Kukicka Kukicka komentáře u knih

Ronanovo srdce Ronanovo srdce Melanie Moreland

Byla to krásná knížka! Mám pocit, že většinu knihy jsem měla slzy v očích. Byla tam jediná věc, která mi neskutečně vadila a to oslovení pipinka

16.03.2023 5 z 5

Chlap snů Chlap snů Kim Jones

Zacatek se jevil jeste jakz takz vtipne, ale postupem casu uz ta vtipnost, o kterou se autorka nebo prekladatelka snazila, presla spis v trapnost. Konec byl fakt hrozny. Hlavni hrdinka byla neskutecny tele, ale zrejme to byla sexy bohyne, ktera Chlapovi snu popletla hlavu, jinak si to neumim predstavit. Az okouzleni pomine, tak to vidim tak do max. 5ti let na rozvod :-D

27.07.2021 2 z 5

Faja Faja Petra Stehlíková

Fantasy tvori asi petinu mych prectenych knih, ale obvykle si vybiram ty, kde je dulezita romanticka linka, takze kdyz me uchvatilo neco, kde je hlavni hrdinka 13ti leta divka a o romanticke lince nemuze byt rec, i kdyz samozrejme doufam, ze v dalsich dilech se to zmeni :-D, tak je to vazne skvela serie. To, ze se jedna o ceskou autorku, ktera si pise knihy mezi praci a starosti o dite, zvysuje jeji hodnotu pro me jeste vice. Rikala jsem si, ze treti dil ma vyjit ke konci dubna, takze je cas zacit cist, abych plynule navazela. Oba dily jsem ale precetla dohromady za 3 dny :-D a ted budu netrpelive vyhlizet knihu treti. Prvni dil se mi libil o malinko vic. Nove vymysleny svet, cetlo se to samo. Bylo to napinave, promyslene a doporucuji

06.04.2021 4 z 5

My My Elle Kennedy

Tato dvojice spisovatelek je zarukou, ze Vas kniha nezklame. Je tam pribeh, je to neuveritelne ctive, nic tam nedrhne, ma to jiskru i vtip a v tomto pripade i presah. Pro me hlavne v tom, ze jsem si plne uvedomila, ze to neni vubec jednoduche. Bojite se jak Vas prijme rodina, pratele, resite problemy v praci a pritom i heterosexualni vztah ma nekdy problemy, natoz abych musela resit i hlouposti kolem, jestli musim tajit vztah nebo jestli muzu toho koho miluju chytit treba na verejnosti za ruku. Necetla jsem mnoho knih s touto tematikou ani v beznem zivote to nejak neresim, ale vse bylo podano tak prirozene. Prvni dil me dejove bavil ale malinko vic

01.11.2019 4 z 5

Mrazení Mrazení Maggie Stiefvater

Mam rada tema vlkodlaci, upiri a to dohromady propletene s laskou. Tato kniha tema spnuje, ale na muj vek uz je bohuzel moc naivni. Jednoducha dejova linie, vse predvidatelne. Letme nezne polibky. Opravdu pravem patri do sekce deti a mladez a treba az me neteri bude 12 let, tak bych ji to asi i doporucila. Za me druhy dil uz ne. Nemuzu v tomto tematu uz dlouho najit neco co by me nadchlo. Kdyby nekdo mel nejaky tip, tak budu rada za zaslani zpravy.

23.07.2019 2 z 5

Miluj mě jakkoli Miluj mě jakkoli Jennifer Probst

Tak dnes jsem asi dobre naladena :-D. Premyslela jsem o 4*, ale davam 5. Cetla jsem od teto autorky uz jednu knihu, myslim, ze to byl prvni dil serie Hledani a moc me to nenadchlo, tak uz jsem dalsi dil necetla, ale toto mi sedlo jak hrnec na pr..l a poskytlo mi to vse, co jsem hledala. Jiskreni, pribeh, humor, fajn postavy. Dalsi dil si prectu a predpokladam, ze bude o Tristanovi a Sydney nebo o Daldonovi a Raven...

