Lemurka komentáře u knih
Je to čtivě psáno. Bohužel ani jedna postava mi nebyla sympatická. S matkou, která kariéru staví nad vlastní děti, jsem cítit nemohla (tenhle typ matek nikdy nepochopím), a za to, že by nakonec odpustila muži bych jí nejradši dala pár facek. Také opakování situací z jiného pohledu osoby bylo až zbytečné, jak píše "levánoha". Konec odfláknutý.
Ze začátku trochu zmatek v příbuzenských vztazích, pak se příběh rozeběhl a pěkně se to četlo.
Na tak krátkou knihu příliš dlouhý a nezáživný rozjezd. Za mě jedna ze slabších od autora.
Velmi čtivá, napínavá kniha z krásného prostředí, od které jsem se nemohla odtrhnout.
Těžký to život žen a dětí muslimských mužů. Ti mají potřebu si dokazovat svoji moc nad nimi. Pár knih na toto téma jsem už přečetla a u všech to tak bylo.
Na knize se mi nejvíce líbilo prostředí-zima, led, sníh, samota ostrova ... Samotný příběh nebyl špatný, druhá půlka už se trochu táhla. Je to něco jiného než jsem doposud četla. Moc hezká grafika knihy.
Tohle nebyl šálek mého čaje. Přečetla jsem přes 100 stránek, které mě nechytly, nevtáhly do děje... Skákání v čase mi přišlo chaotické. Tak jsem jedna z mála, která z knihy není nadšená.
Krásná, dojemná, odpočinková kniha, u které mi na konci ukápka slza.
Až na posledních asi 30 stránek se celou knihu více méně nic nedělo. Oddychové čtení pro nenáročné čtenáře.
Příjemné odpočinkové čtení, jednu hvězdu seberu za přípomný čas, který mi vadí.
Určitě si od autorky ještě něco přečtu.
Kniha se mi nelíbila (nedočtěno), film ano (většinou to bývá naopak)
Knihu jsem po první kapitole odložila, neseděl mi styl psaní, nešlo se začíst...
Hezký příběh, nicméně příliš natahovaný, místy nudný, linie příbuzných zbytečné-nebavili mě číst. Konec knihu trochu vylepšil, ale za mě to je průměr. Autor má lepší knihy.
Námět zajímavý, konec šokující, čtivé. Nicméně tuto knihu bych zařadila mezi ty slabší od autorky.
Mě se kniha zrovna nelíbila (sice čtivá jako vždy, celkem zdlouhavá, a ten konec mi nesedl), jsou mnohem lepší od této autorky.
Napínavé od začátku do konce. Neuvěřitelné, jak to v jiných zemích funguje... S ženami se tu zachází jako s kusem hadru.
Pro mě byl nejsilnější moment samotný útěk, riskovali život, měli ohromné štěstí, že to zvládli a přežili. ještě ted mi z toho běhá mráz po zádech.
Po prologu jsem přemýšlela, jestli vůbec budu číst dál... Brutální vraždy mi k autorce neseděli, rozhodně má lepší knihy, ikdyž tato se četla taky dobře.