Lee7 Lee7 komentáře u knih

Nezdolná vášeň Nezdolná vášeň Susan Johnson

Líbilo se mi, takový jednodušší příběh. Rychle nabyl a pozbyl.. nebylo nic pořádně řečeno vyjádřeno a konec

30.05.2019 3 z 5

Vábivý jako hřích Vábivý jako hřích Susan Johnson

Vtipné a rychle přečteno :)

28.05.2019 4 z 5

Pouto Pouto Anna Todd

Poslední knihy ze série byly dobré, vážně jak se všechno zvládly, uvědomit svůj život a konec trochu přitažený za vlasy ale budiž :)

23.05.2019 4 z 5

Přiznání Přiznání Anna Todd

Pořád dokola a dokolečka.. jednou nahoře a jednou dole.. snad nejlepší byl závěr druhého dílu.. no už z principu mě zajímá třetí díl, doufám, že se polepší

12.05.2019 3 z 5

Zběsilost krve Zběsilost krve J. R. Ward (p)

Jsem spokojená, na díl jsem dlouho čekala a užila jsem si ho. Peyton s Novo je pěkný pár a vtipné hlašky žeru xD
Druhá linie postav, jo mají u mě plus protože kluci zažili zajímavé období.. doufám že další díl nebude za dlouho

20.04.2019 5 z 5

Propusť mě Propusť mě Julie Kenner

No jsem ráda že mám sérii za sebou.. žel zbytečně dlouhé a opakující se.. nakonec závěr a tečka..

29.03.2019 3 z 5

Pokoř mě Pokoř mě Julie Kenner

Není špatná, jen se dle mého zbytečně natahuje a pořád tají něco, co je jasné.. ráda bych měla spád a konec.. její "ach" mi už hlava nebere :D

21.03.2019 3 z 5

Odhal mě Odhal mě Julie Kenner

Zajímavá a čekám, co se z děje ukáže.. doufám, že náboj zůstane :)

21.03.2019 3 z 5

Čest ničemy Čest ničemy Christi Caldwell

Historické romance mě baví, knížka byla vtipná na správných místech a děj nebyl zanedbaný a nudný. Hlavní hrdinka nebyla jen nudná nicka a to se mi líbilo.

04.02.2019 4 z 5

Zatmění Zatmění Winston Graham

No co čekat.. pořád napínavé, pořád něco silného... mám je v oblibě a čekám, co se stane dál

12.11.2018 4 z 5

Kumánska princezná Kumánska princezná Jana Pronská

Děj pěkný, ale není to můj žánr.

12.11.2018 3 z 5

Nesmírný Nesmírný Jussi Adler-Olsen

Nj prostě příběhy jsou příběhy a nejméně do půlky jsem nevěděla, kdo je vrah. Pěkné jako vždy :)

10.10.2018 4 z 5

Hříšný lord Julian Hříšný lord Julian Hannah Howell

Knížka pěkná a vtipná :) lehká oddechovka.. čekala jsem trochu větší hloubku..nevadí jsem zvědavá co bude v dalším díle.

16.09.2018 3 z 5

Návštěvnice Návštěvnice Amanda Stevens

Stále pěkné a čtivé. Čekám na další díl. Přečtení mám spíše mnoho otázek než odpovědí.

12.09.2018 3 z 5

Okřídlená duše Okřídlená duše Amanda Stevens

Na spisovatelku jsem narazila náhodou a příběhy s trochou mysteriozity jsou pro mne zajímavé. Příběh se četl pěkně a zanechal ve mě nádech tajemna, které se snad zas trochu ukáže v dalším díle. Jen škoda, že rozluštění záhady bylo tak rychlé a ukončené..

09.09.2018 4 z 5

Zrzka se odhaluje Zrzka se odhaluje Alice Clayton

Pěkné zakončení série. Trochu růžové a něco se opakovalo, ale bavila jsem se.

15.06.2018 4 z 5

Sexy farmář Sexy farmář Alice Clayton

Kniha byla vtipná se zajímavými recepty. Ale na můj vkus pěkně střeštěná.. Roxie mi a její rys chování mi přišel dost puberťácký.. škoda že se děj a některé scény opakovaly. Ale jinak jsem si knihu užila. Vypadá, že budeme mít další zajímavou sérii..

10.05.2018 4 z 5

Tajemný ženich Tajemný ženich Karen Ranney

Hezké čtení se zajímavým příběhem o dvou lidech co k sobě hledají cestu. Z trilogie se mi líbila nejvíce.

11.04.2018 4 z 5

Ledová královna Ledová královna Karen Ranney

Knížka čtivá, zajímavý příběh a dobrá zápletla. Sice bylo jasné, kdo za co může a co kdo provedl. Ale jinak jsem byla spokojená. Přečteno za jeden večer.

08.04.2018 3 z 5

Palác lží Palác lží Erin Watt

Přečteno za jeden večer. U série zůstaly vtipné hlášky až do konce. Vyústění sice bylo jasné, ale nevadilo mi to. Knihy se mi líbily a stály za to.

04.04.2018 4 z 5