Kukicka Kukicka komentáře u knih

Něco skutečného Něco skutečného Erin Watt

Začátek vypadal slibně. Některé pasáže byly tak vtipné, že jsem se smála nahlas a manžel při sledování MS ve fotbale na mě koukal jestli jsem normální :-D. Postupně ale moje nadšení opadalo. V půlce knihy jsem si šla dokonce ověřit, zda opravdu čtu knihu od té autorky, od které myslím. Nebylo to prostě ono. Nevadil mi ani příběh, který řekněme si na rovinu nebyl zrovna originální, ale to jak to bylo zpracované. Pořád jsem na NĚCO čekala a najednou byl konec a ono to nepřišlo. Některé knihy od této autorky jsem četla opakovaně, ale tato k nim patřit nebude

28.06.2018 2 z 5

Božský Božský Christina Lauren

Asi jsem čekala trochu víc... S každým dílem jde laťka níž a níž, ale jako relax pořád moc dobrý

22.01.2018 3 z 5

Po stopách vlka Po stopách vlka Cami Wolf

Příběh i celá kniha má velký potenciál. Miluji téma vlkodlak, upír, dénoni. Další příběh bych si určitě přečetla i když styl psaní ještě není úplně vypsaný. Některé dialogy jsou ještě takové nějáké. Není to psáno ještě s takovou lehkostí. Je to ale pěkná jednohubka a po přečtení budete chtít vědět, jaký bude příběh dalších hrdinů.

27.01.2024 3 z 5

Z krve a popela Z krve a popela Jennifer L. Armentrout

Miluju spojeni fantasy a romantiky. Prvni petinu knihy jsem byla trochu v rozpacich a rikala si, kde je ten super pribeh, ale pak se vse zacalo rozvijet a naopak posledni petina byla dechberouci. To odhaleni, rozuzleni, kdo je kdo, kdo je vlastne dobry a kdo spatny... Rozhodne se na druhy dil tesim. Je to velice ctive a tim, ze autorka ma mnoho zkusenosti s cervenou knihovnou, tak romanticka linka je velmi povedena a oba hlavni hrdiny si nelze nezamilovat

09.10.2021 4 z 5

Políbit nebe Políbit nebe Krista Ritchie

Toto byla zvlastni kniha. Ted koukam, ze ma kniha skoro 500 stran a pritom hlavni hrdinove, kteri byli take zvlastni, takovym svojskym zpusobem, jsou spolu od zacatku, nenastane mezi nimi zadny konflikt, neteste se ani na milostny trojuhelnik, ktery je v anotaci malinko propagovan. Cely dej se toci jen okolo postupu jejich vztahu, problemu a strasti jejich sourozencu a partneru. Jediny kdo mi tam malinko prirostl k srdci byl Ryke a proto si zrejme druhy dil prectu. Jelikoz jsem to ale precetla behem dvou dnu, tak ctive to bylo, ale kdyz se clovek na tim celym pribehem zamysli, tak je to proste nelogicke, splacane pate pres devate

15.06.2021 3 z 5

Za zdmi Za zdmi Hollie Overton

Neni to uplne zanr, ktery bych bezne cetla, ale anotace me zaujala a kniha me uplne vcucla. Kdyz se clovek podiva na statistiky domaciho nasili, tak je to alarmujici a to neverim, ze ve statistikach jsou zahrnuty vsechny pripady. Nejhorsi je, ze jsou to casto opravdu muzi jako Lance. Navenek jsou mili, maji spoustu pratel, okoli si mysli, ze je to dokonaly manzel a sousedky zavidi a v soukromi je to tyran. A pravni sytem co? Na noc je ve vazbe a rano je propusteny a vse je jeste horsi. Zeny, ktere nemaji kam jit, nemaji penize, boji se o deti jsou opravdu v nezavidenihodne situaci. I ve skutecnem zivote by si zeny zaslouzily stejny konec jako v knize :-D

