Lee7

Bavila jsem se, příběh a děda, jeho rady do života. :) Nepochopila jsem, proč se stále zaobírali minulostí, místo hledění vpřed. Knížka není špatná a jestli není po čem sáhnout, proč ne.

Krásné zakončení celé série. Moc se mi líbil jejich příběh, útrapy a ano něco, co se hold v životě stává.

Chyběli mi, jejich šarvátky a super vtipy. Už se těším na sourozence, hezky poukázáno.

Druhý díl byl pro mě slabší než první. Přesto se mi líbí, že nás autor udržuje v napětí a odhaluje nepoznané útrapy, které se řešili v Irsku.. Katie mi je až líto, nemá vůbec nic jednoduché. Jestli se chytnete stylu psaní spisovatele, můžu jen doporučit číst další díl.

Paní sousedka přes dveře byla vtipná. Bavila jsem se a líbil se mi příběh se zajímavou tématikou.

Všechny díly série jsou rychlé pohodové čtení. Asi nejvíc vtipné, hlavně akce sejdeme se v baru :D tady bylo více dramatické v rodině, přesto náboj vášně zůstal.

Milá rychlovka na pár hodin. Na Reeda jsem se těšila, už v prvním díle byly jasné náznaky a on a Darcy jsou suprový pár.

Bavila jsem se, příběh plynulý a rychle skončil. Spíš takové jednorázové počteníčko do postele. A mě zaujal spíše na jiný "pár". super oddechovka

Možná jsem měla příliš velká očekávání, příběh a první díl pěkný.. četlo se samo. Ale na jinou trilogii autorky mi přišlo, že má menší šmrnc a příliš hloubku deprese.. uvidíme

Popravdě s jinými knihami od autorky jsem musela dát o hvězdičku méně. Příběh pěkný, zajímavá zápletka, ale nemohla jsem se prokousat na konec. Možná jen mám těžké období

Pěkné zakončení příběhu, poslední díl byl pěkná třešnička na dortu :)

nečte se snadno a velmi zajímavé zpracování.. příběh se mi líbil

Kniha byla jiná než ostatní, musela jsem se trochu orientovat. Na mě moc různých dějových linek hlavních postav.. co detektivka? Náš Anděl? Budou v dalším.. těším se, Devina je ukázána v jiném světle. A pokud jste dočetli díly až sem.. nejde je nemít v lásce :)

Líbil se mi film, tak jsem šla do knihy, mám je radši. A líbila se mi, nezklamala.

Konečně jsme dorazili do konce, brala bych rozšíření ostatních a jsem ráda, že mám dočteno další povídku bych nebrala, styl mi nesedl nejvíc. Ale konec mě zajímal, jak dopadne jejich šílené až na věky :)

Poslední díl, pěkné zakončení.. musím říct, že si určitě přečtu kolegyni, už jsem si zvykla na žargon spisovatelky a dominanci chování. Hezké početní..

Dobře, druhé dějství za mnou, opravdu se čte sama a zvykla jsem si na styl. Pro mě zajímavější, ukázka z pohledu obou hlavních hrdinů. A trošku více vtipu, i když v tomto drsném světě toho moc nečekejte..

Pokud jste oblíbenci Ward, kniha nezklame. Čekala jsem, co v ní bude.. a doufám, že nám z říše bude ukázáno trochu víc.. zabrousili jsme lehce do minulosti stoletích.. A pěkný konec jako vždy.. byla kratší a lehčí než bratrstvo. Zaujal mě vlkodlak.. uvidíme, co bude v dalším díle

Jejich příběhy mám ráda. Skvěle spolu pracují a i když konec knihy byl v některých ohledech zajímavě zakončený. Život je prostě takový. Asi přečtu další příběh nebo dáme prostor detektivnímu oddechu od sladkého :)