.

14.11.2024 5 z 5

Toulavé cesty Toulavé cesty Arny Šrámek

Jedním z nejlepších způsobů, jak proniknout do mentality lidí ve vzdálené exotické zemi, je zaposlouchat se do prastarých legend, jež jsou s daným místem spojeny. V kombinaci s osobními setkáními, dobrodružnými zážitky a veselými historkami vytvářejí tu správnou dálkami vonící směs, která nás nutí opakovaně opustit svou domácí komfortní zónu a vydat se na cesty dobrodružství vstříc.

10.10.2024 5 z 5

Objevujeme Česko se Špuntíkem Otíkem Objevujeme Česko se Špuntíkem Otíkem Arny Šrámek

Postava Špuntíka Otíka je pro každého malého cestovatele dokonalým průvodcem při poznávání krás naší země. Kdo chce své děti nebo vnoučata nadchnout pro parádní víkendový rodinný výlet, právě tady najde vhodnou inspiraci, která spolehlivě zajistí, že zvídavý capart nebude moct dospat v očekávání mimořádných zážitků, jaké může přinést jenom toulání po krásách naší vlasti.

02.09.2024 5 z 5

Nejlepší recepty z celého světa - Lexikon mlsného cestovatele Nejlepší recepty z celého světa - Lexikon mlsného cestovatele Arny Šrámek

Skvělá kombinace cestopisu a kuchařky, je prima přečíst si detaily o historické tradici vzniku mnoha skvělých exotických jídel a poté si je mít možnost i uvařit. Kniha dokáže zaujmout tuláky i labužníky.

16.11.2023 5 z 5

Veď mě dál, cesto má Veď mě dál, cesto má Arny Šrámek

I druhá kniha autora je sympatické čtení se spoustou zajímavostí, legend i veselých příhod, čte se moc příjemně.

19.05.2022 4 z 5

Cesta může být cíl Cesta může být cíl Arny Šrámek

Pohodový cestopis, čtivé, zajímavé, vtipné se spoustou veselých historek i dobrodružných situací.

19.05.2022 5 z 5