KudrlinkaM komentáře u knih
Ještěže existují secondhandy s knihami. Díky tomu jsem se dostal ke všem dílům této série od skvěle píšící autorky.
Je to napínavé, výborné, s překvapivým zvratem.
Neodložitelné, až do konce.
Doporučuji cokoliv do Kathy Reichs.
Kdo otevírá staré hroby, může v nich sám skončít.
Tímto vydavatel láká ke knižce a musím říct, že jsem za přečtení rád.
Autor to totiž vymyslel i napsal velmi dobře, kniha je napínavá, čtivá a závěr překvapí.
Drihý díl o něco lepší než jednička.
Víc originální, napínavý i čtivý.
Autorova série inspirovaná Miléniem Stiega Larssona.
Nebylo to špatné, napínavé i čtivé to bylo, ale oproti Larssonovi to chutnalo jako víckrát vylouhovaný, slabý čaj.
James Patterson a pořád je to stará, dobrá klasika.
Kniha se čte sama, napětí graduje až do finále.
Jeden z lepších thrillerů Jamese Pattersona.
Úžasné povídky mistra povídkového pera Roalda Dahla.
Další skvělá antologie povídek, stojí za přečtení. Pohladí, potěší, rozesmějí, dojmou.
Doporučuji.
Stará dobrá Darcy.
Některé díly lepší, některé míň, ale i tak si to pokaždý rádi přečteme.
Zvláštní příběh, smutné a vážné téma, v kulisách jiné kultury.
Takto to i beru, přečteno, ale nezaujalo nějak víc. Očekáváni byla vyšší.
Překvapilo mě, že tuto výbornou detektivku napsal český autor.
A je to teprve první díl série, takže se mám ještě na co těšit.
Matěj Mynář je sympatický hrdina z masa a kostí, a příběh z českého prostředí je napsaný uvěřitelně.
Tady se mi líbilo i to, že na rozdíl od detektivek skvělé autorky M. Klevisové nebylo v ději moc psychologie, popisů a úvah postav.
Moc doporučuji.
Moc dobře napsaná série.
Poslední díl opět výborný, zajímavá zápletka, podle skutečných případů, s fiktivním dějem. Stejná parta vyšetřovatelů, živoucí a uvěřitelně napsaná, jako kdyby vystoupili z televizní obrazovky se Specialisty.
5 hvězdiček.
Hezká Odeonka. Výborná kniha.
Trochu jiný zážitek.
Doporučuji k přečtení
Moc hezký příběh.
Zajímavý, napínavý příběh, kde se dozvíte i nová fakta o Pohádce, její historii a tajemství.
Doporučuju. Skvělé čtení české autorky.
Tak toto komentář snad ani nepotřebuje. Kniha, stejně jako předchozí, pohltí od prvních písmen. Fantazie autora je úctyhodná.
Špatný překlad, ale dobrá kniha. Typický Chris Ryan.
Doporučuji.