Le Chat komentáře u knih
Platí to, co jsem napsala u Nesnesitelné lehkosti bytí. Nad knihami Milana Kundery a myšlenkami, které v nich čtenáři najdou, STOJÍ ZA TO SE ZAMYSLET. Proto uděluji 5 hvězdiček.
Opravdu milé, příjemné, romantické. K tomu trochu kouzelné Paříže a o 5 hvězdičkách je rozhodnuto. :-) Tuto pohádku pro dospělé jsem si skutečně užila a už se těším, až se s autorkou vydám na Island.
Agatha Christie a slečna Marplová jsou sázka na jistotu, což se mi opět potvrdilo. Rozhodně doporučuji!
Sedmý a bohužel definitivně poslední případ podrychtáře Václava si podle mne rozhodně zaslouží 5 hvězdiček. Doporučuji všem, kterým se líbily předchozí díly.
Tak toto setkání s podrychtářem Václavem a magistrem Šebkem bylo jiné, což ale rozhodně neznamená, že by se mi kniha nelíbila. Právě naopak. Uděluji 5 hvězdiček, doporučuji a hned se pustím do Pouti oběšenců. ;-)
Romantika v historickém hávu, které s čistým svědomím uděluji 4 hvězdičky. Hana Whitton ale rozhodně napsala i lepší knihy.
Jsem opravdu ráda, že jsem Pavlu Hrdličkovi, podrychtáři Václavovi a magistru Šebkovi dala ještě jednu šanci. Tato historická detektivka se podle mne opravdu povedla, proto uděluji 5 hvězdiček. A hned se pustím do Žebrákovy pomsty. ;-)
Tak tato historická detektivka se podle mne opravdu povedla, navíc se odehrává v Brně, které mám ráda. Uděluji 5 hvězdiček a už se těším na Ženy na pranýři.
Za mne opravdu povedená historická detektivka od mé oblíbené autorky. Také já jsem knížku málem přečetla “na jeden zátah”. Uděluji 5 hvězdiček a budu se těšit na autorčinu příští knížku.
Za mne jednoznačně nejméně povedený román Jane Austen. Víc než 3 hvězdičky bohužel udělit nemůžu. Emma mne zklamala.
(SPOILER) Začnu tím, že mám dvě kočky. Naštěstí jsou oba moji chlupáčci doma v teple… Rembrandtovi i Anně jsem fandila, aby se znovu našli. Za krásný konec nakonec přidávám pátou hvězdičku, i když kniha rozhodně není pro každého a místy je opravdu smutná. Za nejkrásnější kočičí příběh bych ji rozhodně neoznačila.
Pro případy Oldřicha z Chlumu mám slabost a tuto novinku jsem si užila, i když k těm úplně nejlepším případům královského prokurátora ji neřadím. Přesto mi tato detektivka opravdu zpříjemnila první říjnový víkend, proto uděluji i 5. hvězdičku. Panoš Ota se tentokrát jako vyšetřovatel skutečně vyznamenal!
Agatha Christie detektivky PROSTĚ UMĚLA!!! Případ, do kterého se pustili Bobby a Frankie, to jenom potvrzuje. Vůbec mi nevadilo, že se vyšetřování neujal ani monsieur Hercule Poirot, ani slečna Jane Marplová. Detektivku považuji za povedenou a rozhodně DOPORUČUJI. :-) Určitě se ráda podívám i na filmové zpracování.
Kdybych tuto knihu měla popsat jediným slovem, bylo by to ORIGINÁLNÍ. Navíc je opravdu čtivá, proto autorčině prvotině uděluji 5 hvězdiček.
Za mne jedna z TOP3 "Poirotovek". Tuto opravdu povedenou detektivku rozhodně doporučuji!
Hercule Poirot se opět vyznamenal a já uděluji 5 hvězdiček. Agatha Christie detektivky opravdu uměla! :-)
Nejnovější případ Jiřího Adama z Dobronína jsem si užila, za mne se autorovi rozhodně povedl. Uděluji 5 hvězdiček a budu se těšit na příští díl.
Historické romány Jaroslavy Černé rozhodně nejsou obyčejná “červená knihovna” a tato novinka to potvrzuje. Je strašné, kolik zla může napáchat jediný člověk…
Zajímavé čtení, jsem ráda, že jsem se ke knize dostala. Oceňuji otevřenost paní doktorky.
Úžasná kniha, nemohla jsem se odtrhnout. Za mne jasných 5 hvězdiček, dala bych 6, kdyby to bylo možné. Ann, Miriam i Heather mi byly sympatické a navíc mi román zase trochu rozšířil obzory.