kolacky komentáře u knih
Takových úžasných a praštěných nápadů! Nemůžeme než pana Pilipiuka obdivovat. Jeden příběh lepší než druhý.
Lehké nadpřirozeno... Moc pěkné čtení. Není Pilipiuk náhodou holka... ?
Nevěděla jsem, jestli mám žasnout nebo řvát smíchy!
Klasická klasika... Na rozdíl od kolegyně Hortenzie mi Plevovo převyprávění znělo jako pusa plná nestravitelného jídla... bohužel. Pleva mě neoslovil ani ve svých vlastních pracech. Moc mluvil a nedalo se to poslouchat.
Jako dítě školou povinné jsem ji přečetla, co by ne, četla jsem kdeco... Až později jsem ocenila tu snahu Němcové o to zachytit dětství v nejlepší možné podobě, s nostalgií a láskou...
Historicky úžasné, ale ani jedna postava mi nebyla sympatická...
Úžasná atmosféra! Miluju starou Anglii a Emily ji rozdává plnými hrstmi.
Škoda že ke knížce nemůže znít hudba z filmu, pak by to bylo ideální... Pěkný napínavý příběh a ten konec mě dostal - právě tam jsem u filmu ocenila přiléhavou hudbu.
Mně se taky zdá nejlepší, stejně jako dalším kolegům, speciálně i proto, že si na Santiniho stavby potrpím.
Můj první Urban, než jsem přijala jeho hru, chvíli mi to trvalo, ale potom jsem byla nadšená!
Hodně divné... i na Miloše Urbana.
Sirius Black byla moje nejoblíbenější postava...I ve filmu, kde ho naprosto fantasticky ztvárnil Gary Oldman.
Naprosto nádherné. Film nebyl špatný, ale co všechno v něm chybělo! Všem doporučuju!!!
Andulienka - moje řeč! Konečně někdo, kdo se se mnou shodne, že Marigold je jiskra osvěžení!
Můj první "lord Petr" a naprosto mě dostal.
Můj hrdina byl jednoznačně Markýz, i když Dvířce a Richardovi jsem taky držela palce. Nádhera, fantazie, neskutečno... Asi bych se taky rozhodla jako Richard.
Prokousat se tímhle dílem byl jeden z nejlepších mých čtecích zážitků.
Vyhýbejte se blatům, zvláště v noci, kdy jsou mocnosti zla nejsilnější!