LaBobule LaBobule komentáře u knih

Den, kdy jsem zahlídla lásku Den, kdy jsem zahlídla lásku Josie Silver

Kniha se mi libila. Laska si s hlavnimi hrdinami pekne pohrala, ze to bude trvat tak dlouho jsem necekaka.

31.03.2020 4 z 5

Hortenziová zahrada Hortenziová zahrada Marie Lamballe (p)

Krasna kniha, dobre se cte. Vice se mi libila historicka linka.

26.03.2020 4 z 5

Poslední Vánoce v Paříži Poslední Vánoce v Paříži Hazel Gaynor

Krasna kniha, ale uplne wau pro mne nebyla. Cetla se pekne.

18.03.2020 4 z 5

Takoví jsme byli Takoví jsme byli Juliet Ashton

Dost obtizne se mi cetla. Spousta slov mi prisla zbytecna. Dej dlouhou dobu preskakoval od jedne veci k druhe. Vzdy se objevila nova postava a proste tam byla. Vse mi prislo chaoticke. Docetla jsem ji jen proto, ze jsem si rekla ze to bude vyzva.

20.02.2020 1 z 5

Vánoce u jezera Vánoce u jezera Anita Hughes

Po knize jsem sáhla hned jak vyšla. Obálka je naprosto skvělá, vánoční atmosféra z ní čiší. Bohužel bych řekla, že tím to končí. Čekala jsem pohodovou knihu, která se bude točit kolem Vánoc a zvyků. Něco na styl Královská vánoční pohádka. Kniha začíná rozchodem - takový klasický start romanťárem, který mi však nevadí. Pokud tedy nejde o knihu s vánoční tématikou. Stejně tak mi nesedlo chování hlavních hrdinů - lhání, zamlčování, dělání se lepším. Co bylo ale fantastické, byly další dva příběhy, které se dozvíte ze čtení deníku a z vyprávění. Oba jsem hltala a rozhodně to bylo na knize to nejlepší. Jako knihu, která mě vánočně naladí, bych tuto nezvolila.

20.12.2024 3 z 5

Potopené lodě Potopené lodě Tami Fischer

Krasna, ctiva romantika. Ovsem na prvni dil to nemelo.

20.02.2024 4 z 5

Hudba z vedlejšího kupé Hudba z vedlejšího kupé M. K. Hardy

Mila oddechovka, ale knihomolka se mi libila vic.

23.07.2022 3 z 5

Citronová vůně a jemné polibky Citronová vůně a jemné polibky Lotte Römer

Krásné odpočinkové letní čtení. Nic náročného. Příběh se mi líbil především tím, že se odehrával u Lago di Garda. Hlavní hrdinka mi byla chvílemi nesympatická (stále do všech vkládala své předsudky).

28.06.2022 4 z 5

Umění žít Umění žít Katie Fforde

Knihu jsem cetla uz pred lety a nyni jsem se k ni znovu vratila. Prvni cast, kdy je Julie na lodi se mi libila. Ta druha cast uz byla slabsi. Vadilo mi chovani Julie - na jednu stranu ufnukana a na drhou hrdinka, co vse zvladne, jen nevi jak. A ten zaver... lasku jsem v tom moc nevidela, spis mi prislo ze Ferguse vzala na milost.

04.06.2022 3 z 5

Slunečné dny a mořský vánek Slunečné dny a mořský vánek Carole Matthews

Knizka na me mela hodne pomaly rozjezd. Nejde v ni uplne o akci, ale spise o problemy, kterymi si prochazi hlavni hrdinka. Necekaji ji lehke casy... puvodne jsem chtela knizku odlozit, ale nakonec jsem se zacetla a pribeh se mi libil - tedy spise prostredi, kde si chce hrdinka vycistit hlavu. Problemy hrdinky jsou uplne realne, par slz mi ukaplo. Oproti predchozi knize Cokoladovy klub, tohle byla pecka.

16.03.2022 4 z 5

Elita Elita Kiera Cass

Lepsi jak prvni dil. Jedibe co mi primo uz lezlo krkem byla nerozhodnost Ameriky. Jednou Aspen a za chvili zase princ a porad dokola. Ale jinak precteno jednim dechem

13.02.2021 4 z 5

Šťastní lidé mají snadný život Šťastní lidé mají snadný život Agnès Martin-Lugand

Skvela kniha stejne jako prvni dil. Edward, ktery mi byl v prvnim dile desne otravny se v tomto dile nastesti zmenil aspon k trochu snesitelnejsimu. Koureni, ktere me desne rusilo v prvnim dile, tady ustoupilo. Hlavni zapletka - hrdinka se snazi poprat s tragickou udalosti, byla uplne perfektni. Vsechno mi paradne sedelo, vsechny pocity, stavy jsem hrdince verila. Bude to patrne tim, jakou pracovni zkusenost ma autorka.

06.02.2021 5 z 5

Léto u jezera Léto u jezera Hannah McKinnon

Konecne po dlouhe dobe kniha, co mne zaujala a proste jsem musela cist a cist. Kniha vypravi o lasce, nevere, rodine, navratu do detstvi a celkove o zivote dvou sester. Ackoli to neni nijak narocne cteni a predem se da vytusit konec, stejne si to musite precist. Kniha se mi libila.

27.09.2020 4 z 5

Kdyby to bylo tak snadné, dělal by to každý Kdyby to bylo tak snadné, dělal by to každý Petra Hülsmann

Kniha se mi libila, byla plna emoci,cetla se jednim dechem. Od teto autorky jsem cetla prvni knihu a urcite ne posledni.

07.04.2020 5 z 5

Culinaria Španělsko Culinaria Španělsko Marion Trutter

Uzasna kniha, ktera provede celym Spanelskem a hlavne gastronomii.

26.01.2020 5 z 5