LadyAlis komentáře u knih
Kniha, která mě dostala. Opravdu krásný a zároveň smutný příběh. Ale je fakt, že realita je prostě takhle krutá a my si to neuvědomujeme...
Bohužel jsem knihu nedočetla ani do poloviny. Tohle není hold můj šálek kávy.
Super kniha! Rozhodně bych to zařadila do povinné četby, aby si lidi uvědomili, že tady v Evropě, se opravdu zas tak špatně nemáme a že někde jinde, lidé žijí v horších podmínkách bez pořádné lékařské léčby. Rozhodně mi to otevřelo oči. Ihned po dočtení jsem se pustila do Africké zimy.
Na 100% doporučuju.
Super, akce hned od začátku až do konce. Jen z toho konce jsem nějaká na vážkách :-o to jsem opravdu nečekala a dost mě to zaskočilo :-o
Jako že COŽE?? Ten konec? Jako vážně?? Prostě opět skvěle napsané a tedy doufám, že na další díl nebudeme moc dlouho čekat :)
Boží pokračování. Jen teda ten milostný trojúhelník mě dost zarazil, ale chápu proč to tak Leigh udělala
Chci ihned další díl!!! :) tohle byla bomba :) a ten konec mě teda opravdu dostal :-o
Nejdříve jsem váhala, ale jakmile jsem se ke čtení dostala, nemohla jsem se odtrhnout. Knihu jsem přečetla během jednoho dne a stala se pro mě nejlepší série :) dokonce i přítel, který nečte, si ji přečetl :)
Knihu jsem si pořídila jelikož jsem fanouškem Geralta a jeho světa :) Jak knižní podoby, tak i herní a musím uznat, že kniha se mi strašně líbí, i když je fakt, že bych uvítala více příšer jak z knih tak i z hry :) ale pro fanouška Zaklínače je hřích tuhle knihu nevlastnit :)
První díl o seznámení s postavami, ale druhý díl je prostě o akci (válka). Rozhodně skvělý příběh a moc mě mrzí, že už musel skončit. Autorka si umí velice pěkně pohrát se slovy a tak dodat příběhu to pravé kouzlo :)
Krásné citáty doplněné známými ilustracemi z Malého prince, které chytnou za srdce každého milovníka prince :)
Úžasná kniha :) už jsem ji přečetla dvakrát a pokaždé mi dá tenhle příběh něco nového :)
Nejlepší fantasy série, kde se vyskytují draci, elfové... Kniha mě tak přivedla k takovému podobnému téma.
První díl se mi moc líbil, hlavně seznámení Eragona se Safirou :)