Kubíííína komentáře u knih
Bezesporu jeden z nejlepších povídkových souborů od lady Agathy :-)
Tentokrát přišlo zklamání. Čtivé to sice bylo, ale napínavost tomu zcela chyběla. Dávám 51%.
Napínavé, příjemné i humorné čtení, zkrátka dobrá kniha od dobré autorky. Rozhodně doporučuji.
Tato kniha se mi velmi líbila, přečetl jsem ji jedním dechem. I televizní seriál natočený podle této knihy byl velmi dobrý.
Skvělá a poučná kniha o lidských příbězích, které napsal sám život a které může prožít úplně každý.
Čtení velmi strhující, emocionální, zklámán určitě nejsem. Martina Cole je i v této knize naprostá jednička!
Kniha měla zpočátku trochu mdlý děj, ale ke konci to byla fakt bomba! Dávám 87%.
Tato kniha mě totálně dostala, vraha jsem vůbec neodhalil, tudíž rozuzlení byl velký šok. Dávám nejvyšší hodnocení a určitě doporučuji všem.
Mě se to líbilo, bylo to pěkné a docela zajímavé pokračování knihy Čachtická paní.
Kniha se mi líbila, byla velmi strhující, ale Jakubiskova filmová verze (Bathory) opravdu nic moc.
Tato kniha byla u mě jedna z nejlepších, co lady Agatha napsala. Četla se velmi pěkně, byla napínavá a závěr mě totálně dostal.
Tento díl se mi líbil mnohem víc než druhý, avšak na první nestačil. Přesto dávám 92%.
Velmi pěkný soubor, určitě doporučuji, nejvíce se mi líbil Dům na úskalí, ten mě vyloženě dostal.