konformita

Tak předposlední Weaver je za mnou. Všechny jeho knihy jsou na stejné úrovni - té nejvyšší možné.

Pro mě super napínavé skvělé úžasné už od první stránky. Byla to lahůdka. Na stejné úrovni jako předchozí díly. :-) mňam

Psycho konec nakonec. Dobré, moc dobré. Hodně prostoru věnováno pocitům rodičů. Člověk úplně cítí to bezbřehé zoufalství. Vhodné ke čtení :-)

Dobré, ale těšila jsem se, že se budu bát. Nebála jsem se. Škoda.

Ona to byla kniha v zásadě dobrá, ale zbytečně zdlouhavá. Miluju sérii s Carlem a naivně si myslela, že i toto bude NĚCO. Nebylo no, fakt zbytečně dlouhé.

Fakt zajímavé. Dočtete a pak si musíte přečíst první kapitolu. Takovou knihu jsem ještě nečetla. Jednu hvězdu ubírám, protože mi tam NĚCO chybělo.

Celý život žila s nepříčetným strachem a pocitem viny. Přečteno téměř na jeden zátah.

Bylo to dobré. Ale tak prvoplánové. Abychom uvěřili, že za to může ten a a následně zjistili, že to je jinak. A pak už to jelo v těch nastavených kolejích a šok, překvapení nebo prostě něco nečekaného se NEdostavilo. Jinak ale super a dávám za 4.

Měla jsem v úmyslu sem napsat, že to prostě byla ztráta času. Ale říkám si, zas tak hrozné to nebylo a zkusím si přečíst další díl. Uvidíme. Jsem taky zvědavá, jak to bude dál s Axelem. Jinak prostě nic moc jako detektivka.

Nový pohled tedy alespoň pro mne do té doby. Lodžské ghetto očima mladé vzdělané dívky s vypravěčský talentem. Příběh dívky a netvora. Krásné a strhující od první stránky. Tušila jsem, k čemu dojde na konci. Ani nevím, jak mě to napadlo. Přečtěte si, chytne Vás to za srdce.

Po většinu čtení jsem nevěděla, co si o tom myslet. A nevadilo mi to. Člověk má chuť zkusit malovat :-).

To bylo tak krásné. Nádherné. Smutné. Ale dobře to skončilo :-)

Dobré to bylo. Pěkný konec. Místy ale strašně zdlouhavé, až člověk myšlenkami utíká.

Jak to napsat, abych se neopakovala? PŘEČTĚTE si to!!!!! Ten Tim je prostě VELIKÁÁÁÁN. Jak to dělá, že nás dělá bdělé, i když si už fakt potřebujeme zdřímnout??? Za nějakých 100 a více let se o něm budeme učit :-)

Paní Goldo, stálo Vám to za to? Věřím, že jste si po boku Ivety prožila své. ALE nutil Vás někdo k tomu?? Snad povinnost vůči Arturovi? Nevím, čtu s odstupem času, neznalá nezúčastněná. Ztráta času; nečtěte!! Iveta byla nemocná, všichni to víme.

Příběh pokračuje. Už to vypadalo, že Hirtmana dostanou. Velké překvapení na závěr. Kdo že vlastně ta Kirsten je a jak se dostala do Servazovy blízkosti??? No a Gustav :-)