Le Chat komentáře u knih
Podařený tudorovský román, stejně jako autorčina další díla. Uděluji 5 hvězdiček.
Opravdu krásná kniha, plná zajímavých myšlenek. K řadě z nich se určitě budu vracet. Proto uděluji 5 hvězdiček.
Za mne jednoznačně nejslabší díl série (zejména první třetina knihy). Nakonec uděluji 4 hvězdičky.
Jsem opravdu NADŠENÁ! Líbil se mi i první díl série Brněnské nevěstky, ale Ženy na pranýři jsou ještě LEPŠÍ. Doporučuji, v duchu uděluji rovnou 10 hvězdiček a hned se pustím do Jeptišky pro markraběte. A určitě si přečtu i Brněnské Židovky. ;-)
Mně se tato romantická oddechovka opravdu líbila. Sophie mi byla sympatická, přála jsem jí, aby našla toho pravého. Tuto pohádku pro dospělé si určitě ráda časem přečtu znovu. Uděluji 5 hvězdiček.
Tak tato dvojice detektivek si podle mne zaslouží poctivé 4 hvězdičky. Určitě jsem se s Julesem Maigretem nesetkala naposledy.
Tak tato australská romantická sága si moje srdce nezískala. Nakonec uděluji 3 hvězdičky, ke knize se rozhodně vracet nebudu.
Opravdu zajímavá a čtivá kniha, která si podle mne 5 hvězdiček zaslouží. Jsem ráda, že jsem si ji přečetla.
K převažujícím vysokým hodnocením se nepřidám, víc než 3 hvězdičky si podle mne tato romance nezaslouží. Případné pokračování rozhodně číst nebudu.
Moje třetí setkání s autorkou. :-) Příjemné, milé, oddechové čtení, které jsem si opravdu užila a doporučuji! Kouzlo Itálie knize vysloužilo plný počet hvězdiček.
Nakonec knihu hodnotím 4 hvězdičkami. Gala mi byla kapitolu od kapitoly nesympatičtější, kamarádky by z nás rozhodně nebyly… Přesto četby nelituji, rozšířila jsem si obzory. Vracet se k této knize ale určitě nebudu.
Opravdu milá, příjemná a čtivá kniha. Autorka dokázala z kouzla Itálie a italské gastronomie vytěžit maximum. Hodnotím 5 hvězdičkami, určitě se ke knize v budoucnu ráda vrátím. Doporučuji a už se těším na Vůni španělských třešní!
Opravdu krásně udělaná fotokniha, plná skutečně povedených fotografií a také informací “ze zákulisí”. Když se k tomu ještě přidá skutečnost, že tato kniha podporuje dobrou věc, nemám co vytknout a klidně bych dala i 20 hvězdiček. :-) Doporučuji každému, kdo má zvířata rád.
Ano, Mansfieldské panství není autorčino nejlepší dílo. Přesto si myslím, že si kniha 4 hvězdičky zaslouží. Fanny jsem přála, aby se dočkala svého “happy endu”.
Oddechové, romantické, milé, stejně jako ostatní díly série. Uděluji 5 hvězdiček a doporučuji.
Příjemné letní čtení, kterému hodně prospívá prostředí Egypta. Právě za Egypt a to, že je kniha opravdu čtivá, přidávám čtvrtou hvězdičku.
Historické romány Oldřišky Ciprové mám ráda a tento se podle mne opravdu povedl, takže hodnotím 5 hvězdičkami. Řadím ho hned za Princeznu Veronskou, tu považuji za autorčinu nejlepší knihu.
Zajímavá kniha, i když k tomu nejlepšímu, co jsem od Metafory četla, nepatří. Přesto uděluji 4 hvězdičky, myslím, že si je příběh Jeanne zaslouží.
Mimořádně čtivá kniha, rozhodně nezklamala, právě naopak. :-)