20.02.2021 4 z 5

Dvanáct vánočních schůzek Dvanáct vánočních schůzek Jenny Bayliss

Ja pujdu asi taky trochu proti proudu. Moc me to nebavilo. Prvni polovinu knihy jsem se vubec nemohla zacist. Matt mi nebyl vubec sympaticky a celkove jsem od knihy cekala jiny pribeh. Tesila jsem se na super 12 schuzek, soupereni, jeji rozhodovani, nejaka romantika, nejake muchlovani s kandidaty i pripadne treba sex a ono nejak bylo trochu vse jinak. A kdyz uz tam neco bylo, tak to proste nemelo ten spravny naboj, protoze autorka proste mela v hlave nejaky urcity konec a to bylo skoro celou dobu citit

14.12.2020 2 z 5

Rod země a krve Rod země a krve Sarah J. Maas

Za me zatim lepsi nez serie Skleneny trun. Dvur trnu a ruzi mi prijde jako jina kategorie a neda se porovnavat. Kniha byla za me vyborna. Bryce mi byla velmi sympaticka a opet musim Sarah zatleskat, jak dokaze vymyslet novy svet plny magie a ruznych kouzelnych stvoreni. Velmi mi sedi jeji vypravecsky styl, druha polovina pribehu me dokazala vtahnout do knihy vice a jsem rada za uceleny konec

14.10.2020 5 z 5

Americký princ Americký princ Sierra Simone

Kniha je neuveritelne ctiva. Uz Vas neceka sok jako v prvnim dile, protoze clovek uz vi do ceho leze. Kdyz se nad tim ale zamyslim, tak cely pribeh je neskutecne zvraceny. Vlastne ani jedna postava mi neni sympaticka, ani s jednou se nedokazu ztotoznit a chapat co je vede k tomu, aby neco takoveho delali nebo prijimali a presto budu nedockave vyhlizet posledni dil, abych vedela, jak to cele dopadne.

04.10.2020 4 z 5

Bane: Prokletá láska Bane: Prokletá láska L. J. Shen

Kdyz se nad tim zamyslim, tak to byl docela masakr. Celkove osud hlavni hrdinky byl fakt otres. Autorka umi psat, Bane byl nakonec zlaticko, ale jinak ten obsah nic pro me. Po teto knize potrebuju neco plne humoru, jiskreni a pohodicky

29.08.2020 3 z 5

Zlodějská přísaha Zlodějská přísaha Mary E. Pearson

Myslim, ze mi tato kniha zpusobila ctenarsky blok. Po prvnim dile velke zklamani. Celou knihu me napadaly jen vyrazy zdlouhavost, nuda a deprese. Asi jsem zrejme cetla jinou knihu nez ostatni

10.07.2020 2 z 5

Démonov anjel Démonov anjel Michaela Ella Hajduková

Oba dily se mi libily moc. Hlavne zrcadla jsou uzasne zakomponovany napad. Je to velice ctive napsano a samotny pribeh je velice napadity

09.06.2020 5 z 5

Medzi dvoma mužmi Medzi dvoma mužmi Katarína Harmatová

Byla jsem mile prekvapena. Nevim proc, ale ceske a slovenske autory nectu casto, ale zde mne velmi zaujala anotace. Ta je ale malinko klamava, jelikoz pod slovem nejlepsi kamarad si predstavuju nekoho jineho, nez stamgastu z baru o kterem skoro nic nevim :-D. Kniha se cetla dobre, ale je zde znat, ze se jedna o prvotinu a chybi zde takova lehkost psani a nektere dialogy nebo myslenky na me pusobily asi tak, jak kdyz jsem se ja snazila neco na silu napsat do hodin literatury. Libilo se mi, jak se autorka snazila celou dobu drzet divaka v napeti, kde je zakopany pes, i kdyz je to vlastne kazdemu skoro od zacatku jasne, ale drzi vas to v napeti, ze co kdyby to bylo neco necekaneho. Dale se mi libilo, ze autorka dokazala pribeh podat tak, ze jsem prozivala emoce spolu s hrdiny. Mozna by se zde hodilo, kdyby byl pribeh obcas psan i z pohledu Nicka, protoze to jak on se citil, jak to prozival a kdy doslo k nejakemu zvratu by mohlo knize zase dodat vetsi ctivost a propracovanost celeho pribehu. V konecnem vysledku 3 hvezdy a to v mem hodnoceni maji dobre knihy, takze preji autorce mnoho stesti pri dalsi knize