03.07.2019 5 z 5

Sexy mlékař Sexy mlékař Alice Clayton

Na knihu jsem se dlouho těšila a za mě zklamání. Kromě toho, že měla hlavní hrdinka velká prsa, při sexu se na ní vše třáslo a měla cituji "úžasnou velkou prdel", jsem si jí vlastně ani pořádně neuměla představit. Dle popisu autorky to vypadá, že boubelce stačí jen velké sebevědomí, upnuté hadříky a denně má v posteli toho nejvíc sexy chlapa, na kterého jen pomyslí. V dnešní době to velké sebevědomí vypadá tak, že si na sebe vezmou upnuté leginy, krátký topík, aby jim bylo vidět "bříško" a nesou se jak pávice, což je na jednu stranu obdivuhodné, ale za mě nevkusné. Ale samozřejmě ať si každý nosí v čem se cítí dobře. Příběh bohužel také nebyl bůh ví co a kromě toho, že Oskar byl vzhledově mléčný bůh, skoupý na slovo a bručoun, tak jsme se toho o něm vlastně moc nedozvěděli, že mi ani úplně není jasné, pro jaké vlastnosti bych se do něj vlastně měla zamilovat...

23.06.2019 2 z 5

Jediné pravé lásky Jediné pravé lásky Taylor Jenkins Reid

Uz davno mi u zadne knizky netekly slzy jak hrachy. Nechtela bych byt v kuzi hlavni hrdinky. Na jedne strane manzel, ktereho jste milovali od stredni skoly, nazyvali ho svoji prvni a jedinou laskou a po roce manzelstvi vas o nej zivot pripravil a na druhe strane snoubenec, ktery vas po letech trapeni vratil do zivota a naucil znovu milovat...

09.04.2019 4 z 5

53 dopisů pro mou lásku 53 dopisů pro mou lásku Leylah Attar

Jak už je napsáno v anotaci, není to typická romance. Byla to moc pěkná knížka a věřím, že hodně čtenářů vezme za srdce, ale na mě až moc vážných témat. Vše bylo tak neuvěřitelně reálné a i když to mělo happy end, tak jsem při čtení zjistila, že jsem asi více na "pohádky", protože skutečný svět mám všude kolem sebe

27.03.2019 4 z 5

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Nemám slov... Po přečtení této knihy jsem přemýšlela nad tím, že knihám, kterým jsem v tomto žánru dala 5 hvězdiček, i když to nedělám často, tak budu muset snížit na 4, aby to bylo spravedlivé :-) Snad jen s výjimkou knihy Milovaný nevlastný brat. Kniha my zůstane dlouho v srdci a vzpomínkách

18.10.2018 5 z 5

Birthday Girl Birthday Girl Penelope Douglas

Za me bomba. Asi nejlepsi kniha, kterou jsem tento rok cetla. Pribeh poutavy, postavy vyspele a sympaticke, jiskreni , erotiky tak akorat, krasny konec a epilog. Obvykle mi na knizce treba neco malo vadi, jako chovani jedne z postav, nejake vyrazy, nelogicke kroky, preslazenost, ale tady nemam absolutne co vytknout, sedlo mi to jak hrnec na pr.... :-D

04.12.2023 5 z 5

Dvojitý zásah Dvojitý zásah Mariana Zapata

Pro me tentokrat zklamani. Hrozně se to táhlo. Prvni tretinu jsem bojovala s tim, jestli vubec cist dal, pak se to malinko rozjelo, ale porad se to tocilo kolem vecnych myslenek Bianci, ktera ho nechce obtezovat, musi se smirit s tim, ze on je nekdo a ona obycejna a na nej nema a bla bla...

14.11.2023 2 z 5

Rovnice lásky Rovnice lásky Christina Lauren

Od serie Bozsky staly jeji knihy za starou backoru a uz jsem ji i pomalu vyskrtavala ze svych oblibenych autorek, ale tahle kniha je povedena a precetla jsem si ji s chuti.

