lee5747 komentáře u knih
Za mě super, knížka docela čtivá, příběh pro mě dost zajímavý, plný zvratů. Konec byl pro mě velkým překvapením, což hodnotím velmi kladně.
Příběh mi přišel zajímavý, sem tam jsem se ve skocích v čase ztrácela, ale vždy jsem se dokázala zpět zorientovat. Jediné co mi dojem z knížky kazí je můj pocit, že konec téhle knížky byl dost rychlý.
Za mě je super ta propletenost, která mě moc baví, ale oproti Bábovkám mě to nadchlo trochu méně. Postavy mi nepřirostli tak k srdci a jako detektivka mi knížka už vůbec nepřišla.
Za mě super, neměla jsem žádné očekávání. Autorka píše zajímavě, lehce mě vrhne do děje a rychle se její dílo četlo. Moc se mi líbí ta propletenost, se kterou jsem se ještě v takové míře nesetkala.
Dost mě tato knížka překvapila, ale nemile. Na můj vkus mnoho různých kombinací, ve kterých se člověk ve výsledku ztrácí a konec byl takový nic neříkající.
Asi nejlepší díl z této triologie. Super čtení, jen konec mě dostal, nečekal jsem ho takový, takže dojmy z knížky zpracovávám ještě teď. Určitě můžu jedině doporučit :)
Za mě super, lepší než předchozí díl. Čtivé a napínavé.
Hodně zajímavé prostředí, pro mě ze začátku knížky trošku nuda, ale od půlky už mě bavila mnohem víc. Co bych vytkla je to, že se dost věcí často opakuje, ale jinak je to klasický styl Kotlety.
Úžasná, emotivní knížka. Rozhodně doporučuji, čte se sama a je nejen pro pejskaře.
Úžasná knížka, skvěle a rychle se čte, takže pro mě ideální na cestování. Autor píše pěkným stylem, postavy si dokáži lehce vybavit a lehce se do nich vcítit. Určitě doporučuji a někdy si přečtu i další autorovi díla.
Od knížky jsem nic nečekala, asi proto mě tak zaujala. Dokázala jsem se do hlavních hrdinů rychlé a hluboko vcítit. Rozhodně stojí za přečtení.
Tak nevím, čekala jsem asi něco jiného. Knížka mě nebavila, nutila jsem se do čtení, nakonec jsem to vzdala. Ještě tomuto autorovi ale zkusím dát šanci s jinou knížkou.
Příjemné čtení. Miluju zasazení do českého prostředí. Oproti prvnímu dílu, mi ale přijde že tohle není taková pecka. Tenhle díl na můj vkus byl až moc svižný, přišlo mi to všechno strašně hrrr. Co mi ještě vadí, jak moc podobné je to vlastně se serií Bratrstva, jen jiné postavy a trochu prostředí, jinak vesměs to samé. Ale časem se ke knížce třeba i vrátím.
Mám ráda Kotletu, takže pro mě příjemná akční a svěží oddechovka, ikdyž pro mě byla jeho série Bratrstvo o něco lepší. :)
Za mě docela zklamání, podle různých ohlasů, jsem čekala že to bude pecka a na mě to nějak nezapůsobilo. Do hlavního hrdiny jsem se pořádně nedokázala vžít, přišel mi chvílemi jako velký pako. Přišlo mi že většinu knihy se nic moc neděje, pro mě dost utahaný děj. Ale autorovi někdy v budoucnu ještě zkusím dát šanci s jinou knížkou.
Do této knížky jsem se rychle začetla, moc mě bavila. Příjemné hlavní postavy, do kterých se dá snadno vžít, jsou skvělé. Rozhodně doporučuji a chystám se na další autorovi díla.
Líbí se mi styl psaní autorky. Kniha se četla skoro sama, jedním dechem. Konec byl pro mě dost překvapivý, což je za mě velké plus. Můžu ji doporučit všem milovníkům thrilleru a těším se na další dílo. :)
Tenhle titul mě naprosto dostal, úžasně mě překvapil. B. A. Paris skvěle píše, příběh jsem četla jedním dechem a měla jsem ji za den a půl přečtenou, protože jsem se od ní těžko odtrhávala. Při čtení mi po zádech běhal mráz, ale ani to mě neodradilo. Konec byl úžasný, i když možná až moc useknutý, ale nevadí.
Nic jsem od knížky neočekávala, sáhla jsem po ní v knihovně náhodou, ale byla příjemným překvapením. Rychle jsem se vžila do světa vyvolených a přebytečných, jen mě zklamal konec, ale sto lidí, sto chutí.
Z knihy jsem nadšená, zajímavý nápad. Postava hlavního hrdiny mi přirostla hodně rychle k srdci, i když v průběhu děje, jsou pasáže, kde je jasné, jak to dopadne.
Myslím, že každý z nás by si měl z této knížky odnést ponaučení toho, co se může v budoucnu stát.