Layyen komentáře u knih
V prologu autor zmiňuje, že doufám že tohle nebude jeho nejlepší a nejznámější dílo kůli kerýmu si ho budou pamatovat, ale upřímně, za mě je to asi to nejlepší co napsal.. zábava, romantika, akce..
celý to prostě dává smysl, bydlení v domě z lega, vypalování srdíček od pekelné Vešky je prostě nezapomenutelný :)
Vždycky si na začátku knih z této serie řikám, že to asi nebude ono, ale po chvíli se do toho začtu a pak je to plný napětí :) zajímavý rozuzlení na konci, ale čekal jsem že na odplatu a pomstu tedy dojde..
Další kvalitní kousek s Lincolnem R a Amelii.. překvapila část s bývalým manželem Amelie.. jinak další promyšlený ač tentokráte né tolik zamotaný detektivní příběh
výborná práce, akce, akce, akce, fantasy a sex od začátku do konce
Stále drsnej nářez a solidní porce erotiky, magie a všeho co člověk k oddychu může potřebovat
málokdo píše jako kotleta, kniha má spád, není to sice žádný filosofický dílo, ale akce je všudypřítomná, prostě kniha přesně pro mě, komu se líbil první díl tak je povinnost dotáhnout to až do konce :)
nejvíc úlet knížky, celá série rozpad a většina věcí od kotlety jsou uplně mimo běžnou realitu :)
zezačátku pomalé, trochu nudné, ale pak se to začne rozjíždět velmi zajímavým směrem... moje prvotina od tohoto autora, a i přes velmi specifický způsob psaní musím říct, že to má něco do sebe..
dokonalé dílo, až konec vysvětlí co pro a jak :) celou dobu napínavé, plné zvratů, trocha romantiky, co víc si od detektivky přát :)
Fantasy běžně moc nečtu, udělal jsem výjimku, a byl jsem překvapen. Děj vtáhne, a konec překvapí.
není to ani 50 odstínů ani kniha Otrok, ale i přes lehce předvídatelný konec to není vůbec špatné. Daný "ostrov" je celkem zajímavý nápad, proč ne, manažerky a manažeři a jiné dominantní osoby se jezdí učit kázni, pokoře a rozdávání potěšení :)
Na dané téma bez ostychu, bez zábran. Co více si přát. V reálu to i takhle může dopadnout když sub důvěřuje nezkušené domině. Někdy vtipné, a naopak někdy celkem děsivé.
velmi dobré, a značně rozdílné od ostatních Keplerovek, téma posrmtného světa je tu netuctově zpracované. Od začátku do konce napínavé, doporučuji všem.
totální úlet, úchylnost 110%, občas to dává celkem smysl ale jinak uplně mimo realitu :)
dost slušná oddychovka, pobaví, člověk si při četbě odpočine :)
absolutně čtivý, zaujme, pobaví, vůbec by mě nenapadlo že někdo napíše něco ve stylu rozpadu EU a jaderné války v Čechách
zmatené, moc postav, ač mi zpravidla severské detektivky velmi sedí, tak toto je velké zklamání
Zajímavé čtení, ke knihám jsem se dostal na základě seriálu o leteckých nehodách na technetu.. jen jsem se utvrdil v tom že lítání letadlem není zrovna bezpečné, ač statisticky to tak vychází.. :)