Laf Laf komentáře u knih

Magie na vzestupu Magie na vzestupu Ilona Andrews

Super pokračování. Asi nejlepší díl zatím ze všech. Hodně zvratů, akce a napětí až do konce. A stále mnoho otázek, na které snad získáme odpovědi v dalších dílech.

01.10.2015 5 z 5

Život jedna báseň Život jedna báseň Colleen Hoover

Nešlo jinak než přečíst jedním dechem. Úžasný děj, něčím zase nový. A ty použité básně? Nejlepší a hodně k zamyšlení. Každý si z nich musí vybrat tu svou. Vřele všem doporučuji :)

29.09.2015 5 z 5

Na pokraji temnoty Na pokraji temnoty Barbara Erskine

Přečetla jsem, ale mám z toho smíšené pocity. Rozhodně chvilku trvá si zvyknout na styl psaní a přeskakování mezi postavami. Celkově děj hodnotím kladně. Zajímavé pasáže jsou velmi detailně popsané, ale prostě jsem se i tak u toho nudila a četlo se mi to hůř.

29.09.2015 2 z 5

Prozřetelnost Prozřetelnost Jamie McGuire

Kniha nebyla tak špatná, ale čekala jsem od ní něco jiného. Plus rozhodně dávám za styl, jakým je to napsané. Díky němu se to čte samo a nejsou zde nějaké nudné části.

26.09.2015 3 z 5

Cizí myšlenky Cizí myšlenky Linda S. Howington

Kniha se mi velmi líbila. Zajímavý děj, strhující akce a samozřejmě nechybí ani romantika. Detektivka zase trochu jinak a můžu jen doporučit.

23.09.2015 5 z 5

Důvěřuj mi Důvěřuj mi J. Lynn (p)

Po delší době od přečtení knihy Počkám na tebe, si tuto knihu užije každý, i když prakticky nic nového tam není. Sice to má být z pohledu Cama, ale je to úplně stejné jako z pohledu Avery. Čekala jsem, že se dozvíme víc o tom, co se dělo s Camem, ale bohužel nebylo to tam. Jedinou výjimkou tady je několik posledních stránek, které jsou nové.

21.09.2015 4 z 5

Šachovnice bohů Šachovnice bohů Richelle Mead

Kniha se četla dobře. Autorka popisuje vše tak, že se to čte samo a kniha je rychle dočtená. Bohužel ze začátku mi to přišlo takové chaotické a těžko jsem se dostávala do děje. Druhá polovina knihy byla zajímavější a akce dobře popsané. Z tohoto dílu zůstává ještě mnoho otázek nezodpovězených, takže je na co se těšit v pokračování...

20.09.2015 3 z 5

Kouzlo okamžiku Kouzlo okamžiku Nora Roberts

Pěkně napsané, čtivé a zajimavé pokračování. Jednoduše oddychovka :)

16.09.2015 4 z 5

Lovec Lovec Jeffery Deaver

Tato kniha mi nepřišla až tak dobrá jako jiné, které jsem již od tohoto autora četla. Přišlo mi to zbytečně dlouhé a ze začátku mi dlouho trvalo, než jsem se vůbec pořádně začetla do knihy. Dost mě to lákalo i k tomu, abych ji odložila a již nedočetla. Na druhou stranu - pokud se tam objevovaly akční pasáže, a že jich tam bylo dost - tak ty jsou dobře popsané a dokáží upoutat čtenářovu pozornost...

14.09.2015 2 z 5

Nebezpečné hry Nebezpečné hry Keri Arthur

Další úžasné čtení v této sérii, jen mi tento díl přišel trochu slabší. Opět nechybělo napětí, nové překážky a úkoly. Je zajímavé sledovat, co se děje v jejích vztazích a otázkou je, jak se to bude dále vyvíjet. Chvíli mi bylo líto, jak se zhatila akce a ona nemohla nic dělat. Doufám, že brzy bude nějaké pokračování :)

10.09.2015 4 z 5

Smyslné zlo Smyslné zlo Keri Arthur

Pěkné čtení napsané tak, že to rychle utíká a nenudí. Pokračování také stálo za to, kde o napětí nebyla nouze.

09.09.2015 5 z 5

Polibek hříchu Polibek hříchu Keri Arthur

Super pokračování. Děj se zamotává stále víc a víc, místo aby se to začalo nějak rozmotávat. To se mi líbí, protože když člověka tahle série chytne, úplně se těší na další díly. A zároveň je stále napnutý, jak se Riley popere se všemi svými partnery a situacemi, které ji čekají.

07.09.2015 5 z 5

V podsvětí V podsvětí Katy Evans

Úžasné čtení. Přečteno jedním dechem. Neustále se něco dělo, děj měl spád, takže se nešlo u tohoto dílu nudit. Asi zatím nejlepší díl ze všech.

06.09.2015 5 z 5

Zrozená z hanby Zrozená z hanby Nora Roberts

Čtení posledního dílu se mi líbilo. Byla to už taková poslední třešinka na dortu s trochou nadpřirozena a upevňováním rodinných vztahů.

05.09.2015 4 z 5

Zrozená z ledu Zrozená z ledu Nora Roberts

Super čtení. Dle mého ještě lepší než první díl a lepší zápletky. Můžu jen doporučit.

02.09.2015 4 z 5

Sázka na vášeň Sázka na vášeň J. R. Ward (p)

Z celkového hlediska je příběh zajímavý, něčím nový, ale občas mi některé části přišli zbytečně dlouhé a nudné. Začátek knihy byl pro mě asi nejlepší, protože se tam toho dělo nejvíce.

01.09.2015 3 z 5

Zrozená z ohně Zrozená z ohně Nora Roberts

Hezký příběh, který nenudí a styl psaní je oddechový, takže z toho vznikla kniha pro odpočinek. Ovšem něco navíc by tam ještě být mohlo pro větší zážitek.

29.08.2015 3 z 5

Zůstaň se mnou Zůstaň se mnou J. Lynn (p)

Moc se mi líbilo čtení. Hodně rychle jsem to přečetla, protože je to dobře napsané a vůbec nikdy to nenudilo. Hlavně se mi na tom líbilo, že stále někde byla zmínka i o lidech z předchozích dílů. Rozhodně stojí za to tuto sérii číst :)

26.08.2015 5 z 5

Styl jí sluší Styl jí sluší Louise Bagshawe (p)

Kniha mě nezaujala natolik, jak jsem si myslela, že by mohla. Už od začátku mi byla Diana nesympatická. Ze začátku se to čtení opravdu táhlo a nepřišlo mi to ničím zajímavé, ale od poloviny se to vylepšilo a ten konec byl taky nějaký rychlý. Čekala jsem větší pozdvižení od nich.

24.08.2015 3 z 5

Za svitu měsíce Za svitu měsíce Jude Deveraux (p)

Skvěle napsaný příběh, kde na konci zjistíte, že všechno bylo trochu jinak než si mysleli ostatní o lidech dosud. Přečteno jedním dechem :)

20.08.2015 4 z 5