Lemurka komentáře u knih
Knihu jsem nedočetla, nějak mi nesedl styl psaní, nemohla jsem se začíst.
Zhruba po 50 stranách jsem knihu odložila, vůbec mě nezaujala. Za mě nuda a ani mi nesedl autorův styl psaní, Nevím, zda sáhnu ještě po nějaké jeho jiné.
Téma zajímavé. Kniha se mi nelíbila tak jako předchozí, začátek se dost táhnul než se začalo něco dít...
Začátek vypadal slibně, pak mě to už začalo nudit a nedočetla.
Přečetla jsem skoro 300 stránek, pak jsem knihu odložila. Nelíbila se mi proměna Centaine, plná nenávisti a pomsty, kde se honila jen za mamonem. A to mě nebavilo číst.
Dočetla jsem asi do půlky, pak mě kniha už přestala bavit. Až moc postav a popisy války.
Příjemná oddychovka, místy vtipná. Kniha, která neurazí ani nenadchne.
Třetí a nejslabší kniha od autorky. Sice čtivá, ale pak už to zklouzávalo k nudě, jak se osudy žen vyvíjely vícemeně podobně. Nejhorší byla Grace, chovala se jak puberťačka a ne jako dospělá žena. Celkově všechny ženy působily příliš zapškle.
Souhlas s Terez16.
Číst se to sice dalo, ale samotný příběh nic moc. I mě udivuje, že seznam vyvolal takové pozdvižení.
Nestojí za přečtění. Už od začátku víte, jak to vše dopadne. V podstatě celou knihu se nic neděje, hodně myšlenek se opakuje, žádný napětí či spád. No ještě že byla tak krátká.
Začátek knihy vypadal slibně, pak to začlo být hrozně roztahané až nudné, že jsem začala přeskakovat a nakonec knihu v půlce odložila.
Neurazí, nenadchne, nicméně čte se hezky.Další díl si určitě přečtu, bude-li.
Na této knize je nejzajímavější prostředí, kde se děj odehrává, a popis ze života beduínů. Příběh a chování hlavních postav mi spíš vadil, jak se furt chtěli/nechtěli, hlavně ke konci to bylo až trapné. Jako romantickou oddechovku pro nenáročné čtenáře můžu doporučit.
Dlouhá cesta až moc stručně napsaná, moc mi nesedl styl psaní. Čekala jsem trochu něco jiného, možná víc emocí, osobní zážitky, vykreslení krajiny ... Víc se to blížilo popisu a faktům.
Knihu mi doporučila švagrová, které se líbila. Mě naopak vůbec nezaujala a nebavila, nedočteno.
Knihu jsem si náhodně půjčila v knihovně, líbila se mi obálka a zaujal popis. Nebyla jsem zklamána (i přes nízké hodnocení). Kniha čtivá, zajímavý příběh zasazený do africké krajiny, nechybělo dobrodružství a šťastný konec.
Já jsem skončila v půlce knihy, nemastný neslaný popis děje, už mě to nebavilo a ani nezajímalo, jak to celé dopadne ...
Souhlas s LaPetja. Začátek sice vypádá slibně a je to čtivé, od poloviny nuda, některá místa už jsem přeskakovala ...