koki.veru komentáře u knih
Opět super knížka od R. Bryndzy. Miluju jeho knížky a už se opět těším na další příběh o Kate a Tristanovi.
Dcerka dostala tuto knížku loni jako dárek k vítání občánků, tak jsme letos začali číst občas před spaním, jelikož já jsem jí jako malá taky měla a moc se mi líbila :)
Tak za mě jedna z nejlepších knih za poslední dobu. Líbilo se mi vyprávění z více pohledů a především vyprávění o koncentračním táboře. Mám knížky o tomto období velice ráda a obdivuju lidi, kteří ho přežili (já bych to asi nedala). Knížka opravdu nádherná, vůbec jsem se nemohla odtrhnout a těšila jsem se, kdy si najdu chvilku a aspoň chvíli si budu číst. Super.
Opět super napínavý thriller. Skvělá série s Bergmanem. Okamžitě se jdu vrhnout na další díl. Líbí se mi, že v podstatě do poslední chvíle netuším, kdo je vrah. I tady to bylo velice překvapivé.
Za mě super knížka, nádherný thriller. Napínavé od začátku do konce a velice zajímavé téma. Jsem ráda že jsem objevila tuhle sérii a jdu se hned pustit do dalšího dílu.
Wau, tak tenhle autor mě opravdu baví. Super pokračování jeho série s Kate a Tristanem. Doufám, že bude další pokračování.
Opět super díl. Říkala jsem si, že po tomhle si dám pauzu a proložím to jinou knížkou, ale skončilo to tak "otevřeně", že musím pokračovat dál :D Opět zajímavé postavy, napínavá zápletka, krásný thriller :)
Super knížka. Rozhodně lepší než první díl. Naprosto mě pohltila a hltala jsem jí od začátku do konce. Není to tak přehnané, jako první díl - tento je rozhodně reálnější a velice napínavý. Okamžitě se vrhám do dalšího dílu :)
Jedno místo,hodně postav a několik mrtvých. Kdo z nich to ale byl? Povedený thriller,napínavý od začátku do konce :-) a vyřešení případu je velice překvapivý :-)
Wauuu,zatím rozhodně nejlepší díl :-) strašně se mi líbilo,že to celé nebylo jen o Kim,ale i o ostatních členech týmu. Prostě super thriller a jdu se vrhnout na další díl :-)
Také jsem první viděla seriál a ten mě doslova pohltil. Proto jsem neváhala, a vrhla se i do knihy. Jak píše předešlá čtenářka, kniha už ničím nepřekvapila, ale mně se moc líbila. Musela jsem přečíst každý den aspoň kousek. Za mě super příběh.
No tak jak jinak, než opět skvělá kniha z této úžasné série. Nemám co dodat, tuto sérii prostě zbožňuju a nemůžu se dočkat, až se dostanu k dalšímu dílu
Konečně pokračování série s Erikou Fosterovou a byla jsem nadšená. Super příběh, skvělá zápletka a překvapivý konec. Zbývalo mi asi 50 stránek a nemohla jsem přestat číst a doufala jsem, že je bez přerušení dočtu. Super závěr. Už se těším na další knihy od R. Bryndzy.
Super další díl s Joonou. Opět skvělý thriller plný napětí a nečekaných zvratů.
Opět super thriller z této skvělé série. Už se opět těším na další díl. Tuhle sérii prostě miluju.
Opět super thriller od této autorky. Překvapivý až do konce, zajímavá zápletka, četlo se velice dobře.
Pěkné pokračování romantického příběhu. Kniha se četla velice dobře a určitě se vrhnu i na třetí díl.
Wau, bomba knížka. Opravdu další super díl z této nádherné série. Téma se mi velice líbilo, děj byl super, akorát konec velice smutný :( Ale už se každopádně těším na další díl :)
Velmi povedený thriller. Velmi mě překvapila závěrečná část, a hlavně informace, kdo za tím vším stojí a jak se mu povedlo to vše naplánovat. Moc moc pěkný a doufám, že se objeví další takováto podobná knížka :)
Super knížka. Moc jsem si tuto sérii a hlavně Kim oblíbila, takže určitě se hned pouštím do dalšího dílu. Tenhle se mi líbil ještě víc než první díl.