Laf komentáře u knih
Velice pěkně napsaná kniha. Čtivá a se zajímavým dějem. Sice mi celkově přišlo, že to bylo napsané v uspěchaném duchu, kdy děj by se dal označit za takový výcuc v kostce, ale na druhou stranu tady nenajdete nudné pasáže a není to nikde zbytečně zdlouhavě natahované. A proto tuto knihu řadím mezi pohodové čtení...
Tento díl byl mnohem lepší oproti tomu prvímu. Víc akce a zápletek. Také se dozvíme mnohem více o světě zaklínačů.
Nebylo to ani nejhorší, ale ani nejlepší čtení. Prostě takový průměr za tři hvězdičky. Když jsem to četla pár let dozadu, líbilo se mi to tedy víc, teď už tolik ne. Na druhou stranu je to psané zase o trochu něčem jiném, takže je to fajn změna.
Úplně úžasné pokračování, které bylo stejně dobré jako první díl. I přes to, že mi přišlo, jako kdyby se točili v kruhu, že jednou láska až do nebe, podruhé zase nenávist a nevraživost, a to pořád dokola, tak jsem knihu přečetla jedním dechem. Jenom mě štve ten utnutý konec a pokračování příště. Tuto sérii je nejlepší číst v kuse, ale i tak se těším na další díl :)
Velmi pěkné čtení pro dlouhé večery. Hezký příběh zase z trochu jiného prostředí. Zajímavé postavy a zápletky. Moc se mi to líbilo a můžu jen doporučit :)
Tohle bylo opravdu zklamání. Přišlo mi to zbytečně dlouhé, místy nudné a zmatené. Dost mě tam štvaly ty poznámky vkládané kamkoli do textu. Rozhodně jsem to čekala lepší...
Tato kniha byla lepší než první díl. Zajímavý děj a zápletky napsané čtivou formou. I přes to, že je to tenká kniha, tak toho v sobě skrývá hodně. Můžu doporučit.
Pokračování bylo stejně dobré jako první díl. Hodně se mi líbilo, že v ději je připomínáno, co se dělo v prvním díle, takže pro mě, kdy jsem to četla ve velkých časových rozestupech, to bylo velmi dobré. V některých knihách na pokračování jsem se s tím nesetkala, takže za to dávám palec nahoru a taky za skvělou zápletku.
Knihu shledávám velmi výbornou. Je napsána velmi čtivě a zajímavě a navíc toto téma mě zajímá, takže to bylo jen plus při čtení. Ovšem souhlasím s názorem, že to bylo zbytečně zlouhavé a natahované. Mimo jiné je tato kniha dobrá v tom, že dává hodně podnětů k zamyšlení.
Po knize jsem sáhla ze zvědavosti a byla jsem překvapena, jak byla dobře napsaná, čtivá a hlavně zajímavá. Za sebe můžu jen doporučit a dát palec nahoru.
Poutavě napsané. Nechybí tomu humor, akce ani romantika. Ideální čtení.
Kniha se mi moc líbila. Bylo to zase trochu jiné než ostatní fantasy. Je to velmi dobře napsané a čtivé, takže se u toho nedá nudit a číst to je zábava. Můžu jen doporučit :)
Velmi dobře napsaná kniha pro chvíle pohody, jak to autorka umí. Už od začátku se člověk ptá, jak to dopadne, takže stránku za stránkou je napnutý až je nakonec na poslední stránce, kde je najednou všechno úplně jinak, než by čekal. Prostě zajímavá kniha o lidském rozhodování a nacházení si cesty v životě.
Rozhodně jsem od této knihy očekávala něco jiného než byla skutečnost. Základ příběhu byl dobrý, i když s předvídatelným koncem. Nelíbilo se mi, že tam některé části byly až moc dlouhé a nudné a celkově délka příběhu mi přišla moc přetažená, že nakonec jsem odpočítávala stránky, kdy už bude ten konec. Tohle moc povedená kniha prostě není.
Opět skvěle napsané a poutavé. Super doplnění do celé série Kate Danielsové a dívat na to celé z pohledu zase někoho jiného.
Asi nejlepší díl z celé série. Neustále se něco děje, takže dát knihu z ruky je opravdu těžké.
Velmi dobré pokračování při hledání klíče. Líbilo se mi, že i nadále je věnováno pár stránek ostatním hrdinkám, ne jen té, která zrovna hledá klíč, takže je čtenář stále v obraze, jak se vše s každou vyvíjí.
Pěkná a zajímavá kniha. Zase trochu z jiného soudku, což dělá čtení zajímavějším.
Moc pěkný příběh, který vás vtáhne do děje a nepustí. Navíc je to psáno stylem, který nenudí. Díky tomu budete chtít hned sáhnout po dalším dílu.