02.06.2020 3 z 5

Miluj mě vším Miluj mě vším Jennifer Probst

Byla to hezka trilogie. Za me rozhodne vede prvni dil, ale vsechny dily se cetly samy. Bylo to plne skadleni, humoru, lasky, vzruseni, sexu, ale take sily pratelstvi a rodiny. Az me trochu mrzi, ze nebylo bratru vic a je konec

31.05.2020 4 z 5

Nemali by sme Nemali by sme Vi Keeland

Nebylo to spatne, ale Vi to umi lepe :-)

21.05.2020 3 z 5

Magie mrtvých Magie mrtvých Ilona Andrews

Cetlo se to dobre, ale strasne mi tam chybel nejaky prolog. Vubec jsem nepochopila v jakem svete zije, jak to tam funguje, co znamenaji ty vlny magie, jaky je vlastne rok. Na jednu stranu tam bylo moderni kasino, nobl restaurace, ale jezdila po silnicich na koni...

18.05.2020 3 z 5

Dědictví Dědictví E. E. Holmes

V ramci sveho zanru, coz je fantasy pro deti a mladez, to bylo skvele. Cetlo se to samo, hlavni hrdinka mi byla moc sympaticka, moc me bavily jeji sarkasticke hlasky. Spetka romantiky, napeti a ke konci i zvrat, ktery jsem necekala. Ja jsem spokojena moc a dalsi dily si urcite prectu

24.04.2020 4 z 5

Bentley Bentley Melanie Moreland

Musim rict, ze po prvnich hodnocenich a komentarich jsem se uplne bala do knihy pustit, ale bylo to neopodstatnene. Kniha pro me sice nebyla tak dobra jako Kontrakt, ale rozhodne jsem se u knihy nenudila. Je to jednohubka, ktera potesi romanticke dusicky a urcite neurazi

01.04.2020 3 z 5

Mechanická princezna Mechanická princezna Cassandra Clare (p)

Zhodnotila bych celou serii. Prvni dil me do pulky moc nebavil a rikala jsem si do ceho jsem se to zase pustila, ale pak se zacal pribeh rozvijet a krasne postupovat a ja si najednou uvedomila, ze jsem v nem uplne ponorena. Je to krasny, propracovany svet kouzel a magie. Je to pribeh dobra a zla, kde nechybi laska, cest, sila pratelstvi, ztrata milovanych. Posledni dil uz byl hodne emotivni a vic holcici a me se libil strasne moc. To jak to bylo nakonec ukonceno a ten epilog!! Dokonaly zaver. Kdyz jsem asi pred 5 lety zacala vice cist, tak jsem zacinala se serii Nastroje smrti a predposledni dil jsem odlozila asi v pulce, zacala cist neco jineho a uz se k nemu, ani poslednimu dilu nevratila a ted si rikam jestli jsem se nepripravila o to nejlepsi...

09.02.2020 5 z 5

Krvavý lístek Krvavý lístek Crystal Smith

Bylo to pěkné počteníčko, v rámci svého žánru. V poděkování jsem se dozvěděla, že kniha měla 6 verzí a autorce to trvalo roky a roky, než kniha vyšla. Jsem ráda, že konec je celkem uzavřený, jelikož pokud bude autorka postupovat stejně, tak bych mohla být i v důchodu, než uvidí světlo světa všechny díly :-D

20.01.2020 4 z 5