Lachpresak komentáře u knih
Smekám před panem Šlachtou, že se nebál tak otevřené zpovědi a nebojí se jmenovat. Ten pocit bezmoci je v knize silně cítit. O jeho důvěryhodnosti vypovídá fakt, že byl x-krát nahlášen na GIBS a nikdy nebyl uznám vynným. Nejsilnějším zážitkem je prohlášení pana "byvalého premiéra" Nečase, že pa Šlachta položil vládu, bez kapky studu nebo sebereflexe, pokory, si dovoluje ještě útočit, neuvěřitelná osoba! Doporučuji určitě přečíst.
Úžasná kniha, která změní váš pohled na život stromů a zákonitosti přírody.
Pro čtenáře objevující kouzlo celostní medicíny je kniha hodně přínosná, pokud už máte o tom něco načteno nenajdete zde zase tolik nového.
Kniha je výtečně zpracována, jedná se soubor historických událostí, které by si zasloužily naši větší pozornost. Naprosto vyvážený poměr mezi fakty a samotným příběhem.
Poutavý "scifi" román o úpadku západní civilizace, bohužel k jeho naplnění může klidně dojít :-(
Kniha rozhodně mnohem lepší než filmové zpracování, děj je přehledný, kniha má vývoj a graduje. Jednoduše mě vtáhla do děje a bavila mě.
Musím se přiznat, že nic objevného jsem v této knize nenašel, ale to je ovlivněno do jisté míry tím, že jsem podobných knih přečetl více.
Doporučuji všem nastávajícím rodičům a přeji vám, aby se vám zásady z této knihy podařilo aplikovat při výchově. Nebo si budete jako já říkat, jak by to bylo hezké, kdyby se vám to dařilo :)
Inspirativní kniha, která vás donutí zamyslet se nad svým životem.
Pokud vás nezvedne z gauče tato kniha, tak už vám není pomoci :-)
Pan Svěrák opět nezklamal, jeho rukopis je mi příjemný, odpočinkové čtení.
Výborná kniha faktu o událostech našich dějit, spousta nových, zatím nikde nepublikovatelných informací.
Ponechme stranou, jestli toltécká civilizace a jejich učení je existovalo, ale i kdyby ne, tato kniha je inspirativní a vřele doporučuji.