09.02.2023 4 z 5

Polibek bez duše Polibek bez duše Jennifer L. Armentrout

Chtela jsem dat hvezdicky tri, ale pak jsem si uvedomila, ze v ramci sveho zanru, coz je vlastne deti a mladez, je to skvele. Ma to pribeh, nadprirozeno, pekne hlavni hrdiny, zacatek lasky, stipka erotiky, takze, ze to pro me nebylo uplne to prave orechove je chyba meho veku a ne autorky, kterou mam moc rada. Druhy dil si prectu

10.06.2022 4 z 5

Knihomolka Knihomolka M. K. Hardy

Obvykle u ceskych autorek si dost hraji se slovy, aby byla recence vkusna i kdyz neni extra lichotiva, ale zde to mohu rici na plnou pusu... Bylo to skvely. Libilo se mi to vice, nez Hacker. Nejsem cilovka a nebylo tam pro me to wow, proto jedna hvezda dolu, ale nechybelo tomu nic, co si predstavuji pod divcim romanem. Sympaticke postavy, smysluplny pribeh, vtip, romantika. Cetlo se to lehce, stranky mizely pred ocima. Samozrejme, ze bych tam nejakou mouchu nasla, jako duvod proc tajil, co dela byl pro me slaby nebo ze ve skole ho nikdo nepoznal v dzinech a mikine, ale na plese v obleku najednou celebrita a poznavalo ho spoustu lidi :-D. Taky ta silna slova Miluji te prisla pro me z cista jasna, ale zase co ja vim, jak to v dnesni dobe u nactiletych je... Jsou to ale jen drobnosti a knihu jsem si vazne uzila

29.01.2022 4 z 5

Žhavý trůn Žhavý trůn Julie Johnson

Nez se zactete, je konec :-D. Jak jsem se tesila na vyvoj vztahu Owen, Alden, Carter, tak jsem vlastne docela zklamana, protoze jeden se tam vubec nevyskytl, druhy se tam jen mihl a treti tam take jen prosvistel. Zase se musim pousmat nad uvodem, ze pokud neholdujeme nadavkam, intrikam a zhavemu sexu, tak mame knihu odlozit :-D. Nevim jestli se stala chyba nekde v prekladu, ale ja tam nenasla skoro ani jedno... Zhltla jsem to snad za 2,5 hodiny a treti dil si prectu, abych vedela jak to dopadne, i kdyz to samozrejme vsichni vime

04.07.2021 3 z 5

Nelituju ničeho Nelituju ničeho Colleen Hoover

Byla to skvele napsana kniha, jak to umi jen Colleen, ale tentokrat mi tam proste chybelo TO neco, co se Vam uplne zazere do hlavy a dotkne u srdce. Emoce nebyly tak silne, jak jsem zvykla, ale opravdu to nemeni nic na tom, ze je to paradni kniha. Pozvani na ples bylo TOP

29.03.2021 4 z 5

Nash Nash Jay Crownover

Za me zatim asi nejlepsi dil serie. Jen ted nevim, jestli se vic tesim na Rowdyho a Salem nebo Asu a Royal :-) Snad nas nenecha vydavatel dlouho cekat. Nejradeji bych cetla vsechny dily za sebou, pro ten zazitek, ale kdo to ma vydrzet...

10.02.2021 4 z 5

Zakázané noci Zakázané noci Liv Morris

Nejdriv jsem si precetla kometare, takze jsem dostala presne to, co jsem cekala. Sladkou, milou pohadku. Ten sef je trochu zavadejici, jelikoz to se odehraje az v posledni ctvrtine knihy a tim se to trochu lisi. Po knize jsem sla cilene, protoze jsem na takovou jednoduchou oddechovku mela chut. Splnila presne to, co jsem od ni ocekavala, takze spokojenost

08.02.2021 4 z 5

Příliv Příliv Lucie Schánělová

Vzdy, kdyz si prectu knihu ceske autorky a libi se mi, tak jsem z toho prekvapena a vlastne vubec nevim proc :-D. Od knizky jsem se vubec nemohla odtrhnout. Vazne me bavila. Bylo tam par veci, ktere mi uplne nesedely, ale byly to drobnosti. Napr. ma zmalovany zadek, nemuze se ani posadit, ale jeste ten den jde na foceni v plavkach. Jedine, ze by mela extra bombardaky :-D A pak me trochu zarazilo, ze pulku knihy jsou narazky na to, ze zrejme Daniel mel neco s Katie, ale vubec ty jejich pohledy a chovani Katie nebylo vysvetleno. Kdyz pominu tyto drobnosti a konec, od ktereho jsem nejak cekala vic, tak to bylo paradni cteni plne slunce, pisku, oceanu a peknych surfaru. Melo to dej, poutavy pribeh i zazivnost

23.11.2020 4 z 5