Kubíííína Kubíííína komentáře u knih

Noční autobus Noční autobus Per Wahlöö

Vcelku zajímavý začátek, avšak konec nic moc.

10.06.2013 4 z 5

Sešli se v Bagdádu Sešli se v Bagdádu Agatha Christie

Tato kniha se mi moc líbila, lady Agatha opět nezklamala.

04.06.2013 5 z 5

Horká noc Horká noc Carol Higgins Clark

Čtivé, napínavé, oddechové.

30.05.2013 5 z 5

Agonie Agonie Robin Cook

Naprosto suprov

11.03.2013 5 z 5

Toulavá kamera 4 Toulavá kamera 4 Iveta Toušlová

Moc fajnový výběr míst po republice. U pořadu i knihách Toulavá kamera je vidět, že nemusíme v létě jet nutně do Chorvatska k moři, ale pěknou dovolenou strávit i v Česku.

09.03.2013 5 z 5

Legenda o svaté Kateřině Legenda o svaté Kateřině neznámý - neuveden

Byla to hrůza, naprosto nezáživné, po pár stránkách jsem knihu odložil a už si ji víckrát nepřečtu

27.09.2012 ztráta času

První musí zemřít První musí zemřít James Patterson

Děj velice napínavý a drastický, konec a rozuzlení jsem naprosto nečekal, ale bylo mi moc líto toho policisty, tak jsem to Lindsay a Chrisovi přál...

27.09.2012 5 z 5

L... jako lháři L... jako lháři Sue Grafton

Byl jsem poměrně spokojen.

23.09.2012 4 z 5

Kuře a nůž Kuře a nůž Mary Higgins Clark

Velmi napínavá kniha, jen v některých místech až trochu moc drastická.

03.09.2012 5 z 5

Toulavá kamera 3 Toulavá kamera 3 Iveta Toušlová

Výborný cestopis. Vřele doporučuji.

03.09.2012 5 z 5

Blízký konec Blízký konec Robin Cook

Byl jsem velice spokojen a doporučuji.

23.08.2012 4 z 5

Kladivo na čarodějnice Kladivo na čarodějnice Václav Kaplický

Dobré, ale velmi drastické čtení. O to těžší je fakt, že to není vymyšlené, ale skutečné.

19.08.2012 4 z 5

Mrtvá na pláži / Případ pro dva / Krajka Mrtvá na pláži / Případ pro dva / Krajka Carol Higgins Clark

Úžasný komplet, všechny tři knihy naprosto super!

15.08.2012 5 z 5

Dům u kanálu Dům u kanálu Agatha Christie

Mě se tato kniha moc líbila, určitě byla lepší než její zfilmovaná podoba(film Cukání v palci se slečnou Marplovou-která přitom v knize vůbec nebyla).

10.08.2012 5 z 5

Smrt má jméno Doon Smrt má jméno Doon Ruth Rendell

Četla se sice dobře, ale nemohl jsem pochopit rozuzlení, proto nemůžu dát nejvyšší hodnocení.

09.08.2012 4 z 5

3x slečna Marplová 3x slečna Marplová Agatha Christie

Souhlasím s Marianou, nejlepší byla opravdu Mrtvá v knihovně. Ale i Kapsa plná žita a Není kouře bez ohýnku stojí za přečtení. Podle mě super výběr.

Viděla jsem vraždu Viděla jsem vraždu Agatha Christie

Tato kniha mě velice příjemně překvapila. Očekával jsem podle hodnocení na internetu, že tato kniha bude slabá a moc z ní mít radost nebudu. Ale byla opravdu úžasná, závěr a rozuzlení jsem fakt nečekal. Nemůžu rozhodně říct, že je nezáživná a nudná, skvěle jsem si čtení užil.

Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

V některých místech sice dost drastické(hlavně ty vraždy, kterých tam je jak máku), ale bylo to tak napínavé, že jsem se od toho vůbec nedokázal odtrhnout. Jednoznačně doporučuji všem, protože tato kniha se čte opravdu výborně.

Vánoční loterie Vánoční loterie Mary Higgins Clark

Napínavé a přitom příjemné a oddechové. Doporučuji.

03.08.2012 5 z 5

Tři životy Lídy Baarové Tři životy Lídy Baarové Ondřej Suchý

Velmi čtivá biografie. Pokud váháte kterou knihu o Lídě Baarové si máte přečíst(vyšlo jich docela dost), pak rozhodně doporučuji právě tuto.

20.07.2012 4 z 5