Lemurka Lemurka komentáře u knih

Zpěv Maora Zpěv Maora Emma Temple

Moc příjemné čtení. Tanec Maora se mi líbil o trošku více.

27.01.2018 4 z 5

Kdo miluje nejvíc Kdo miluje nejvíc Tess Stimson

Je to čtivě psáno. Bohužel ani jedna postava mi nebyla sympatická. S matkou, která kariéru staví nad vlastní děti, jsem cítit nemohla (tenhle typ matek nikdy nepochopím), a za to, že by nakonec odpustila muži bych jí nejradši dala pár facek. Také opakování situací z jiného pohledu osoby bylo až zbytečné, jak píše "levánoha". Konec odfláknutý.

01.01.2018 2 z 5

Maorská princezna Maorská princezna Laura Walden

Ze začátku trochu zmatek v příbuzenských vztazích, pak se příběh rozeběhl a pěkně se to četlo.

29.12.2017 4 z 5

Provence jako sen Provence jako sen Lenka Horňáková-Civade

Nemohla jsem se začíst, kniha mi nesedla.

18.12.2017 1 z 5

Nezapomenutelná cesta Nezapomenutelná cesta Nicholas Sparks

Na tak krátkou knihu příliš dlouhý a nezáživný rozjezd. Za mě jedna ze slabších od autora.

18.12.2017 2 z 5

Tanec Maora Tanec Maora Emma Temple

Velmi čtivá, napínavá kniha z krásného prostředí, od které jsem se nemohla odtrhnout.

11.11.2017 5 z 5

Bez matky ne! Bez matky ne! Meral Al-Mer

Těžký to život žen a dětí muslimských mužů. Ti mají potřebu si dokazovat svoji moc nad nimi. Pár knih na toto téma jsem už přečetla a u všech to tak bylo.

09.11.2017 3 z 5

Italské boty Italské boty Henning Mankell

Na knize se mi nejvíce líbilo prostředí-zima, led, sníh, samota ostrova ... Samotný příběh nebyl špatný, druhá půlka už se trochu táhla. Je to něco jiného než jsem doposud četla. Moc hezká grafika knihy.

23.10.2017 4 z 5

Já, Poutník Já, Poutník Terry Hayes

Tohle nebyl šálek mého čaje. Přečetla jsem přes 100 stránek, které mě nechytly, nevtáhly do děje... Skákání v čase mi přišlo chaotické. Tak jsem jedna z mála, která z knihy není nadšená.

19.10.2017 1 z 5

Jeden plus jeden Jeden plus jeden Jojo Moyes

Krásná, dojemná, odpočinková kniha, u které mi na konci ukápka slza.

10.10.2017 5 z 5

Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Až na posledních asi 30 stránek se celou knihu více méně nic nedělo. Oddychové čtení pro nenáročné čtenáře.

26.09.2017 2 z 5

Manželka, která utekla Manželka, která utekla Tess Stimson

Příjemné odpočinkové čtení, jednu hvězdu seberu za přípomný čas, který mi vadí.
Určitě si od autorky ještě něco přečtu.

08.08.2017 4 z 5

Deník Bridget Jonesové Deník Bridget Jonesové Helen Fielding

Kniha se mi nelíbila (nedočtěno), film ano (většinou to bývá naopak)

03.08.2017 1 z 5

Lazarovy ženy Lazarovy ženy Marina Lvovna Stěpnova

Knihu jsem po první kapitole odložila, neseděl mi styl psaní, nešlo se začíst...

02.08.2017 1 z 5

Neúplná mozaika Neúplná mozaika Joy Fielding

Má oblíbená autorka nezklamala, kniha se četla dobře.

26.07.2017 4 z 5

To nejlepší z nás To nejlepší z nás Nicholas Sparks

Hezký příběh, nicméně příliš natahovaný, místy nudný, linie příbuzných zbytečné-nebavili mě číst. Konec knihu trochu vylepšil, ale za mě to je průměr. Autor má lepší knihy.

06.06.2017 3 z 5

Nebezpečná zóna Nebezpečná zóna Joy Fielding

Námět zajímavý, konec šokující, čtivé. Nicméně tuto knihu bych zařadila mezi ty slabší od autorky.

12.05.2017 3 z 5

Ztracená Ztracená Joy Fielding

Mě se kniha zrovna nelíbila (sice čtivá jako vždy, celkem zdlouhavá, a ten konec mi nesedl), jsou mnohem lepší od této autorky.

20.04.2017 3 z 5

Bez dcerky neodejdu Bez dcerky neodejdu Betty Mahmoody

Napínavé od začátku do konce. Neuvěřitelné, jak to v jiných zemích funguje... S ženami se tu zachází jako s kusem hadru.
Pro mě byl nejsilnější moment samotný útěk, riskovali život, měli ohromné štěstí, že to zvládli a přežili. ještě ted mi z toho běhá mráz po zádech.

23.03.2017 5 z 5

Potok stínů Potok stínů Joy Fielding

Po prologu jsem přemýšlela, jestli vůbec budu číst dál... Brutální vraždy mi k autorce neseděli, rozhodně má lepší knihy, ikdyž tato se četla taky dobře.

08.03.2017 3 z 5