Lee7 Lee7 komentáře u knih

Nevděčný Nevděčný Penelope Ward

Bavila jsem se, příběh a děda, jeho rady do života. :) Nepochopila jsem, proč se stále zaobírali minulostí, místo hledění vpřed. Knížka není špatná a jestli není po čem sáhnout, proč ne.

22.03.2024 3 z 5

Sandy Sandy Melanie Moreland

Krásné zakončení celé série. Moc se mi líbil jejich příběh, útrapy a ano něco, co se hold v životě stává.

24.02.2024 4 z 5

Svatba o Vánocích Svatba o Vánocích Melanie Moreland

Chyběli mi, jejich šarvátky a super vtipy. Už se těším na sourozence, hezky poukázáno.

18.12.2023 4 z 5

Rozbití andělé Rozbití andělé Graham Masterton

Druhý díl byl pro mě slabší než první. Přesto se mi líbí, že nás autor udržuje v napětí a odhaluje nepoznané útrapy, které se řešili v Irsku.. Katie mi je až líto, nemá vůbec nic jednoduché. Jestli se chytnete stylu psaní spisovatele, můžu jen doporučit číst další díl.

21.09.2023 4 z 5

Anti-přítel Anti-přítel Penelope Ward

Paní sousedka přes dveře byla vtipná. Bavila jsem se a líbil se mi příběh se zajímavou tématikou.

13.07.2023 3 z 5

Bouřlivá noc Bouřlivá noc Elle Kennedy

Všechny díly série jsou rychlé pohodové čtení. Asi nejvíc vtipné, hlavně akce sejdeme se v baru :D tady bylo více dramatické v rodině, přesto náboj vášně zůstal.

14.06.2023 4 z 5

Skandální noc Skandální noc Elle Kennedy

Milá rychlovka na pár hodin. Na Reeda jsem se těšila, už v prvním díle byly jasné náznaky a on a Darcy jsou suprový pár.

14.06.2023 4 z 5

Hříšná noc Hříšná noc Elle Kennedy

Bavila jsem se, příběh plynulý a rychle skončil. Spíš takové jednorázové počteníčko do postele. A mě zaujal spíše na jiný "pár". super oddechovka

11.06.2023 3 z 5

Hříšně bohatý Hříšně bohatý Meghan March

Možná jsem měla příliš velká očekávání, příběh a první díl pěkný.. četlo se samo. Ale na jinou trilogii autorky mi přišlo, že má menší šmrnc a příliš hloubku deprese.. uvidíme

23.05.2023 3 z 5

Pozvánka Pozvánka Vi Keeland

Popravdě s jinými knihami od autorky jsem musela dát o hvězdičku méně. Příběh pěkný, zajímavá zápletka, ale nemohla jsem se prokousat na konec. Možná jen mám těžké období

16.04.2023 3 z 5

Říše neřesti Říše neřesti Meghan March

Pěkné zakončení příběhu, poslední díl byl pěkná třešnička na dortu :)

07.02.2023 4 z 5

Milenec lady Chatterleyové Milenec lady Chatterleyové David Herbert Lawrence

nečte se snadno a velmi zajímavé zpracování.. příběh se mi líbil

11.12.2022 3 z 5

Odhalený milenec Odhalený milenec J. R. Ward (p)

Kniha byla jiná než ostatní, musela jsem se trochu orientovat. Na mě moc různých dějových linek hlavních postav.. co detektivka? Náš Anděl? Budou v dalším.. těším se, Devina je ukázána v jiném světle. A pokud jste dočetli díly až sem.. nejde je nemít v lásce :)

26.10.2022 4 z 5

Stánek s polibky Stánek s polibky Beth Reekles

Líbil se mi film, tak jsem šla do knihy, mám je radši. A líbila se mi, nezklamala.

06.08.2022 4 z 5

Božské začátky Božské začátky Christina Lauren

Konečně jsme dorazili do konce, brala bych rozšíření ostatních a jsem ráda, že mám dočteno další povídku bych nebrala, styl mi nesedl nejvíc. Ale konec mě zajímal, jak dopadne jejich šílené až na věky :)

02.08.2022 3 z 5

Království hříchu Království hříchu Meghan March

Poslední díl, pěkné zakončení.. musím říct, že si určitě přečtu kolegyni, už jsem si zvykla na žargon spisovatelky a dominanci chování. Hezké početní..

30.07.2022 4 z 5

Vzdorující královna Vzdorující královna Meghan March

Dobře, druhé dějství za mnou, opravdu se čte sama a zvykla jsem si na styl. Pro mě zajímavější, ukázka z pohledu obou hlavních hrdinů. A trošku více vtipu, i když v tomto drsném světě toho moc nečekejte..

29.07.2022 4 z 5

Šakal Šakal J. R. Ward (p)

Pokud jste oblíbenci Ward, kniha nezklame. Čekala jsem, co v ní bude.. a doufám, že nám z říše bude ukázáno trochu víc.. zabrousili jsme lehce do minulosti stoletích.. A pěkný konec jako vždy.. byla kratší a lehčí než bratrstvo. Zaujal mě vlkodlak.. uvidíme, co bude v dalším díle

23.12.2021 4 z 5

Hříšné dopisy Hříšné dopisy Vi Keeland

Jejich příběhy mám ráda. Skvěle spolu pracují a i když konec knihy byl v některých ohledech zajímavě zakončený. Život je prostě takový. Asi přečtu další příběh nebo dáme prostor detektivnímu oddechu od sladkého :)

14.10.2021 4 z 5

Ledový dech Ledový dech Diana Gabaldon

Jejich příběhy prostě zbožňuji..

15.08.2021 4 z 5